Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

herbatka z bratka

Polecane posty

Gość leopoldstaff
a co ona daje?

Gość kokolkoooo
ja piłam herbatkę z bratka ale niestety nie poproawiła mojej cery a piłam ja około miesiaca, przestałam bo jest strasznie niedobra nie wiem jakie masz problemy z cera? ja uzywałam róznych preparatów, drogich kremów i innych cudeniek i wszystko było na nic pomogło mi na noc po toniku nałozyc oliwki dla dzieci a rano krem nivea i oczywiscie zucenie papierosów, raz w tygodniu peeling i maseczka (takie jednorazowe w szaszetkach w aptece kupuje), pozatym betakaroten lub yciąg ze skrzypa pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość bratek11111
hmmm... podobno bratek ma za zadanie oszyszczać watrobe itp bo wlasnie toksyny w organizmie sa powodem trądziku i pryszczy na twarzy i na niektóre osoby działa pod warunkiem ze maja tradzik spowodowany zle działająca watrobą a jesli tradzik ma inne podłoze np hormonalne to niestety mozesz pic jej litrami to watpie czy wyleczy:-( jesli masz problemy z pryszczami to idz do dermatologa on powinien rozpoznawać jaki mamsz rodzaj trądziku ewentualnego albo co moze byc przyczyną sporadycznych pryszczy i moze poleci ci dobre rozwiazanie a jak nie? to hmm.... ostaje ci testowanie na własna rekę nie ma iniwersalnego leku jednym pomaga innym nie:-(

mam cere tlusta ze sklonnoscie do tradziku ale wyskakuja mi raz na jakis czas.Pije te herbatke juz jakies 2 tygodnie i efektow raczej nie ma!jak na razie!A gdybym posmarowala sobie tak jak ty twarz oliwka to twarz by mi chyba splynela bo oliwka nie nadaje sie do skory tlustej

DO BRATEK1111111 ja raczej nie mam problemu z tradzikiem tylko wyskoczy mi cos raz na jakis czas ale pije ja tak zapobiegawczo.A u dermatologa bylam.I tak nic nie pomogl.Moja zmora jest cera bardzo tlusta i myslalm ze moze bratek mi pomoze????????

ooooooooo to rewelacja szkoda ze mi nie ma co stac!!!!!!!!!!O to cinki jestes skoro bez herabtki nie wyrypiesz 7 razy!!!

Gość bratek111111
hmmm tez mam tłusta cerę i wiesz co? tak szczerze to nic chyba nie pomoże bo stosowałam wiele ja stosuje maseczkę z drozdzy i piję drożdże zawieraja duzo witamin z grupy b i cynk bo przyspiesza gojenie ranek po pryszczach ale trzeba sie z tym pogodzić i po prostu co kilka godzin smarowac tonikiem i uzywac krem kiedys stosowałam normaderm krem i na kilka godzin dobrze matowił:-) ale zbyt drogi jak na mnie i szukam tanszego który bedzie równie dobry a spróbuj maseczek z zielonej glinki jst specjalnie do cery tłustej albo kremy z glinka i cynkiem bo one wchłaniaja nadmiar sebum z twarzy ja bede testowac rózne kremy kiedy cos zaoszczedze bo na razie mam sporo wydatków i szkoda mi kasy na testowanie pozdrawiam

ooooo ale ty macho jestes?!!!!!!!!!!a stoi Ci wogole!!???

boze ty jestes straszny i oblesny i wogole to co najgorsze!!!!!!!

bulfuks a moze ty sie depilujesz na klacie co?? bo jak tak to nie masz szans u mnie a do aguli----->najlepsze sa kosmetyki naturalne po prostu sprawdz co masz w lodówce i rób z tego maseczki:-) i dochodze do wniosków ze nie potrzeba kupowac kosmetyków no chyba ze szampon albo zel do mycia twarzy bo nie wymysliłam zadnych alternatyw

dzieki bardzo sprobuje ten sok z cytryny.Ale on chyba bedzie wybielac nie?

stworzyłam nowy topik ja przecierałam twarz kilka razy dziennie takim sokiem i chyba trzeba dłuzej i częściej wcierac ten sok zeby działał wybielająco bo ja zauwarzyłam ze dobrze oczyszcza twarz tak jak tonic z drogerii

kochany moj dlaczego nic mi nie odpisujesz na poprzednim topiku?