Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Naprawde prymitywne macie te zagrywki. Teraz przez miesiac bedziesz powtarzac nieprawde? Przeciez to lubisz razem z łysą Tyle że o innych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Poszło o parkowanie na nieoznakowanym terenie prywatnym i to, czy straż miejska ma prawo tam w ogóle interweniować i zakładać blokady, a leśny szkodnik, zamiast odnieść się do tematu zaczął majaczyć o tirach i wypalił, że straż miejska nakłada mandaty za... wylewanie szamba do lasu i palenie tujami w piecu! Nie jeździsz samochodem, a ja nawiązałam hipokrytko z protekcjonalnym tonem, gdzie straż może wypisać mandat i założyć blokadę. Nie jeździsz, więc nie musiałaś wyzywać i wyklikać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja robię pierś duszoną, warzywa na patelni i makaron, bo znowu pada i nigdzie już się nie wybieram Dziś będę tylko jeść i leżeć do góry tyłkiem. Wspolczuje naprawde ludziom ktorzy sie lapia na to co wypisuja tacy ludzie jak choroszcz. Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow i tej drugiej persony ktora teraz bedzie przez miesiac powtarzac jakies brednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja robię pierś duszoną, warzywa na patelni i makaron, bo znowu pada i nigdzie już się nie wybieram Dziś będę tylko jeść i leżeć do góry tyłkiem. Brzmi apetycznie. U mnie skrzydełka a'la KFC z dipami... czosnkowo-śmietanowym oraz słodko-ostrym chilli. Pogoda to samo... pada i ponuro... Także trzeba siedzieć na duupsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Też wylewasz swoją kakę do lasu? Też wróbelki wynoszą, jak hrabinie salix? Paragony są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wspolczuje naprawde ludziom ktorzy sie lapia na to co wypisuja tacy ludzie jak choroszcz. Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow i tej drugiej persony ktora teraz bedzie przez miesiac powtarzac jakies brednie. Z tego co piszą tez niezły syf tu odwalasz pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Przeciez to lubisz razem z łysą Tyle że o innych Wlasnie zaczynasz powtarzac jakas bzdure wymyslona na poczekaniu o szambie. Nie jestes wiarygodna osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 31 Napisano 2 godziny temu Może to pułapka na dziki, a stary na ambonie ze snajperką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Też wróbelki wynoszą, jak hrabinie salix? Paragony są? Haha patrzcie jak normalizuje Łysa od tego sa specjalne firmy i owszem placić trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Wspolczuje naprawde ludziom ktorzy sie lapia na to co wypisuja tacy ludzie jak choroszcz. Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow i tej drugiej persony ktora teraz bedzie przez miesiac powtarzac jakies brednie. Dziękuję 1 minutę temu, +RC+ napisał: Brzmi apetycznie. U mnie skrzydełka a'la KFC z dipami... czosnkowo-śmietanowym oraz słodko-ostrym chilli. Pogoda to samo... pada i ponuro... Także trzeba siedzieć na duupsku. Jutro będzie rosół, jak zwykle w niedzielę. A makaron to mogę jeść caly tydzień zamiast ziemniaków lub ryżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Choroszcza jukon welcome napisał: Z tego co piszą tez niezły syf tu odwalasz pajacu Kolejny mistrz panowania nad soba, dla ktorego wyzwiska to jedyny sposob na regulacje emocji. Nie ze mna te numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wlasnie zaczynasz powtarzac jakas bzdure wymyslona na poczekaniu o szambie. Nie jestes wiarygodna osoba Jeebie mnie co myślisz nawet koorwa cie nie znam, czytaj posty, łysa sie posrednio przyznaje i zaczyna twierdzić ze to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: Wlasnie zaczynasz powtarzac jakas bzdure wymyslona na poczekaniu o szambie. Nie jestes wiarygodna osoba Powiedział korlagol z anonima, który na początku udawał upośledzenie umysłowe, ale się znudziło Edytowano 2 godziny temu przez Toya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziękuję Jutro będzie rosół, jak zwykle w niedzielę. A makaron to mogę jeść caly tydzień zamiast ziemniaków lub ryżu Ja jestem ryżowy jak azjata - lubię i często robię, makaron też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 117 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow Już się z Gienią nie kumplujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu I przy okazji wyszło jaka z łysej