eewwaa 0 Napisano Wrzesień 11, 2005 nie wiem czy dobrze napisalam nazwe tych tabl anty .:P ale z tego co wiem mają malą ilośc hormonalną zawartość ethynyloestradiolu 0,015 progestagen- gestoden zawartość progestagenu0,06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sweety123 Napisano Wrzesień 20, 2005 nie słyszałam o takich tabletkach prawdę mówiąc. Sprawdź na pudełku nazwę, naprawdę takie są? Rzeczywiście leciutkie, i w Polsce dostępne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minessa Napisano Wrzesień 20, 2005 nie wiem czy są ale zaciekawił mnie skład, podobno w opakowaniu jest 14 tabl i robi sie 4 dni przerwy , ale nei daje sobie uciać reki za te info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba poszukać Napisano Wrzesień 20, 2005 w Google, a może chodziło o Minisiston? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 w polsce na pewno ich nie ma. produkuje je wyeth. i bierze się je w 24 dniowym cyklu, z 4 dniowa przerwą. i faktycznie maja takie zawartości: 15 mcg etynyloestradiolu i 60 mcg gestodenu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooo Napisano Wrzesień 20, 2005 fajne.... szkoda że u nas ich nie ma... firma Wyeth zarejestrowała w Polsce preparat też niskohormonalny Loette, ale go nie ma w aptekach nie wiadomo czemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej słuchajcie one są Napisano Wrzesień 20, 2005 w Polsce!!! Weszłam na stronę przegląd doustnych leków antykoncepcyjnych i tam były Minesse. Trzeba się gina zapytać http://www.elamed.com.pl/lekarz/przeglady/prze-le39.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 hmmm ,postaram sie wiecej o nich dowiedziec , popytam tez gina jak bede:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u p ppp aaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 21, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilest21 Napisano Wrzesień 22, 2005 a orientuje sie ktos w jakiej cenie jest minesse i jak z zabezpieczeniem? moze index pearla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyyyy/ Napisano Wrzesień 22, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach