Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mahg

Co zrobic gdy...

Polecane posty

Gość mahg

ona teraz nie chce ze mna byc. Rozstalismy sie w wakacje, bylo sporo klotni, wyzwisk. Zerwalismy. Teraz gdy jej pytam dlaczego nie mozemy sprobowac to mowi, ze teraz nie chce. Chce ze mna duzo rozmawiac. Zapytalem jej czy tak chce jej serce. Zawahala sie i nie odpowiedziala. Jednak dalej sie trzyma tego, zebysmy byli przyjaciolmi, a co bedzie to bedzie. Przyjaciolka podtyka jej kolegow i niektorzy s achetni z nia badz. Jednak ona twierdzi, ze ich nie chce. Co mam zrobic, zeby zmienila zdanie? Zeby nie czeakala dlzuej tylko do mnie wrocila? Chcialbym ja pocalowac, przytulic, ale boje sie, ze mnie odepchnie...

Gość a moze...
wyluzuj !!! to podstawowa rada. ja jestem w identycznej sytuacji i moja byla to moja kolezanka teraz tylko. ja tez do niej czuje cos wiecej i ona to widzi, ale nic na sile. jesli ona potrzebuje czasu i nie chce sie wiazac to nic kompletnie nie zdzialasz bo i co masz zrobic. zmusisz ja ??

Gość mahg
Wyluzowalbym, ale nie moge. Ona idzie na polowinki ze swoim kolega, a poza tym nie wytrzymuje jak widze, ze ona dobrze bawi sie t towarzystwie gosci, ktorzy przychodza na przerwach. Nie sa z naszej szkoly, starsi jacys. Poza tym jeden z nich chce z nia byc, jej przyjaciolka namawia ja zeby z nim cos zaczela...

Gość a moze...
wiem co czujesz bo czuje to samo, ale nic nie pomoze twoje denerwowanie sie bo jesli ona nie chce byc z toba to co poradzisz?? w twojej i mojej sytuacji tylko czekac nalezy i patrzec czy cos jeszcze z tego bedzie.

Gość korona19
Ja przez przypadek natknelam sie na strone www.pudelko69.pl i to chyba fajny pomysł. Zamówilam mezowi na prezent a i ja skorzystalam:))))