bogaczka, ze gooowna wiadrami po kryjomu do lasu wywozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Kolejny mistrz panowania nad soba, dla ktorego wyzwiska to jedyny sposob na regulacje emocji. Nie ze mna te numery. Kogo Salix przypomina Ci z tym protekcjonalnym tonem? I zauważ kim jest Choroszcz i kogo się czepia, a kogo nie. Jakiś wniosek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dziękuję Jutro będzie rosół, jak zwykle w niedzielę. A makaron to mogę jeść caly tydzień zamiast ziemniaków lub ryżu A pieprz juz lajkuje wyzwiska i pyta czy sie wprost przyznalas. Widzisz to? Szkoda mi tych bab. Okropne naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Też wróbelki wynoszą, jak hrabinie salix? Paragony są? Czy to jest według was post kogoś kto tego nie robi? Nie to jest post kogoś kto to robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Ja jestem ryżowy jak azjata - lubię i często robię, makaron też. Sałatki makaronowe robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kogo Salix przypomina Ci z tym protekcjonalnym tonem? I zauważ kim jest Choroszcz i kogo się czepia, a kogo nie. Jakiś wniosek? Łysa kaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 31 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Już się z Gienią nie kumplujesz? Już nie jest potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: A pieprz juz lajkuje wyzwiska i pyta czy sie wprost przyznalas. Widzisz to? Szkoda mi tych bab. Okropne naprawde No bo lepiej żebym powtarzała plotki i wymysły niż zapytała o źródło. Zupełnie jak wy. Brzydzisz mnie niesamowicie, zwyrolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Już się z Gienią nie kumplujesz? Gdybys byla sprytniejsza niz jestes to bys sie obrazila za to ze twoja kolezanka jako epitet znalazla pochodzenie ze wsi, gdyz sama z niej pochodzisz. Ale godnosci nie masz i nie chcesz byc wykluczona wiec bedziesz klaskac. Wiec sobie klep po pleckach salix ktora wyzywa tutaj od wiesniakow. Gdybys miala inne sympatie forumowe to ty bylabys wiesniara salix. Nie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Koralgor napisał: A pieprz juz lajkuje wyzwiska i pyta czy sie wprost przyznalas. Widzisz to? Szkoda mi tych bab. Okropne naprawde A co ma robić Pieprz jak sama leje ścieki do lasu, bo ekologiczna oczyszczalnia ścieków kosztuje. Beczki nie zamówi, bo kosztuje. A tu nawet nie ma kasy na jajko niespodziankę i bieda piszczy Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Słaba sieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kogo Salix przypomina Ci z tym protekcjonalnym tonem? I zauważ kim jest Choroszcz i kogo się czepia, a kogo nie. Jakiś wniosek? Obrzydzaja mnie ci ludzie niezmiernie. Dobrze ze ich pojasniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 587 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sałatki makaronowe robisz? Kiedyś na tym forum była rozmowa o nich i próbowałem przyznam i bardzo spoko wyszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: No bo lepiej żebym powtarzała plotki i wymysły niż zapytała o źródło. Zupełnie jak wy. Brzydzisz mnie niesamowicie, zwyrolu. Kolejna z wyzwiskami. Szkoda mi twoich dzieci ze takie wynosza standardy z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1688 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Gdybys byla sprytniejsza niz jestes to bys sie obrazila za to ze twoja kolezanka jako epitet znalazla pochodzenie ze wsi, gdyz sama z niej pochodzisz. Ale godnosci nie masz i nie chcesz byc wykluczona wiec bedziesz klaskac. Wiec sobie klep po pleckach salix ktora wyzywa tutaj od wiesniakow. Gdybys miala inne sympatie forumowe to ty bylabys wiesniara salix. Nie pozdrawiam 🫶 Nie mam już lajków na tym koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Gdybys byla sprytniejsza niz jestes to bys sie obrazila za to ze twoja kolezanka jako epitet znalazla pochodzenie ze wsi, gdyz sama z niej pochodzisz. Ale godnosci nie masz i nie chcesz byc wykluczona wiec bedziesz klaskac. Wiec sobie klep po pleckach salix ktora wyzywa tutaj od wiesniakow. Gdybys miala inne sympatie forumowe to ty bylabys wiesniara salix. Nie pozdrawiam Dopiero tu weszłam. Przypominam, że to twoje koleżanki Gina i Magdalena codziennie robią mi oborowe i chlopskie przytyki i jakoś mnie wtedy nie bronisz. A tak na marginesie pochodzę z miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach