Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co ma robić Pieprz jak sama leje ścieki do lasu, bo ekologiczna oczyszczalnia ścieków kosztuje. Beczki nie zamówi, bo kosztuje. A tu nawet nie ma kasy na jajko niespodziankę i bieda piszczy Łysa za późno nie zwalisz na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 772 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Jeebie mnie co myślisz nawet koorwa cie nie znam, czytaj posty, łysa sie posrednio przyznaje i zaczyna twierdzić ze to normalne Dokładnie przecież ten leśny szkodnik właśnie sam się pięknie odpalił i pośrednio do tego wszystkiego przyznaje to jest jawne samozaoranie roku. Normalny człowiek który nie ma nic wspólnego z tym syfem, wyśmiałby temat a ten ptasi móżdżek od razu zaczął przeżywać faktury za wywóz szamba i rzucać tekstami o służbie i blokach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ma robić Pieprz jak sama leje ścieki do lasu, bo ekologiczna oczyszczalnia ścieków kosztuje. Beczki nie zamów, bo kosztuje. A tu nawet nie ma kasy na jajko niespodziankę i bieda piszczy Bardzo, bardzo smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Łysej nie stać na legalna utylizację ścieków i leje je do lasu jak menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Kiedyś na tym forum była rozmowa o nich i próbowałem przyznam i bardzo spoko wyszła. Czyki potrafisz zrobić coś z niczego? Tak jak ja, nawet awanturę w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Dokładnie przecież ten leśny szkodnik właśnie sam się pięknie odpalił i pośrednio do tego wszystkiego przyznaje to jest jawne samozaoranie roku. Normalny człowiek który nie ma nic wspólnego z tym syfem, wyśmiałby temat a ten ptasi móżdżek od razu zaczął przeżywać faktury za wywóz szamba i rzucać tekstami o służbie i blokach. Dokładnie też to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 117 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ma robić Pieprz jak sama leje ścieki do lasu, bo ekologiczna oczyszczalnia ścieków kosztuje. Beczki nie zamówi, bo kosztuje. A tu nawet nie ma kasy na jajko niespodziankę i bieda piszczy I to jest proszę państwa szczyt szczytów. Rzucić gównem w kogoś żeby odwrócić uwagę od swoich gówien. Teraz i ja zaczynam wierzyć, że coś jest na rzeczy z tymi mandatami leśnymi u ciebie. Załóż sobie przydomową oczyszczalnię jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bardzo, bardzo smutne Dzielnie walczysz ale już po łysej pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bardzo, bardzo smutne Jak się odpaliły Kto by pomyślał, zwykłe mandaty, eco patrole i tyle szumu w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyki potrafisz zrobić coś z niczego? Tak jak ja, nawet awanturę w domu. Ale je odpaliłaś. Teraz kolejna godzine beda dobudowywac kalejne fikcyjne elementy do swojej historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: I to jest proszę państwa szczyt szczytów. Rzucić gównem w kogoś żeby odwrócić uwagę od swoich gówien. Teraz i ja zaczynam wierzyć, że coś jest na rzeczy z tymi mandatami leśnymi u ciebie. Załóż sobie przydomową oczyszczalnię jak ja. Poczytaj, zaczęła skakać do innych, że czy im może ptaszki wylewają, pytać o paragony Łysa to robi, leje goowna do lasu! Edytowano 1 godzinę temu przez Choroszcza jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 587 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyki potrafisz zrobić coś z niczego? Tak jak ja, nawet awanturę w domu. W domu - niepotrzebnie. Na forum jest aż nadto awantur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ale je odpaliłaś. Teraz kolejna godzine beda dobudowywac kalejne fikcyjne elementy do swojej historii Nic nie wskórasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak się odpaliły Kto by pomyślał, zwykłe mandaty, eco patrole i tyle szumu w lesie Dla mnie to tylko zenujace patrzac ze jedynym orezem tych ludzi sa wyzwiska. Szkoda mi czasu na patologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: I to jest proszę państwa szczyt szczytów. Rzucić gównem w kogoś żeby odwrócić uwagę od swoich gówien. Teraz i ja zaczynam wierzyć, że coś jest na rzeczy z tymi mandatami leśnymi u ciebie. Załóż sobie przydomową oczyszczalnię jak ja. Jakie mandaty jak mam policjanta w rodzinie, straznika miejskiego i oczyszczalnie ścieków ekologiczną, za którą dałam ponad 20 tysięcy? Mnie stać, a ciebie? Ty hipokrytko ze wsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyki potrafisz zrobić coś z niczego? Tak jak ja, nawet awanturę w domu. Kłócisz się z kotami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ale je odpaliłaś. Teraz kolejna godzine beda