Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faerie

Tipsy żelowe w Warszawie -proszę pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość Faerie

Witam, Za tydzień biorę ślub!!! Chce przed ślubem zrobić sobie tipsy żelowe, nigdy tego nie robiłam, paznokcie mam ogólnie rzecz biorąc nieciekawe... Czy mozecie mi polecic jakis salon/manicurzystkę, z których usługi byłyście zadowolone? Na swój własny ślub musze mieć paznokcie zrobione bez zarzutu... Prosze pomozcie! Dodam, ze nie interesuja mnie zadne wzorki, hologramy etc. tylko tipsy żelowe jak naturalne paznokcie, French... Z góry dziękuję!

Gość Faerie
Proszę... Czy nie znacie żadnego godnego zaufania miejsca, gdzie spokojnie można sobie zrobic tipsy żelowe w Warszawie? Będę bardzo wdzięczna za rady.

Gość Warszawaaaa
to brudna obleśna wiocha

Gość Faerie
Nie o to pytałam :(

Gość Warszawaaaa
ale zgadzasz się z opinią o tym mieście?

Niestety nie wiem gdzie w Warszawie sa dobre salony Nie moglabys poszukac tego w internecie lub w ksiazce telefonicznej??

Gość Faerie
Ale wlasnie mi nie chodzi o to, zeby poszukac w ksiazce telefonicznej, bo w ten sposob trafie do przypadkowego salonu... nie musze szukac w ksiazce, bo w centrum i innych dzielnicach roi sie od takich salonow... Mi chodzi o miejsce godne zaufania, SPRAWDZONE...

Gość oprawka
Faerie powiedz jaka dzielnica Cię interesuje , bo chyba nie pojedziesz na drugi koniec miasta :)

Gość Faerie
Pojadę wszędzie jeśli dobrze robią:) ale najchętniej albo Centrum albo Wesoła, Wawer, Grochów, Gocław, Praga .... Z góry dzięki

Gość tipsik
Ferie.. jelsi masz ochote to zapraszam do siebie... moge ci zrobic tipsy zelowe albo na tipsie albo na formie- zalezy jakie masz paznokietki :) zwykly french tez wchodzi w gre...

Gość tipsik
zapomnialam dopisac ze jak bys chciala o cos dopytac to moj nr gg- 4242575 :)