Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

Dobry krem brazujacy do twarzy?

Polecane posty

Chodzi mi oczywiscie o taki ktory by nie zostawial smug no i zeby nadawal sie do skory tlustej?

Gość oli_nka
Jeśli chcesz uzyskać delikatny efekt brązujący to polecam krem do twarzy z seri "sopot" Ziaja. Ma on jedną maleńką wadę-jest troszeczkę tłusty, ale jest na to rada-umyj buzię po kilku godz. a efekt brązujący i tak się nie zmyje :)

Gość g_
Ja uzywam swietnego, ale niestety cholernie drogi: z serii Diora. Efekt jest za to swietny!!

no wlasnie ile?A nadawalby sie do cery tlustej?A jaka ma konsystencje?

Gość chętnie pomogę
kup sobie krem brązujący na noc z bielendy- jest półtłusty ale rano skórka jest matowa i sliczna. Polecam bo tez mam tłusta cere. Kosztuje ok.6-7 zł.

naprawde jest taki dobry?ale dla mojej skory jest za tlusty!!!!!!!!

a ja uzywalam dlugi czas Sopotu z Ziaji i bylam bardzo zadowolona, fakt troche tlusty ale mozna umyc twarz po paru godzinach. teraz uzywam kremu z Nivea Sommer teint czy cos w tym stylu, biala tubka x zoltym slonkiem. Jest nawilzajacy, nietlusty i tez ladny kolor powstaje, zadnych smug nic.

Gość ja znam
Mincer Mona Lisa-brązująco-nawilżajaco-matujacy. Ponoc hit, ale nie moge go znalezc nigdzie. Firma krakowska, wiec moze w tamtych okolicach bedzie latwiej.

Gość 3MO
a ja polecam krem brązujacy-głeboko nawilżający firmy Soraya.jak dla mnie jest ok,a mam cere mieszaną.

Gość sara-mandra
a ten bilendy jak ma zapch?? mi zawsze te kremy brzujace kojarza sie zapachem z szuszonymi grzybami

Gość 3MO
kremu soray uzywam na dzien/poleciła mi go koleżanka/.mysle,ze jak skonczy mi sie to pudełko,to kupie jeszcze jedno,no chyba,że znowu coś ciekawego wyczytam w internecie,hihi/kobieta zmienna jest/. a co do kosmetyków firmy bielenda,to musze powiedziec,ze mam ich juz pare na swojej półce i ani razu nie załowałam.tak prz okazji,to własnie na noc i pod oczy uzywam ich kremów/obecnie z serii"vinoterapia",a poprzednio 'botox"/. pozdrawiam!

Gość 3MO
kremu soray uzywam na dzien/poleciła mi go koleżanka/.mysle,ze jak skonczy mi sie to pudełko,to kupie jeszcze jedno,no chyba,że znowu coś ciekawego wyczytam w internecie,hihi/kobieta zmienna jest/. a co do kosmetyków firmy bielenda,to musze powiedziec,ze mam ich juz pare na swojej półce i ani razu nie załowałam.tak prz okazji,to własnie na noc i pod oczy uzywam ich kremów/obecnie z serii"vinoterapia",a poprzednio 'botox"/. pozdrawiam!

Gość vikulek
A ja używam brązującego nivea visage. Kupilam w Rossmannie. Bardzo fajnie nawilża i nadaje skórze opalony odcień.

Gość monika33
Ja używam kremu brązującego do twarzy z Ivro Rocher ( nie wiem jak się pisze) są w centrach handlowych