Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo łysa

pomocy chyba niedługo wypadną mi wszystkie włosy

Polecane posty

Gość niedługo łysa

codziennie musze prostowac włosy prostownicą na dodatek taką za 45zł wiec wyobrazacie sobie co to za szajs , susze włosy suszarką i jeszce farbuje wiem ze to juz wogole tragedia bo mam dopiero 17 lat a moje włosy są w opłakanym stanie co ja ma robic?? moze znacie jakies dobre fluidy prostujące włosy zamiast prostownicy albo odzywki na wypadające włosy poleccie mi cos prosze

moja rada to zaniechac prostowania farbowania i innego krzywdzenia wlosow bo na to zawsze przyjdzie czas. proste?:P

Gość a22
zadne nawet najlepsze preparaty Ci raczej nie pomoga!Powinnas wedlug mnie nie prostowac codziennie wlosow!Po co to robic codziennie?

Gość niedługo łysa
ja zapuszczam włosy i jak prostuje to po pierwsze wyglądają na dłuzsze a po drugie to jak ich nie wyprostuje to wygladam beznadziejnie bo są tak głupio obciete a nie chce narazie isc do fryzjera ich podcinac

Piszesz, że jak nie wyprostujesz to wyglądasz głupio?? Z tego co piszesz to juz wyglądasz głupio, nie ma nic gorszego u laski niż zniszczone włosy!!! Opanuj się i aakceptuj swoje kręcone włosy, albo po prostu zanim zapuścisz dłuższe spinaj je. Albo zresztą zrobisz co chcesz, chcesz być łysa to prostuj

Gość a22
no wlasnie spinaj je

Gość ktos4
o dzieki.. nie ma nic gorszego niz zniszczone włosy.. fajnie.. ja mam czyli .. ehh szkoda gadac najgorsze ze ja mam nie z mojej winy.. bo nie prostuje nie farbuhje.. sa poprostu cienkie niezbyt geste i zniszczone.. DLACZEGOO:(:(:;( co ja mam robic no pomoz ktos.. bralam tabletki i bede znowu ale co jeszcze nic nie chce pomoc :(

Gość lllllllllllllllllllllllll
zbadaj tarczyce

Gość ktos4
yy.. jaa? :D

Gość lllllllllllllllllllllllll
tak Ty :)

ja tez kiedys namietnie prostowalam, ale przeciez rownie ladnie mozna wygladac po prostu w kucyku:) po 2 latach znudzilo mi sie to wstawanie pol godziny wczesniej, zeby wyprostowac te moje zmeczone wlosiny. nie prostuje ich juz od ponad roku i ich stan jest naprawde super, zwazajac na fakt, ze byly rozjasniane na blond z kruczoczarnych

tabletki antykoncepcyjne mocno redukuja wypadanie wlosow. mi wypadaly kiedys garsciami, odkad biore, po kilka wlosow na grzebieniu po czesaniu lub myciu. :D sa mocniejsze, zdrowsze i jest ich wiecej. a najlepiej zainwestuj w dobra prostownice, albo ogol sie na lyso, problem z glowy, doslownie. ;]

Gość ktos4
nie strasz mnie.. zreszta co ja powiem do mamy ze msuze zrobic sobie badania na tarczyce? yhh :(

Gość demon-nikt
A poza tabletkami antykoncepcyjnymi coś jeszcze może pomóc na wypadające włosy? I czy magnez w tabletkach coś pomorze na wypadające włosy?

Gość uzywaj zamiast
odzywki jedwabiu do wlosow a zamiast maseczki kupnej to rob ta z nafta.

Gość elcia2007

Gość daj sobie spokój z prostownaie
m i farbowaniem!