Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanwiam.....

JAKA POWINNA BYC KOBIETA BY FACET JEJ NIGDY NIE ZDRADZIŁ???

Polecane posty

Gość tak sie zastanwiam.....

jestem w półtorarocznym zwiazku, kocham go ponad życie i nie chce żeby mnie kiedykolwiek zdradził.....jestem w stanie zmienic sie tak, żeby nawet nie pomyslał o zdradzie..... co powinnam robic???

nie zalezy to od kobiet KOMPLETNIE. facet z zasadami nawet jesli ona go zdradzi to najwyzej ja kopnie w.... za przeproszeniem, ale nie znizy sie do jej poziomu choc czasem wtedy jest ta pokusa, ale to nic nie zminiloby bo zwiazek sie i tak wtedy konczy a jesli nie ma zwiazku to nie ma zdrady. wiec kobieta zdradza = koniec zwiazku i wtedy juz nie moze facet nawet zdradzic w rewanzu. ale to moja opinia tylko. natomiast jesli kobieta nie zdradza to jak mowie tylko od faceta zalezy. jesli to cienias i kawal chama ktory nie potrafi zerwac zanim z inna sie spotykac zacznie to juz jego problem.

Gość antenka
nie masz na to wpływu więc zostań sobą.

Gość załóż jeszcze na Dom i
gotowanie - tam cię chyba jeszcze nie ma!!! o dżisas - jeden topik nie wystarcza???????

własnie po co? ja już odpowiedziałam nie zdradzi Cie jeśli będziesz porządna i wstydliwa:P

Gość raczej
Jaki powinien być facet, żeby nigdy nie zdradził?!

Gość najpewniej zakonnica

Gość faciorski
to tylko w części zależy od kobiety - musi wybrać włąściwie, musi nawiązać głębokie porozumienie, musi połączyć ich prawdziwe uczucie i musi pozostać nie do końca zdobytą, nie do końca poznaną ...

Gość normalnie JAJA
właśnie

Gość kicia_
ktoś sobie jaja robił z połykiem

Gość magdanet
ojojo ! to jest recepta na to , aby nie zdradził !

Gość magdanet
powiem szczerze nic nie zrobisz ! po dziesięciu latach zostałam zdradzona i pozostawina z malutkimi dziećmi. Krótki romans , expresowe porzucenie nas . A dlaczego to się stało , powiedział że wie ,że jest sk... , a ja zapewne ułożę sobie życie i dodał z ironią obym nie trafiła na takiego samego. a był bardzo spokojnym , odpowiedzialnym i strasznie dbającym o rodzinę człowiekiem ! Wszędzie byliśmy razem , myśleliśmy tak samo , potrafiliśmy i jedno i drugie iść na kompromis . Pojawiły się duże pieniądze i dziewczyna , która bardzo się nim zainteresowała . Bez żadnej próby złączenia rodziny , bez żadnego przepraszam odpłynął . Stworzył nową rodzinę z kotów psów i nowgo modelu przy boku . A ja co dwa tygodnie pakuję dzieci , które zabiera do niej. To jest życie i nie ma sposobu

Gość DO MAGDANET
BE STRONG, supergirl, ZDRADZIL CIEBIE I NA NIA PRZYJDZIE CZAS....

Gość magdanet
Ej , wolałabym , aby obydwoje ugotowali się we własnym sosie za dzieciaki !Narazie idę spać :-) Bo jutro przyjeżdżają moi bandyci !

Gość lusisitka
Nie zależy to od kobiety moim zdaniem,mozemy się starać nie wiem jak, jak nas facet naprawdę kocha i szanuje,nigdy nie zdradzi choćby inna weszła mu do łóżka tak ja myślę,sama zostałam niedawno zdradzona i wiem jak to boli i smakuje,ale drań nie jest wart moich łez,kiedyś i jego to spotka:)

Gość sarsan
to zależy od uczucia i zasad i dotyczy tak samo mężczyzn, jak i kobiet

Gość gość
zaloz mu gps, wynajmij detektywa, i kazdego dni wyjeb w pysk rano, zeby wiedzial kto tu rzadzi. a najlepiej naucz modlitwy: wierze w jednego boga, ze mna mieszkajacego, stworzyciela wszytskich dobr moich i swiata mojego, wszystkich rzeczy widzialnych i niewidzialnych..etc. ja, skad sie biora takie mendy?

powinna wybrać faceta, który nie jest dupkiem, po za tym oboje powinni być w sobie zakochani i dopasowani...to może gwarantować Ci to co w temacie, ale nie musi, bo może stać się dupkiem... :P

Gość gość
trzeba miec nasrane w glowie zeby taki gowniany watek wygrzebac i rad udzielac