Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalala

o ktorej godz bierzecie tabletki anty.?

Polecane posty

Gość ulalala

j.w.

Gość ulalala
hej pomozcie mis ie zdecydowac ja dopiero zaczynam. jaka pora dnia jest najlepsza? wiem ze juz kiedys byl taki topic ale nie moge go znalezc. moze macie link?

Gość najlepiej poznym wieczorem
bo jak zapomnisz to masz jeszcze czas zeby wziac rano.

Gość zawsze na wieczor
okresl sobie np jakas pore Ja wybralam miedzy 20-22 wieczor.Nigdy nie zapomnialam a biore wiele lat.Zawsze mam tabletki w torebce i gdziekolwiek bym nie byla zawsze moge je zayc.Poranna pora u mnie odpada bo do roznych godzin sypiam.Raz wstaje szybko bo praca a raz pozno bo po imprezie....Ty dobierz sobie pore jaka odpowiada twojemu trybowi zycia ;) pozdrawiam

Gość ulalala
dzieki za odp. tez myslalam ze wieczor jest najodpowiedniejszy, bo rano jeski nie musze wstawac to lubie sobie pospac. dzikei jeszcze raz!!:)

Gość Desire1987
Ja wybrałabym na twoim miejscu jakąś porę wieczorną. Najlepiej ok.22, przed pójściem spać. tymbardziej jeśli są to twoje pierwsze tabletki (będziesz mogła "przespać" skutki uboczne...) chyba, że imprezujesz często, wtedy lepiej wyznaczyć sobie porę wcześniejszą. najgorszą jak dla mnie porą jest chyba rano.. prawie codziennie wstaję o innej godzinie a w weekendy śpię do południa jak nie mam szkoły... więc na pewno zapominałabym i nie brałabym tabletek regularnie. dzisiaj zaczynam brać swoje tabletki i będę je brała właśnie ok. 22 bo ta pora wydaje mi się najbardziej odpowiednia i sprawdzona :)

A ja biore o 15stej. Nigdy nie zapominam. Jesli zapomne mam czas jeszcze sobie do wieczora przypomniec. Poza tym... zdarza sie ze pije alkohol wieczorkiem. tak do wieczora mam juz wchłoniętą tableteczke;)

Gość Aniaaaaa21
ja biore wieczorkiem- ok 23! Istnieje mozliwosc wystapienie mdlosci wiec lepiej przespac to!!

Gość linka100
ja biorę około 21.00 i chyba jest to najlepsza pora.

Gość 123456789 9
a ja sie wylamie i przyznam, ze biore rano. probowalam brac wieczorem, ale spedzam je roznie i w roznych miejscach, a ciezko bylo zawsze pamietac, zeby tabletki wziasc ze soba. polkniecie tabletki to 1 rzecz, ktora robie rano po przebudzeniu i jeszcze nigdy nie zapomnialam :)

Gość ja biorę
pomiędzy 18 a 20 :)

Gość a ja ssadzee
ja ok.20 i nigdy nie zapomniałam;)

Gość samantha1234
a ja biore o 16 bo lubie wieczorem poszalec:) to moje pierwsze opakowanie, narazie znosze je dobrze. ale teraz zastanawiem sie czy moze byloby lepiej brac wieczorem tak jak radzicie zeby przespac skutki. a teraz ( wzielam 2 tab) moge zmienic godz ich brania?

A ja o 11:00. Jakoś tak się przyzwyczaiłam będąc w szkole średniej (długa przerwa ;) ) no i już mi zostało. Wieczorem mogłabym zapomnieć bo często gdzieś wychodzę. 🌼

Gość myszkaaa
o 20

Gość o 22 -giej

Gość Kwiatuszek102
Byłam dziś u lekarza i powiedział że najlepiej brać wieczorem. rano raczej odradza brać. :D

Gość sliwka niewęgierka
mam nastawioną "przypominajke" w telefonie na 20.00 ale i bez niej pamiętam - mam już to we krwi ;) Jeszcze nie zdażyło mi się zapomniec o tabletce :)

ja tez biore między 20 a 22 najlepsza pora aby przespac ewentualnie występujące mdłości

ja biore o 22 ale wczoraj wzięłam o 20:30 a dzis zabiorę o 19... bo idę na imprezę i chcę żeby się dobrze wchłonęła jakbym miała mieć po alkoholu przygody z kibelkiem :P a od jutro będę powoli, po godzince wracać do pory 22:00 :) mam nadzieję, że dobrze wszystko zrozumiałam i mogę tak zrobić :P

Gość sarasso
ja biorę o 6-7 rano, bo w tych godzinach wstaję, poza tym gdybym zapomniała to w ciągu dnia mogę zażyć. A wieczorem przed snem zapomnisz , pójdziesz spać a rano minie poinad 12 godzin. Ale to twoja indyw. sprawa. Bierz tak by było ci wygodnie. Mówie, ja rano od kilku lat i to już taki odruch prawie że bezwarunkowy

Gość ac
ja też biorę o 16 - bo o tej godzinie już wracam ze szkoły a jeszcze nie wychodze na impreze czy spacer. no a że wieczorem lubie pobawić się i mogłabym zapomnieć

Gość wieczorem
bo ponoć tabletki wzmagają apetyt wiec lepiej ten atak głodu przespać (ok 4 godziny po wzięciu dropsika) ale zdarzyło mi sie ze zapomniałam na imprezie:P

widze ze wszystkie jestescie za wieczorem..? a dlaczego? moje zdanie jest takie, ja biore kolo 11-12 i wlasnie dlatego ze czasem kiedy moge sobie na to pozwolic, lubie pospac dluzej. a na uczelni jakos zawsze znajdzie sie chwila zeby siegnac do torebki po tabsa. kiedys bralam wieczorem, bo tak wszyscy mi polecali (przespanie skótkow i takie tam) ale to bylo zupelnie dyskomfortowe, bo musialam je zabierac do knajpy i o nich myslec caly dzien (a tak wezme rano i mam z glowy). poza tym tabletka sie wchlania 3-4 h i wole miec pewnosc ze nie bede nic jesc ciezkiego , a tym bardziej pic!! nawet piwa. polecam wczene przedpoludnie - ale to i tak zalezy od waszego trybu zycia:)

Gość codziennie o 21.00

Gość okularniczka
ja biore o 21. podobno powinno brac sie pozniej, tez ze wzgledu na zwiekszony apetyt po tabl