Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy istnieja tacy faceci

czy istnieja tacy faceci, ktorzy...

Polecane posty

Gość gość
Istnieja tacy ktorym po 5...10 a nawet 15 i wiecej latach nadal staje na tylko na sam widok zony, ktorzy zawsze wszedzie i chetnie sie z nia zabawia i tacy dla ktorych ta zona byla,jest i bedzie najpiekniejsza na swiecie i nic nigdy tego nie zmieni

Gość gość
Ja jestem w związku od 7 lat kocham moja kobietkę nad życie, oddałbym za nią życie ale lubię popatrzeć na inne kobiety, bylismy nawet razem w klubie gogo - ona mnie tam zabrała na urodziny, ona tez lubi patrzec na piękne kobiety - sama jest śliczna, niczego jej nie brakuje - jednym słowem marzenie :D Sam sie czasami dziwie co taka piękność widziała we mnie :P Ale tak naprawdę lepszego związku nie mogłem sobie wymarzyć. Robie wszsytko żeby była szcześliwa i nie zawiodla się na mnie, ale to ze spojrze na inną zobacze jak wygląda stwierdze ze tez jest ladna to nie znaczy ze nie kocham mojej kobietki

Gość gość
"sama jest śliczna, niczego jej nie brakuje" zapewne doskonale zdaje sobie z tego sprawę, dlatego też nie przeszkadza jej, że spoglądasz na inne kobiety x Która z Was drogie panie pozwoliłaby swojemu facetowi na skok w bok, i była pewna, że nie skorzysta z takiego przyzwolenia? Można zrobić taki eksperyment - dowiecie się ile Wasze związki są warte.

Gość gość
Podobno są. Chcę w to wierzyć

Gość gość
Są tacy, mam takiego. Ale jakby tu nie chodzi o to, że mają nagle być ślepi jak w pobliżu są inne kobiety, przecież nie oślepną specjalnie. Chodzi bardziej o to, że nawet jak zauważą i przyznają że inne są też ładne, to po prostu nie fantazjują seksualnie o nich, zaraz zapominają. Zmysł estetyczny nie jest zły i nie musi wiązać się z jakąś erotomanią, czy niewiernością emocjonalną/intelektualną. :)