Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lun9

To jest dopiero problem hehe

Polecane posty

Gość lun9

Z moją byłą dziewczyną chodzę do klasy. Dalej coś do siebie czujemy, jesteśmy cały czas blisko, jednak ona na razie nic nie chce. Za miesiąc będą połowinki (półmetek liceum). Ona idzie z kolegą. Mimo, że z nią nie jestem to sie wkurzylem, ze nie pojdzie ze mna, bo mamy dobry kontakt. Mi radzi, zeym ja poszedl z jakas dziewczyna. Ona zamierza wziac swojego kolege (nic ich nie laczy, oprocz kolezenstwa od paru lat). Gdy ja zapytalem dlaczego mi to robi to stwierdzila, ze przeciez i tak i tak bede na tej imprezie, bo przeciez jestesmy w jednej klasie. Dlatego postanowila wziac kogos spoza klasy, bo kazda dziewczyna kogos bierze to i ona. Jestem w skzou, ze mi to zrobila. Musze sobie kogos w takim razie poszukac. Czy to jest w porzadku z jej strony? W razie niejasnosci- pytajcie.

Gość nic z tego nie rozumiem
i przypuszczam że twoje wyjaśnienia już tego nie zmienią.:-P

Gość lun9
Co tu jest niejasne? Trzeba czytac ze zrozumieiem :-)

a o co tu pytać? Nie jesteście już para więc nie widzę powodów dla których jej obowiazkim było iść z Tobą. A tak swoją drogą czy Ty zaprosileś ja chociaż na te połowinki ? Zaproponowałeś by iść razem?

Gość hiszpaneczka
:] pozdrawiam, lubisz się powtarzać?

Gość tak to jest w porzadku
jezweli nie jhestescie razem to dlaczego miałaby nie pojsc z kims spoza szkoły? ma rację, ze się i tak bedziecie razem bawic, wiec nie kombinuj facet tylko szukaj innej laski a na tą miej oko - tylkoo i wylacznie :P

Gość lun9
Wpisywalismy sie na liste. Gdy nadeszla moja koleja juz zobaczylem, ze jest wpisana + osoba towarzyszaca. Pozniej ja jeszcze poprosilem o pojscie razem. Powiedziala tylko, ze dziekuje za propozycje, ale nie. Starala mi sie wytlumaczyc o co jej chodzi. Powiedziala, ze gdybysmy nie chodzili do jednej klasy to bysmy mogli isc razem. Ale jako że jendak chodzimy do jednej to i tak i tak, bez pojscia razem w parze, bedziemy na tej imprezie. I dlatego postanowila wziac kogos ze soba. A ja i tak tam bede.

Czy Twoja była dziewczyna nie ma na imię Kasia ??

Gość lun9
No nie jestesmy razem, NARAZIE nie. Ale dalej sie traktujemy troche tak jak bysmy byli ze soba. Jest zazdrosna o mnie. Kolezanka z klasy cos jej o mnie mowila, to sie powstrzymywala, zeby jej nie uderzyc (opowiadala mi o tym). zapytalem jej co by bylo gdybym teraz sobie znalazl jakas laske i sie powiedzmy z nia calowal. Zapytalem czy uznalaby to za zdrade. Powiedziala, ze nie, ale jej wydlubalaby oczy za to... :-)

Gość buhehehehehe......
za stary jestem na takie dramaty.:-D:-P

Gość lun9
Re, a co znasz skads ta sytuacje? :-P Nie, ona ma inaczej na imie, bez "K" na poczatku :-)

Gość lun9
Moze dramat to nie jest, ale dla mnie przykra sytuacja...

Gość buhehehehehe......
no to ćwieka mi zabiłeś. ciekawe jak ona ma na imie?:-D:-D:-D:-P

Gość sarsan
nie widzisz że Cię zlewa, bawi sie, wzbudza w tobie zazdrosc, lataj za nia tak dalej a bedzie cie miała za totalnego dupka. nie chce to nie, daj jej spokój, miej swoj honor. pokaz sie z inna, olej ja na tych połowinkach, baw sie dobrze bez niej, nie zwracaj na nia uwagi, jakby nie istniała- jesli cos do Ciebie czuje bedzie zazdrosna,poczuje co robiła tobie i dlaczego taki jestes. nie mięknij od razu, pokaż ze ponieważ ona tak Cie traktowała to ty juz nie wiesz co masz robic i ze czujesz sie wolny.. poudawaj troche, pozna Twoją wartosc i jeszcze bedzie wdzieczna, gdy pozwolisz jej do siebie wrócic. jesli nie zareaguje na zmiane twojej postawy tzn. ze jestes jej obojetny i musisz dac sobie z nia spokój i nie biegac za nią (miej godnosc) powodzenia

zdecydowanie popieram-musisz jej pokazac ze skoro nie chcial isc z toba to to byj jej blad i strata nie twoj. Musisz tam isc najlepiej z kims innym i swietniesie bawic. Dokaldnei tak jak by jej tam nie bylo. Jak zrobi sie zazdrosna -to sama przyjdzie-uwierz mi :P

Gość gość
Przyjdzie albo nie przyjdzie - to zalezy czy jej naprawde zalezy czy po prostu ma go dosc i nie wie jak z nim zerwac

Gość gość
wypaliło się. Nadal bardzo cię lubi, ale wie, że lepsze rozwody przed ślubem, niż udawanie, że jest fajnie. Uszanuj ją i poszukaj kogoś, może ona tylko dlatego na razie nie szuka stałego związku, żeby nie robić ci przykrości. Lubi cię, może nawet bardzo, ale to nie jest miłość i ona o tym wie.