Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrusia

Objawy ciaży??

Polecane posty

Witam.Staramy sie z mezem o dzidzię juz dwa lata niestety nigdy sie nie udało.. Czytałam wiele na temat objawów wczesnej ciązy wiem ,ze są zróżnicowane.. Cykle mam z reguły regularne, 25-27 dniowe. dzisiaj jest 28 dzień cyklu a @ nie pojawia się,najgorsze jest to ,ze wcale nie czuję aby przyszła.. kobietki ,doswiadczone mamy czy mogło nam sie udać???czy jest mozliwosc ,ze jestem w ciazy??? Oprócz tego iz spóźnia mi się @ mam objawy sennosci ale tylko gdzies w godzinach wieczornych tzn.ok 21-22 ,przedtem chodziłam spac o 24,1 w nocy.. Czy zrobic juz test??czy jeszcze poczekać??? niechce znów zobaczyc tej jednej krechy..:-(

nadmienię jeszcze ,że to trzy dni temu powinnam dostać @ nie pojawiła się

witaj ja kiedy zaszlam w ciaze czulam sie normalnie, jedynie pobolewanie brzucha od czasu do czasu jak na @ sennosc, mdlosci przyszly jak juz wiedzialam ze jestem w ciazy polecam testy owulacyjne z allegro od ewyanalityk i forum gazeta.pl zmierz sobie rano temp w pochwie jezeli jest dosyc wysoka (u mnie od 37.0 do 37.3) jest duze prawdopodobienstwo ciazy

dzieki jutro napewno zmierzę tempkę..jestem cała zestresowana bo dłuo staramy sie o dziecko..

Gość kobieto
zrob sobie po prostu test!!! Wiem, ze nie chcesz zobaczyc jednej krechy, ale lepiej wiedziec niz zyc w niepewnosci i badac temp itp. Test wychodzi poprawnie juz po pierwszym dniu od braku cyklu. Daj zrobic sobie niespodzianke, moze sie udalo?!

Temka dzisiaj mierzona wynosi 37,2 Boze...moze to to dzisiaj kupuje test jutro rano robię..

abrusia jestem pewna ze jestes w ciazy!! zrob juz test spokojnie ja swoj srobilam 4 dni przed terminem @ a i tak pokazal slaba II kreske

Gość Jakaś tam...
Jęzeli masz ponad 37 stopni to prawdopodobnie jestes w ciązy.Temperatura spada dwa dni przed miesiączka .U Ciebie nie spadła:)

ale tem mierzy sie tylko przed stanie z lozka rano!!!! nie mozna isc np do kibelka a potem wrocic i zmierzyc zaraz po przebudzeniu a teraz wynik jest falszywy (37.5) tem przed @ spada mi np do 36.7 i wiem ze okres dostane czekam na wiesci o II kreskach jutro rano :)

Gość Obinka
Z tą temperaturą to jest tak: nie zależnie od tego jaki długi ma się cykl, to zawsze temperatura podwyższa się na 14 dni, potem spada i po 2-4 dniach powinna pojawić się @, Jeśli jej nie ma to więcej niż pewne, że jest się w ciąży. Powodzenia dla starajacych się. :)

bardzo sie boję jutro rano wszystko sie okaże.. pozatym pobolewa mnie brzuch..tak pod pepkiem..kurcze mam juz jazdy:-( także jutro sie wszystko wyjasni