Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różaaaaa

jakie kolory włosów są teraz modne?

Polecane posty

Gość różaaaaa

Teraz mam brąz... ale juz sie zmywa , włosy sa brzydkie i bez połysku , chce zafarbowac na jkiś mahon , kasztan , tycjan ... Co o tym myślicie?

ja mam włoski takie jak ty i zaszaleję sobie troszkę i farbuję na odcień wiśniowy , tylko dokładnie nie wiem jeszcze co to będzie za kolor...

Gość różaaaaa
kiedys farbowałam tylko i wyłącznie na jakies rubiny , oberzyny , wisnie...Dobrze sie czułam w takich włosach, jednak pozniej postawiłam na naturalność... A teraz znowu zachciało mi sie zmiany:) Dlatego zastanwiam sie nad jakąś "rudą "farbą , ale sama nie wiem... hę -- daj znać jaki Ci wyszedł kolorek?:):>

Gość pedrak
dziewczyny!ja robilam szamponetka z pallette do 7 myc glowy kolor ciemna wisnia i wychodzil bardzo ladny!tylko nie farbujcie szmponami koloryzujacymi do 24 myc ani farbami bo to dziadoska firma!Juz wiele negatywnych opini slyszlam wlasnie o pallette,ale szmponetka jest ok:)teraz tez mam braz farbowalam szamponem z welli i jestem zadowolona.A z jakiej firmy farbowalyscie wlosy aby uzyskac ladny braz???

Gość różaaaaa
Ja farbowałam garnierem .Niestey nie był on wcale ładny , poniewaz wyszedł czarny. Spłukiwanie farby spowodowało , ze kolor przypomina teraz braz. A Wy czujecie sie dobrze w takich kolorach czy to tylko eksperyment?

ja w ciagu ostatnich miesiecy czesto sie farbowalam- fiolet albo granatowa czern- obie wersje w polaczeniu z czerwonymi pasemkami,ktore robilam sama farba Avangarda. wychodzilo super, ale teraz dalam odpoczac wlosom, bo po farbach palette wygladaja nieciekawie :/ ale niedlugo wracam do stylu,sese :> tylko juz nie z palette,ale chyba z londa.oby to byl dobry wybor

Gość pedrak
slyszalm ze z welli jest farba kolor mleczna czekolada,ale nie wiem czy jest szampon w tym kolorze>Moze Wy dziewczyny wiecie cos na ten temat;) A tak w ogole to dobrze sie czuje w ciemnych wlosach:)

Polecam szampon do 24 myć Londy, kolor chili red. Dla mnie bomba, już nie raz słyszałam, że mam śliczne włosy, tylko nie wiem czy chodzi im o kolor czy o połysk, ale pewnie o to drugie. Pięknie się błyszczą, jakby były czymś spryskane, a w słońcu mienią na czerwono, coś jak hmm czerwone wino. Dość tego chwalenia ;)

Najmodniejszy odcień to taki, w którym najbardziej nam do twarzy ;) Hulaj dusza, piekła nie ma :p

Gość po co pseudonim
nie polecam Wam sklepowych farb, są fatalne, nie pod względem kolorów, ale jakości, składu itp. warto przerzucić się na farby profesjonalne, do nabycia w sklepach fryzjerskich. nie są aż takie drogie, ich ceny zaczynają się od 20 zł, a jakość jest świetna. pozdrawiam

Gość modne
Naturalne odcienie podobno są modne w tym sezonie. Ja używam tylko szamponów Wella. Farb nigdy nie używałam. Problem jednak jest z kolorami. Jest mały wybór kolorów szamponów koloryzujacych. Czy wy tez macie z tym problem. Jestem sztynka i koloryzuje włosy na ciemny brąz. Na początku sa takie fajne jak czarne, a potem po zmyciu widac jeszcze bardzo długo odcień kasztanowy, miedziany (moje naturalne są wyblakłe). Jednak chciałabym zmienic wreszcie ten odcień, ale nie mam na co. Jeśli znacie szampony Welli w fajnych kolorach to piszcie. Innej firmy tez moga być, ale koniecznie szampon, nie farba. Widziałam super odcień "złoty brąz", coś idealnie dla mnie, ale niestety farba (Loreal).

Gość kolkaaaaaaa
Garnier naturis-zmieszlam 1 opakowanie ciemny szatyn i pol czarnego-wyszedl prawie czarny jednak po ok 3 myciach mam taki sliczny czekoladowy braz o taki mi wlansie chodizlo ale jako takiego nie bylo z garnier=czasem trzeba samemu pocudowac cos zamieszac ,tak mnie anuczyla frzyjerka :p

Gość doveee
Dziewczyny a co myslicie o burgundach , kasztanach , mahoniach???

chyba juz drugi sezon są modne własnie naturalne kolory, [jak wspomnialy poprzedniczki] nie tylko odcienie brązów ale także blondy.. ja osobiście koloryzuje włosy szamponem l\'oreal , moja fryzjerka miesza dwa kolory: oszroniony kasztan i ciemny bląd, i w momencie kiedy szampon zaczyna się spłukiwać, włosy wyglądają i tak calkiem dobrze i naturalnie bo jestem ciemną blondynką tzw. myszowatą :) więc jesli ktoś ma troche wprawy w farbowaniu to polecam mieszanki ;)

Gość doveee
Skoro modne są naturlane kolory to nie mam zbyt duzego pola do popisu , w gre wchodze jedynie brązy i blondy...Buuu!

Gość leśna pozniomka
up

napewno wyszły z mody pasemka i balejaże-mi fryzjerka powiedziala ze modne sa teraz raczej brązy, kolory jednolite no i nadal grzywki

Gość opium
upupupupu:D

Gość wszelkie rudości
(ale takie sztuczne), czerwienie, burdundy i inne WYSZŁY DAWNO Z MODY!!! Pasemka też wyszły z mody!!! Tylko na wsiach co druga baba ma pasemka, pojedżcie to zobaczycie ha ha... ostatnio byłam w takiej jednej wiosce i byłam w szoku dosłownie na ulicy same balejaże i pasemka.... a wielcy styliści proponują teraz powrót do naturalnych kolorów: jak blondy, to naturalne odcienie, jeśli brązy, to też ok ale w palecie kolorów natury.... itd.

Gość wszelkie rudości
a wlasnie, wie ktoś jakie grzywki są modne?? Czy takie długie, za brwi jeszcze są ok?? czy zwykle proste?

Gość na ulicy widać czerwienie
ale chyba na wsi.... bo ja u siebie w 3mieście nie widze ;) Przecież fryzjerzy od dawna mówią że czerwienie są niemodne!!!

Gość nioesiągalna
najmodniejsze sa blondy!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy nosza blond, nawet brunetki chca byc blondynkami, ja jestem blaondynka bardzo jasna. chcialam zapuszczac do naturalnych ale nie mam barwnika jakiegos tam i gdzie niegdzie pojawialy mi sie siwe wloski mimo ze mam dopiero 17 lat, koszmar, a mam takie piekne naturalne wlosy:((

Gość blagampomóżcie
dziewczyny!! Mam czarne wlosy, a chcialabym miec taki czekoladowy odcien... jakei farby są dobre? farbowalam juz szamponetkami ale nic nie widac:/ pomozciE:)

Jesli tu takie ekspertki, to spytam... :) Jesli zafarbuje moje blond wlosy na kolor ciemnej czekolady, to czy pozniej bedzie bardzo trudno wrocic do starego koloru?

Gość nie ekspertka
tak....... ja nawet z brązu farbując na brąz nie mogę wrócić do naturalnego