Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aki

Który lepiej WYDLUZA? LOREAL Double Extension czy BOURJOIS Coup de Theatre ????

Polecane posty

ktory z nich jest lepszy? interesuje mnie brazowy kolor, czy jest intensywny?

Gość
ja nie miałam tuszu Bourjois ale za to używam już trzecie opakowanie Double Extension i mogę stwierdzić, że jest rewelacyjny bo mimo tego, że wydłuża znakomicie, zagęszcza rzęsy czego do tej pory nie robił żaden tusz:)

Gość info
a nie rozmazuje sie?

Gość agniess
L'Oreal sie obsypujue. Najlepszy jest Max Factor 2000 Calories. Mam po nim piękne długie rzęsy.

Gość kjkjhkjk
Loreral się nie obsypuje! Chyba że podróba, ja mam 2-gie opakowanie i nic takiego się nie dzieje

Gość
Mi właśnie 2000 Calorie się osypuję i robi tzw.pandę pod okiem, mimo że jest świeży, natomiast Loreal nie osypuję się w ogóle, ale to już kwestia gustu coś co dla kogo będzie rewelacją dla drugiego może być bublem.

Oba są dobre, ale L\'oreal dodatkowo - jak tu wspomniano - zagęszcza, pogrubia. Na poczatku opakowania trochę skleja, ale jak trochę podeschnie, tak w połowie opakowania jest najlepszy. Co do Max Factora. Za pierwszym razem jak go kupiłam - porażka, strasznie sklejał rzęsy, zero efektu. Myślałam, że kupiłam trefne opakowanie, za jakis czas więc kupiłam ten tusz ponowie - tak go wychwalali - niestety TO SAMO DNO :(

Double Extension jest rewelacyjny, bardzo mocno wydluza rzęsy, nie osypuje sie, jest dosyć wydajny. L'Oreala mialam juz 4 razy i za kazdym razem bylam zadowolona. 2000 calorie tez jest dobry ale tak do miesiaca...pozniej osypuje sie z kocnowek rzes, a w opakowaniu intensywnie wysycha. Ale na początku efekt jest super...czasami trafiam na opakowanie, które wytrzymuje troche dluzej z 1/5 miesiaca, czasami 2 ale to juz jest rekord.

widze ze polecacie bardziej Loreala a moze ktoras miala do czynienia z Bourjois? 2000 calorii mialam nie raz, jak dla mnie za szybko wysycha

Gość miałam Bourjois
dobry był rzeczywiscie (śliwkowy miałam). miałam tez pogrubiajacyz tej firmy (niebieski)- też super.a dodam, że bardzo rzadko bywam zadowolona z tuszy. Bourjois to chlubny wyjątek

Gość a22
loreal jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!

Gość a22
ale z loreala nie ma brazowego.

Gość djngb
nie ma brazowego Double Extension ???

Gość robaczekswietojanski
Uzywam czarnego Bourjois coup de theatre, jest swietny, nawet na poczatku nie sklejal mi rzes. Nie moge porownac z lorealem, bo nie stosowalam. Ale B. szczerze polecam!

dziewczyny napiszcie mi czy mialyscie brazowe kolory z tych tuszow bo mnie wlasnie brazik interesuje

Gość angela79
uzywam obeznie Loreala Double Extension i jestem zadowolona, faktycznie mocno pogrubia i wydłuża, a przy tym rzęsy nie wydają cię takie ciężkie.

hmm juz bylam zdecydowana na loreala ale piszecie ze nie ma brazu, a tu znowu ze Bourjois jest extra... i sama juz nie wiem na ktory sie zdecydowac boje sie tylko zeby ta baza nie skleila mi rzes:( a ile one kosztuja w sklepie dokladnie? pozdrawiam

Gość
Double Extension kosztuję 49 zł, nie musisz się obawiać, że poskleja Ci rzęsy, musisz nałożyć białą warstwę a następnie od razu czarną dokładnie rozczesując rzęsy

Gość robaczekswietojanski
Nie wiem dokladnie, ale placilam ok. 50 zl za Bourjois, pewnie zalezy gdzie kupisz. Pamietam ze dwa lata temu jak wyszedl architect loreala, w moim rodzinnym miescie byl o cala 10 drozszy:D Czasem trzeba miec fuksa albo pomyszkowac!;)

to ktory kupic? a loreal jest w brazie bo ja chce brazowy !

Gość a poszukaj se w googlach

Gość magdusiaa
dziewczyny to czy double extansion jest brazowy?

Gość w sephorze widziałam brązowy

Bourjois kupiłam za 12.50 na allegro i jest fajny, miałam loreala Double Extension i nie sprawdził sie, mam tez teraz obecnie Loreala Volume shocking i też mi nie odpowiada. Mam cienkie, bardzo długie rzęsy i proste (w dół), Volume jest też podwójny ale tylko biała końcówka mi odpowiada, bo po nałożeniu czarnej warstwy nie było rewelacji (ale nie sklejał), natomiast double extencion szybko mi wyschł i robiły się grudki, a jestem alergiczka i zmieniam często tusz. Wykombinowałam też, że mogę malować rzesy białą końcówka lorealem Volume S a poprawiam czarnym tuszem avonu daring curves i efekt jest fajny. Jednak najlepszy jest Bourjois. Wszystko zależy od typu rzęs, bo moja koleżanka ma ładne zakręcone rzęsy i ona jest oczarowana Volume Shocking. Poza firmą ważny jest sam rodzaj tuszu. Mam nadzieję, że nie zamotałam za bardzo

acha Bourjois jest i brązowy i w fajnym odcieniu śliwki, Volume shocking też jest brązowy na allegro kosztuje ok 25 zł,