Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_mamunia

kiedy po porodzie znika brzuch?

Polecane posty

Gość przyszła_mamunia

i czy jak juz urodzę to brzuch od razu robi sie mały czy wisi jeszcze skóra. powiedzcie jak to jest? chce szybko wrócić do pracy i w miare ładnie i zdrowo wyglądać

Gość troszkę czasu minie
Ja na drugi dzień po porodzie wyglądałam jak bym była w ciąży. Macica musi się obkurczyć i na to trzeba troszkę czasu. Ale już po 3 miesiącach mieściłam się w swoje ubrania sprzed ciąży. Po prostu dzidzia dała mi tak w kość, że bez diet i ćwiczeń szybko wróciłam do figury.

cóż, w swoich dżinsach z porodówki nie wyjdziesz, ale nie martw się macica się obkurcza i po połogu powinna już być na swoim miejscu, ja wlazłam w swoje spodnie jak dziecko skończyło 4 miesiące

Gość nie jest tak kolorowo
po samym porodzie brzuch jest naprawde bardzo duży, zależy kiedy chcesz wrócic do pracy??

Gość usmieszek promienny
ja po samym porodzie mialam brzuch jakbym byla w czwartym m-cu i porawie po tyg. byl plaski tylko troche zwisal jeszce a po m-cu bylo slicznie juz

Gość iki
jak wstalam po cesarce na drugi dzien to bylo calkiem niezle, ale bylo widac troszke brzuszka przez tydzien, teraz po pol roku zostalo mi troszke niewycwiczonego kisielku, ale prawie go nie widac. Wlasciwie to po tygodniu juz bylam w starych dzinsach, wczesniej bolal mnie brzuch,wiec nie moglam ich dopiac.

Gość ciekawa1111
A czy znikła Wam linia od pępka w dół??????

Po pierwszym dziecku brzuch wrocił do normy po 5 tygodniach, po drugim po dwóch miesiącach a po trzecim po trzech. Skora nie wisi tylko brzuch jest trochę wiekszy.