Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy króliczek

Czego nigdy nie powiedziałyście a bardzo byście chciały...

Polecane posty

Gość TERECHA
"dotad doszlismy tu sie rozwiazaly koniec z poczatkiem, przeklady Homera,na brzegu siedzac ,przegladamy teraz, nikt nie przyplywa po nas,puste oceany... spokoj gwałtowny,moze to juz sierpien... moze strach rozegrany przez nas umiejetnie... JEST MI TAK JAKBY JUZ BYLO ZAPOZNO... moze to sierpien,ale drzew tu nie ma, a sierpien zawsze dojrzewa na drzewach, nikt nie przyplywa Homerycki zart i wiatr z kamieni wrozy nam jak z kart,nikt nie przyplywa....." /Ewa Lipska/ och ta jesien........

Gość MALUTUSKI
"jest mi tak jakby już było zapóźno"to piękne....

Gość ufffffffffffff
Jakub -alez mnie wkurzasz!!!!!!! chetnie bym na ciebie porzadnie nawrzeszczala!!!!! zastanow sie nad swoim zachowaniem!!!! och-jaka jestem na ciebie wsciekla.................

Gość ja bym chciała dla odmiany
opier..dolić swoją szefową i to jak bardzo! powiedziałabym jej chętnie że jest starą zdewociałą panną, zazdroszczącą wszystkim wszystkiego, pazerną na forsę, rozwrzeszczaną piszczałą, zarozumiałą, brzydką, bezlitosną, złośliwą wiedźmą dręczącą o byle gów..no, dwulicową fałszywą babę,.. i jeszcze wiele epitetów... ale nie mogę ... :(

Gość o to to to to
ja też...:([ płacz]

Gość o to to to to
miało być 😭

Gość o to to to to
ja też nie znoszę mojej szefowej starej kur...y!!! 😭

Gość buziaccc
ja chce powiedziec, P jesteś dla mnie bardzo ważny..ale nie mogę dac Ci tego czego oczekujesz, chce się z Tobą przyjażnić słoneczko moje, ale czy Ty tego chcesz.... M- kiedyś było innaczej, nie odejdę od Ciebie bo nie mam tyle siły....czasem jest cudownie, a czasem chce mi sie wyc :( NIe wiem co dalej....

Gość ktosik1234
upupup

Gość Grażynka z Klanu
A ja bym chciała powiedziec mojej kumpeli ze jest głupia jak but i wszyscy o niej tak myślą. I sąsiadce żęby się zajeła swoimi sprawami a nie wymyślaniem pierdól o wszystkich w mieści... BRY...... A wtedy bym miała dwie obrażalskie i jak wiadomo sąsiadka obgadałaby mnie w trzy dupy... Miasto by huczało od jej sensacji na mój temat... bo wiecie czego to ona nei wymyśli...

Gość *myszka*
chcialabym powiedziec Ci moj MALUTKI , ze ...... Cię KOCHAM i to tak mocno , ze az mnie boli, czasami zastanawiam się nad tym wiem , ze nic sobie nie obiecywalismy i nigdy nie będzie nam dane byc ze soba dłuzej ale mimo wszystko dziekuje Ci za kazde 5 sekund spędzone razem , za kazdy Twoj oddech na mojej twarzy , za kazde dotknięcie mojej dłoni ( Twoje dłonie sa piękne . powiedziałam Ci kiedys , ze mozna się w nich zakochac) Gdy pochylisz nade mną twe usta pocałunkami nabrzmiałe, usta moje ulecą jak dwa skrzydełka ze strachu białe, krew moja się zerwie, aby uciekać daleko, daleko i o twarz mi uderzy płonącą czerwoną rzeką. Oczy moje, które pod wzrokiem twym słodkim się niebią, oczy moje umrą, a powieki je cicho pogrzebią. Pierś moja w objęciu twej ręki stopi się jakby śnieg, i cała zniknę jak obłok, na którym za mocny wicher legł.- Maria Pawlikowska-Jasnorzewska

Gość njjhbjgv
do góry

Gość iiiiiiiiiiiioooooooooooooodd
do góryyyyyyyyyyy

Gość bluebell
Edyta- jestes zwykla ,pusta,beznadziejna dziewczyna.......dzialasz mi na nerwy, nienawidze cie..... Aneta- przestan juz sobie wmawiac ze jestes najpiekniejsza i wszyscy goscie nie moga oderwac od ciebie wzroku.....jestes brzydka a za wszelka cene pokazujesz wszystkim ze jestes miss polonia, a przy tym wredna.... Karolina- zostawilas takiego zajebistego faceta Ty gowniaro, nie potrafilas docenic jakie szczescie mialas...wolalas sie pierdolic z innymi....Ty kurwo myslalas ze wroci do ciebie.....Teraz jest ze mna i jest moim szczesciem jakie mam...kocham go nad zycie...

