Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy istnieja tacy faceci

czy istnieja tacy faceci, ktorzy...

Polecane posty

Gość czy istnieja tacy faceci

tak bardzo kochaja swoją kobietę, nie tylko na poczatku, akle przez lata zwiazku, ze gdy sa obok niej, to chocby obok przechodzila najpiekniejsza naga dziewczyna, oni nawet nie zerkna w jej kierunku? pytanie jak najbardziej doslowne i powazne.

też mam wątpliwości co do istnienia takiej odmiany z gatunku mężczyzna :( chociaż zawsze myślałam że na tym właśnie polega miłość, że widzi się tylko tę jedną ukochaną osobę, ale chyba się pomyliłam :/

Gość STRASZNEEEEEEEEEEEEEE
A JA MAM TAIEGO FACETA- NAPRAWDE. I WCALE NIE JEST TAK SUPER. KIEDYS MYSLAŁAM ZE TAK POWININIEN BYC NAPRAWDE ZAKOCHANY FACET. TERAZ TAKIEGO MAM I CO??? TAK SIE TYLKO MNA ZACHWYCA ZE JA MU NIE WIERZE!!! NAWET JAK PRZECHODZA OBOK NAS SUPER PIEKNE LASKI -ON NIE ZAREAGUJE. NA POCZATKU BYŁO OKI, ALE TERAZ SIE BOJE ZE ON PRZEZ TO ZE NIE POPATRZY NA ŻADNA W MOIM TOWARZYSTWIE TO POTEM JAK MNIE PRZY NIM NIE MA TAK SIE OGLADA ZE MU SZCEKA OPADA I CAŁY SIE SLINI.....TAK ZLE I TAK NIEDOBRZE.....EH, SŁYSZAŁAM TAKA OPINIE ŻE MY, KOBIETY SAME NIE WIEMY CZEGO CHCEMY....

Gość czy istnieją tacy faceci
może istnieją, tylko my na takich nie trafiłyśmy :( na takich którzy by nas tak baaaaaardzo kochali :( i jak tu wierzyć w miłość :(

Gość czy istnieją tacy faceci
ale mój facet przez kilka pierwszych miesięcy właśnie tak był we mnie zapatrzony, ze nawet nie spojrzal na inna :( widziałam, że mnie kocha i że to ja jestem dla niego najpiękniejsza... cholera, bo jak się kogoś kocha, to tak powinno byc przeciez :( nie wmówi mi nikt, ze jest inaczej :(

Gość STRASZNEEEEEEEEEEEEEE
MÓJEGO FACETA TRZYMA JUZ SIE TAKI STAN PÓŁTORA ROKU....I NIE ZANOSI SIE ŻEBY GO TO OPUŚCIŁO. ALE CZASAMI CHCIAŁABYM ŻEBY BYŁ BARDZIEJ JAK INNI FACECI- OBEJRZY SIE OD CZASU DO CZASU, POWIE CO INN A LASKA MA ŁADNEGO I KWITA. CZASAMI SIE BOJE ZE UDAJE PRZY MNIE KOGOS INNEGO, ŻE NIE JEST SOBA.

Istnieją tacy faceci,a na pewno jeden-mój mąż.Mojego faceta trzyma się taki stan(używając słów przedmówczyni,z którą się zresztą zgadzam w 100%)już 7 lat.

Gość antenka
oczywiście, że są tacy faceci - np NIEWIDOMI - taki na pewno nie obejrzy sie nawet za nagą miss świata........ albo zakamuflowani homoseksualiści............. w każdym innym przypadku powód może być tylko jeden - facet ma kochanke i do absurdu stara sie nie zwracać uwagi na swoją fascynację płcią piękną !!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak złodziej, który ucieka przed policją z prędkością 40 km/h żeby nie złapali go za przekroczenie prędkości i właśnie tym zwraca na siebie uwagę bo wszyscy inni pędzą na złamanie karku.

Gość no pięknie antenka
czyli chcesz żeby paranoja zatoczyła jeszcze szersze kręgi? teraz nawet kobiety, które mają kochających i zapatrzonych w nich facetów mają zacząc dochodzenie czy przypadkiem nie jest to tylko jakiś sprytny kamuflaż? ześwirować można

Gość antenka
całe życie to jedna wielka paranoja, w której nic nie jest takie jak na początku sie wydaje ! a faceci są wzrokowcami i jeżeli nawet nie zerkną na fajną laskę na ulicy ( w czym nie widze nic złego o ile to tylko zerknięcie - tacy są i już ) to albo coś z nimi nie tak albo to bardzo podejrzane.

