Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacanawizyte

Skąd ten ból?

Polecane posty

Gość czekajacanawizyte

Mam maly problem i wiem ze musze sie z tym udac do lekarzaco zreszta mam juz w planach ale moze ktoras z Was bedzie zoreientowana w temacie i pozwoli mi przygotowac sie psychicznie przed tym co uslysze od gonekologa.Otoz problem polega na tym ze od czasu do czasu podczas stosunku odczuwam bol (uczucie jak by partner haczl czlownkiem o cos w pochwie -tak jak by cos tam przeszkadzalo) W pozatym w poniedizalk podczas uprawiania sexu pojawila sie krew -myslalm ze to okres sie przyspieszyl ale okazalo sie ze ten dopero pojawil sie w srode-tak naprawde.Do tej pory nie wiem co to bylo.Czy ktos ma jakis pomysl?

Gość czekajacanawizyte
na pewno NIE

Gość to zalezy...
Czy ten bol pojawil sie nagle czy byl zawsze chociaz czasami? Moze uderzac w szyjke macicy podczas seksu... stad moze byc bol... moze masz nadzerke - nawet niewielka jak moja moze wywolywac bol i krwawienie podczas stosunku... Ogolnie, jest duzo niewinnych powodow wiec nie martw sie na zapas... :)

Gość czekajacanawizyte
dzieki juz mi lepiej moze jakos wytrzymam nerwowo do umowionej wizyty

Gość Florek
Wiesz, na moje oko to członek twojego chłopaka zachaczał o szyjkę macicy. Co do krwi, to już trudniejsza sprawa - może nabłonek pochwy się przetarł(?)