Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjj

i co ja teraz zrobie

Polecane posty

Gość ojjjjjj

kochalm sie z facetem w 14 dniu cyklu niby nbie doszedl we mnie ale zawsze moze cos sie wydostac co zrobilybyscie na moim miejscu?> wziasc postinor czy nie?

Gość komi
ja bym wziela, jesli zadnego innego zabezpieczenia nie bylo. No chyba ze chcesz miec dzidzie, wiesz szanse sa spore, lepiej nie ryzykowac, biegnmij jutro z rana do lekarza

Gość sif
bierz koniecznie:) ja bym sie nie zastanawiala:)

Gość iki
a ja bym wolala miec dzidzie niz miec potem wyrzuty i watpliwosci, czy przypadkiem nie zabilam wlasnego dziecka

14-dzień cyklu.... oj bardzo niebezpieczne (w przypadku braku zabezpieczenia). Zgłosiłabym się po postinor.

moim zdaniem tak jak poprzedniczka jeżeli nie chcesz byc jeszcze mamusią leć po postinor. PS.A co do ciebie iki to nie wyjeżdzaj z takim tekstem,bo gdyby Oj była w ciąży to postinor jej już nie pomoże ani nie zaszkodzi a w tej chwili ma jeszcze szansę aby do tego nie dopuścić.

Gość ojjjjjj
bylam dzisiaj i wzialm tabletke nie chce miec dzidzi a to nie jest moim zdaniem zabijanie dziecka ponmiewaz jeszcze sie tam nic nie uksztaltowalo to tylko zapobiega prawda/

zapobiega zagnieżdzeniu sie jaja płodowego (połączenia plemnika z jajeczkiem) www.psyche-soma.com

Gość ribka
zapobiega zagnieżdże niu się jaja plodowego, ale jajo płodowe to właśnie komórka jajowa połączona z plemnikiem. to znaczy na tym etapie tylko tyle, że wszystkie dane genetyczne są już przesądzone.

Gość GGG
POSTINOR TO SRODEK WCZESNOPORONNY. TAKIE JEST WŁAŚNIE JEGO DZIAŁANIE. WYBIERAJ CO WOLISZ: POCZEKAĆ, BYĆ MOŻE NIE JESTEŚ W CIĄŻY, CZY URZYĆ I CAŁE ZYCIE ZYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ ZE BYĆ MOŻE ZABIŁAŚ SWOJE DZIECKO, MAŁĄ BEZBRONNĄ ISTOTĘ, PODOBNĄ DO CIEBIE LUB DO SWOJEJ BABCI, O LAGODNYM LUB ZADZIORNYM CHARAKTEŻE, Z RUDYMI A MOŻE CZARNYMI WŁOSAMI? KOMÓRKA JAJOWA POLĄCZONA Z PLEMNIKIEM TO ZARODEK, CZYLI NOWE ŻYCIE, CAŁKOWICIE JUŻ ZAPROGRAMOWANE, TO CZŁOWIEK!!! CHCESZ GO SPUŚCIĆ Z WODĄ W KLOZECIE??? NIE BĄDZ GŁUPIA. ŚWIAT SIĘ OD TEGO DZIECKA NIE ZAWALI.

Gość KillTheDewot
hahahahaaa, bueheheeheee, ja nie moge, ojciec rydzyk sie dorwal do klawiatury, hihiihi, szkoda tylko ze o ortografii zapomnial....

Gość kanka001
Do GGG Autorka tego topiku pytała czy ma wziąć postinor czy nie, nie pyatała czy postinor to środek anty czy poronny. Więc daruj sobie takie moralizowanie, bo łatwo oskarżać dopóki problem nie dotyczy Ciebie. Obyś też w przyszłości dostał(a) tak szalenie pomocną poradę.

Gość miki24
a ocen moze realnie sytuacje, nie masz zadnych wahan hormonow, jaka jest dlugosc twoich cykli, mialas objawy owulacji itp ??????

Gość ojjjjjj
nie jest to srodek wczesnoporonny, nie robie zadnej skrobanki ani nic zapobiegam tylko! nie chce miec dziecka :( moja ginekolog sama zaradzila mi zazycie tego no nie to teraz mam mec wyrzuty ze zaBilam dziecko?

Gość Przestraszona
KOchałam sie z chłopakiem tak jak Ty w 14 dniu cyklu( ale nie przebił mi błony w ogóle prezerwatywa pękła jak wychodził czyli jakieś 2 cm.zostały do wyjścia, poza tym nie spuścił się), wziełam postinor po 24 godzinach. Bardzo się boję. Czy możliwe że jestem w ciązy?

Gość WSTYD
postinor JEST srodkiem wczesnoporonnym.

Gość Przestraszona
wiem że Postinor jest srodkiem wczesnoporonnym, ale nie daje 100% pewności, NIe mam żadnych objawów po zażyciu leku tylko na początku bolał mnie troche brzuch ale to wszystko nie mam krwawienia tylko wydzieliny śluzowej jest więcej i jest ona żółta. Poza tym do stosunku pełnego nie doszło. Słyszałam że cykl nie ma znaczenia ale czytając inne posty zaczynam się bać i to poważnie. Pozdrawiem i proszę odpowiedź.