Gość no pięknie antenka
nieprawda są faceci, którzy po pierwsze są dyskretni i dobrze wychowani- i nawet jeśli kątem oka zauważą jakąś dziewczynę to tak, że ich panna się nie zorientuje poza tym niekórzy dbają o samopoczucie swoich kobiet i nie ryzykowaliby sprawiania im przykrości wlepianiem gałów w inne babki a poza tym bywają też kolesie, którzy są tak zafascynowani jakimiś swoimi sprawami (hobby, praca), że naprawdę ledwo zauważają że istnieje prócz tego jakiś świat. Jeśli jakiejś dziewczynie uda się zdobyć serce takiego faceta...to jesli żadna inna się na niego nie zasadzi, są duże szanse że do końca życia nie będzie widział świata poza nią

Gość antenka
co za różnica dyskretnie czy nie skoro i tak to robią? samopoczucie? oki - niech dbają , ale jak długo będzie ich stac na takie wyrzeczenia? To już lepiej niech zerkają legalnie nie ubędzioe mi od tego a wiem co jest grane. Co do tych ostatnich to nie chciałabym być na 15 miejscu po majsterkowaniu, meczykach, i modelach samolotów czy czym tam jeszcze - plątać się dookoła jak satelita i wołać a kuku żeby czasem się ocknął i mnie zauważył, taki pewnie zostanie do końca życia bo będzie mu tak wygodnie, ktoś będzie się o niego trposzczył a on będzie dalej kleił samolociki i to będzie jego cały świat.

Gość no pięknie antenka
a ja wole jak koleś ma jakieś fascynajce i one mu zajmują czas i myśli niż jak jest zwykłym leniem, który z nudów ogląda się za laskami zresztą wole być na którymś miejscu po modelach samochodów niz po stronach xxx

Gość antenka
tym razem ty przesadzasz, doba nie składa sie tylko z jasnego dnia i ciemnej nocy, jest świt, zmierzch i wiele stanów przejściowych. A faceci nie dzielą sie ma pasjonatów-modelarzy i leniwych dziwkarzy. Są tacy, którzy są porządni, mają zainteresowania, swoją dziewczyne, zonę czy przyjaciółkę a zerknięcie na inne panie nie owocuje żadnym dramatem.

Gość bzdury
napisalbym ze to glupi topik, ale daruje sobie obrazanie. generalizowanie jest bardzo szkodliwe. KAZDY czlowiek jest inny. nie kazda kobieta to wredna dziwka. a moze sie myle ??

Gość jeszcze się taki nie urodził
:p

Gość gość
ciekawy temat

mój mnie kocha z każdym rokiem bardziej. 4 lata razem. ja go też. ale kurcze jakby szła naga dziewczyna to nawet ja bym się spojrzała, a co dopiero facet... :P

Gość gość
Wylizałabyś jej, nie. A faceci tak.

Wszystko jest możliwe ale sztuką jest podniecić się od innej lecz pożądanie skierować na swoją.

Gość gość
To powiedz to swojej kobiecie debilu.

Gość gość
No tak przecież ty napewno nie masz kobiety z takim myśleniem.

Gość gość
A czy ty autorko gdybyś na ulicy spotkała nagiego zboczeńca to byś na niego nie spojrzała tylko rżnęła głupią? :P

Gość gość
Lojalność wcale nie polega na niedostrzeganiu innych kobiet, udawaniu i kłamstwie, tylko na wyborze i wierności, inna może się bardzo podobać ale i tak wolimy swoją :P

Gość gość
Fajnie się zlewa inne kiedy ma się swoją.

To ze facet obejrzy sie za atrakcyjna kobieta ro normalne i naturalne przeciez wyy tez kusilyscie ich cialem. Macie problem z kompleksami. A facet nie moze byc seksualny dla was a aseksualny w stosunku do innych kobiet. tak sie nie da.

Gość gość
Ja jestem mojej wierny juz ponad 31 lat. Sam sobie sie dziwie.

Gość gość
Zgadzam się z Beatą. Co ma patrzenie z wiernością?