Gość dół na maksa
nie wiedziałam że skończysz to w tak beznadziejny, gówniarski sposób....

Gość nieeeeeeeeeeeeee
Jakub-nie rozumiem twojego zachowania.... zmieniłeś się..... szkoda tylko ,że na gorsze-zachowujesz się a la M.-którego infantylizm tak często kiedyś obśmiewaliśmy... czy to już koniec naszej znajomości????? ma się zakończyć w taki głupi sposób???? żałosne jest to wszystko!!!!! jest mi bardzo przykro.............

Gość milusia___-
TERECHA------> zaglądasz tu jeszcze ? U mnie jest tak samo o cokolwiek go poproszę czasami nawet nie musze prosić to on już jest i już to spełnia . Zresztą z mojej strony jest tak samo . Kocham Go każdego dnia bardziej i bardziej .... ale boje się wykonać jakiś ruch bo niewiem jak on to odbierze. on jest w końcu tylko albo aż tylko moim przyjacielem ...:( A jak u Ciebie ? , pozdrawiam

Gość do blubell
widzę,że Ty też się zraziłaś do jednej Edyty tak jak ja :) No więc ja chciałabym powiedzieć jednej Edycie-wolę być kurą domową niż k........ą jak ty :p Pilnuj swojego mężulka i nie wpie...aj się w cudze życie :p

Gość a ja bym chciała powiedzieć
swojemu mężowi-jesteś żałosnym dupkiem i gówniarzem!Jeśli szanujesz mężatkę, która romansuje z innym żonatym, to nie zasługujesz na moją wierność! Jesteś żałosny :o

Nie rozumiem, po co tak cierpieć ? Mów zawsze komuś wprost czego oczekujesz, a nie będziesz miała potrzeby zakładania takiego topicku. Jeśli jednak masz problem z wysłowieniem tego, o czym myśli głowa, zamilknij na zawsze ---> słowa powyższe, kieruję do autorki :D 🖐️

Gość Anasiss
Adam--to co bylo miedzy nami bylo tak piekne ze az braknie slow....szkoda tylko ze tak krotko i ze tak to sie wszystko skonczylo...nie wiem czyja byla wina moja twoja a moze nasza??niestety czasu nie da sie juz wrocic choc tak bardzo bardzo bym chciala:-((moze jeszcze kiedys sie spotkamy a moze nie sama nie wiem nawet czy chce??ale wiedz ze na zawsze bedziesz w moim sercu i do konca moich dnie nie zapomne tego co z toba przezylam!!bylo pieknie...dziekuje... Dziadziu--tak bardzo mi przykro ze juz cie nie ma:-((nawet nie wiesz jak...ja jeszcze w to nie wierze poprosu nie wierze:-((Kocham Cie...

Gość paolota
Maryska jesteś zdewociało ku...-ktora puszcza sie w pracy z cudzym mężem-myslisz idiotko ze nikt o tym nie wie...jestes zalosna

Gość siedze_i_rycze
przytulic sie do jacka i dostac masaz od... :( ale nie ma szans na nic

Gość Bleeeeeeeeeeee
Czytając ten topik zastanawiałam się co mogłabym tu dopisac i nic nie wymysliłam. Nie sądzicie, że lepiej jest wyjaśniac zaistniałe sprawy z osobami, których dotyczą - może to wywołac burzę, ale na dluższą metę jest sie spokojniejszym, bo nie ma się sobie nic do zarzucenia. Oczywiście inną kwestią są osoby, które odeszły z tego świata i niektóre słowa skierowane w ich stronę wzruszyły mnie. Reszta osób, które sie tu wpisały to zwykłe tchórze.

Gość do m.........
przepraszam nie chcialam,wiem że skrzywdziłam,odezwij sie. Do W....przepraszam nie zdążylam powiedzieć że cie kocham spotkamy sie kiedyś gdzieś wysoko..............

Gość a ja chce mu powiedziec
że mam go gdzieś i może mnie,co tam sobie chce

Gość do H
jesteś tępą babą która mysli ze pozjadała wszystkie rozumy :-0 żałuje ze sie pogodziłam z tobą

Gość salcia
Nino - mam do ciebie straszny żal o to że mnie tak perfidnie wykorzystałaś. A później... e... szkoda słów.

Gość silks
R-byłeś miłością mojego życia, W.- nigdy Cię nie kochałam T. -jestes złym człowiekiem tat- jesteś zerem dobry pomysł z tym topikiem!

Gość maruś chce ci
powiedziec ze już konic i nic nie poradze