dobudowywac kalejne fikcyjne elementy do swojej historii Pieprz latami wyzywała mnie od bezpłodnych, bo chyba jest lekarzem w stanie spoczynku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jakie mandaty jak mam policjanta w rodzinie, straznika miejskiego i oczyszczalnie ścieków ekologiczną, za którą dałam ponad 20 tysięcy? Mnie stać, a ciebie? Ty hipokrytko ze wsi. Za późno łysa, szambo wylane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 772 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Dopiero tu weszłam. Przypominam, że to twoje koleżanki Gina i Magdalena codziennie robią mi oborowe i chlopskie przytyki i jakoś mnie wtedy nie bronisz. A tak na marginesie pochodzę z miasta. Ja się śmieje z totalnego wieśniactwa mentalnego leśnego szkodnika można mieszkać z dziada pradziada w warszawie czy innym krakowie, a i tak być zwykłym wsiurem. Ona jest tego najlepszym przykładem mentalna wiocha z niej wyłazi na każdym kroku i nawet gdyby mieszkała w nowym jorku na manhattanie, to i tak słoma z butów wystawałaby jej aż do brooklynu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu Zauważcie że napisała o eko oczyszczalni dopiero jak pieprzowa napisała, że ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dla mnie to tylko zenujace patrzac ze jedynym orezem tych ludzi sa wyzwiska. Szkoda mi czasu na patologie Biedne hipokrytki z kompleksami. Ale to pokazuje, jaki ból dópy i obsesję mają na moim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Choroszcza jukon welcome napisał: Zauważcie że napisała o eko oczyszczalni dopiero jak pieprzowa napisała, że ma Karetka pilnie. Twoja obsesja samochodzie jest niepokojąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pieprz latami wyzywała mnie od bezpłodnych, bo chyba jest lekarzem w stanie spoczynku Nie denerwuj się i odpowiedz normanlnie ok? Czy ... też chodzisz do lasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 587 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, salix napisał: Ja się śmieje z totalnego wieśniactwa mentalnego leśnego szkodnika można mieszkać z dziada pradziada w warszawie czy innym krakowie, a i tak być zwykłym wsiurem. Ona jest tego najlepszym przykładem mentalna wiocha z niej wyłazi na każdym kroku i nawet gdyby mieszkała w nowym jorku na manhattanie, to i tak słoma z butów wystawałaby jej aż do brooklynu. W Nowym Jorku, dokładnie teraz wiele drogerii, ale coraz częściej nawet sklepów spożywczych, ma produkty na półkach za szkłem i jak chcesz jakiś krem czy szampon, to jest taki dzwoneczek, przychodzi pracownik, mówisz mu co chcesz, idziesz z nim do kasy, płacisz i dopiero dostajesz do ręki... Taka tam wiocha panuje, bo tak tam kradną... Dosłownie wszystko kradną, od chipsów, po farby do włosów, po ubrania... bajzel niesamowity - trzeci świat... A jeszcze wybrali radykalnie-lewicowego muzułmanina na burmistrza. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, +RC+ napisał: W domu - niepotrzebnie. Na forum jest aż nadto awantur. Wystarczy tutaj poczytać. Faceci jakoś nie mają tutaj takich problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 772 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Zauważcie że napisała o eko oczyszczalni dopiero jak pieprzowa napisała, że ma Haha, dokładnie! Zauważcie, że ten leśny szkodnik zawsze robi to samo jak tylko ktoś o czymś wspomni, to ona nagle też to ma drugi leżak i życiowa kserokopiarka. Pamiętam jak leśny szkodnik ogłosił że ma blekitna krew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, salix napisał: Dokładnie przecież ten leśny szkodnik właśnie sam się pięknie odpalił i pośrednio do tego wszystkiego przyznaje to jest jawne samozaoranie roku. Normalny człowiek który nie ma nic wspólnego z tym syfem, wyśmiałby temat a ten ptasi móżdżek od razu zaczął przeżywać faktury za wywóz szamba i rzucać tekstami o służbie i blokach. Masz te faktury czy służba po tobie wynosi? A może ten z tra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1687 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Haha, dokładnie! Zauważcie, że ten leśny szkodnik zawsze robi to samo jak tylko ktoś o czymś wspomni, to ona nagle też to ma drugi leżak i życiowa kserokopiarka. Pamiętam jak leśny szkodnik ogłosił że ma blekitna krew. Stać mnie to mam. Nie wyklikujesz tematu siedząc w tirze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Karetka pilnie. Twoja obsesja samochodzie jest niepokojąca. Łysa kaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Stać mnie to mam. Nie wyklikujesz tematu siedząc w tirze? Chodzisz srac do lasu tak, albo nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach