Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poeetkaa

Chłopacy-mój wierszyk

Polecane posty

Gość Poeetkaa

Wysocy,przystojni opaleni, i choć prawie każdy się leni! To dla kobiet są to ideały.... A naprawde to drań zuchwały:P! Popisują się przed dziewczyną, swą niby wielką siłą! Macho....jak to słowo pięknie brzmi ale jak o takich osobach słysze,to coś we mnie grzmi!! Są fajni i madrzy faceci, ale na takich wile dziewczyn leci..... Napiszcie co o tym myślicie....

Gość prof.miodek
myślimy, że czas zaprzyjaźnić się ze słownikiem języka polskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Poeetkaa
nasram na twój grób profesorze

Gość jeszcze raz to samo
chłopacy...??? słabo mi sie robi jak czytam coś takiego...

Gość chyba się marnujesz....
w spożywczaku powinnaś pisać limeryki o najnowszych promocjach :D

Gość Kinia88
Przeszkadza ci mój wierszyk?? ohoho....wiesz a mi twoja osoba przeszkadza...ktoś sie wysila i pisze wreszcie coś mądrego o chłopakach a ty o ortografi czy o czymsś!1

Moze poeetka popelnila literowke piszac :chlopacy???!!! Spoko wierszyk,mnie odpowiada:)A wam

Gość prof.miodek
literówkę?! Jaką ty masz klawiaturę? Bo na mojej "p,a,c" nie występują obok siebie i trudno byłoby wcisnąć "a"przypadkiem. A klawiaturę mam standardową! Więc nie chrzań kolego. Poetka do szkoły!!!

Gość prof.miodek
TMT jesteś jakimś emocjonalnym ekshibicjonistą, na wszystkich topikach ogłosisz swoją marnotę?!

Gość To weź sobie poetkę
:D

Gość Poeeta
Są takie małoletnie kobietki co uzurpują sobie prawo do miana poetki zamiast w szkole siedzą przy komputerze i rozpowszechniaja swoje wypociny w eterze a skutek tego po prostu tragiczny bo wierszyk głupi i nielogiczny prof.miodek słusznie nie szczędzi krytyki bo to są gnioty nie limeryki Poeetko dokąd piszesz "chłopacy" musisz sie zabrac ostro do pracy poprawić swoją pałę z polskiego na razie wstydź się "wierszyka"swego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forma prosta bo innej pewnie byś nie zrozumiała. Wyjaśniam: "limeryk" - krótki wiersz o żartobliwej, groteskowej treści - bo pewnie tego nie wiesz. Ucz się dziecko.

Gość Poeeta
zapomniałem, "uzurpowac " to też trudne słowo - rościć sobie do czegos prawo bezpodstawnie. A co to znaczy "rościć " - sprawdź w słowniku o ile umiesz sie nim posługiwać.

Gość jeszcze raz to samo
Poeeta brawo;) :D

Ale tu fajnie!! A jak Wam weny nie stanie, odejdziecie od kompa, wypijecie piwko I będziecie mieć o sobie ciut mniejsze mniemanie...

Gość Poeta
list nerudy do żony matyldy listku róży dziś straciłem nadzieję szaleństwa obok erosa wykuwającego z dala od nieobecnych spojrzeń w skale andyjskiej kogoś tak pięknego jak ty w strugach deszczu tworzył wnętrze wystarczjąco duże by pomieścić nas oboje zaułki jarzącego blasku miłości kładącej radość na naszych twarzach bramy do królestw gdzie milczenie nocy przetrwalibyśmy bez łez kiedy bóg przestał wtrącać się w twoje ciało zacząłem bredzić pisząc w zachwycie o tobie

Chłopcze Twa riposta piękną i celną była, lecz oby dziewczątka nie uraziła:P Kochana autorko miernego topiku, pisz swe \"liryki\" gdzieś w kajeciku i proszę w przyszłości wydaj broszurkę: \"Gdzie facet macho ma znaleść dziurkę:P \" .. I tak już kończę me wypociny lecz lepiej rymuję od powyższej dziewczyny:P:P:P:P :classic_cool:

Gość Poeetkaa
Sram w ryja tym ktorym nie podoba sie moj wierszyk. Nie musicie go czytac

Gość ale ty jestes kulturalna
uprzejma i mila. a Twoje epitety są takie slodkie.

Gość hiszpaneczka
Eh, niepotrzebnie ją tak jedziecie. Samo to że umieściła to na uczuciowym to znaczy że miała dobre intencje ;). Chociaż to nawet nie wierszyk :P ;), mi też się nie podoba, nie jest nai trochę poetycki a wrażliwoąść autorki wyrażają jej wypowiedzi :],eh Ten ostatnio wiesz-> piękne, ale dla mnie za trudne, za mało wrażliwości chyba :D. Jest cięzki i dla ludzi z wyższej półki ;). Ja wysiadam ale można się rozmarzyć...

Gość Poeeta
no tak i po co ja się tak wysilałem, skoro nasza wybitna autorka zna znaczenie tylko 2 słów : "srać" i " ryj"... a może to jakieś wyrafinowane przenośnie , a ja prostak biorę to dosłownie...

Gość Poeto od listka róży
z twojego dzieła zrozumiałam tylko jedno słowo "bredzić" i z tym się zgadzam. Co to za bełkot? 180 stopni od autorki topiku, ale równie niestrawne.

Och nie zgadzam się .... To jest piękne!! Tym bardziej, że to są prywatne zawoalowane uczucia!! Poeto, masz spory talent ... Naprawdę piękne!

Gość Malkavik
Chciała koza pisać wiersze Na A się kończyły pierwsze Na B były w drugiej grupie Resztę rymów miała w nosie hihihihihhihi :D:D:D

Gość poeto od listka róży
Re - że piękne nie polemizuję , o gustach się nie dyskutuje. A te uczucia bardzo zaowalowane. Trzeba wielkiego wysiłku umysłu żeby w tym dziwnym zlepku słów wyłapać jakiś sens. To twórczość z bajki Mirona Białoszewskiego w stylu "Muzo natchniuzo..." Nie podoba mi się.

Gość poeto od listka róży
oczywiście zawoalowane...

Gość Poeetkaa
ja tylko czytam te komentarze ani razu sie nie wypowiedziałam!!Ktoś za mnie psize te okropne rzezczy...ja takich nie używam słów....a pozatym właściewie moge wam napisac mój prawdziwy wiersz...bo ten sama wiedziałam ze jest dennyy...mi sie wogóle on nie podoba chciałam sprawdzić co wy powiecie...i pszepraszam za te brzydkie słowa ktoś sie za mnie podawał

Gość poeta
pode mnie też się ktoś podszywa, a na tamten wiersz to laski kiedyś podrywałem :-) ps. hiszpanka? i nie czytala nerudy?!? a no tak w koncu neruda z chile...

Gość Poeetkaa
poeto moge ci napisac mój lepszy wiersz jezeli sie zgodzisz i mi sie wydaje ze jest o wile lepszy chcesz przeczytać??

Gość poeta
ex definitione nie czytam wierszy debiutantów, ale jak chcesz mozesz sprobowac