Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reyna

Chcę kupić dobry tusz do rzęs do 50 zł. Doradzicie mi?

Polecane posty

Gość Reyna

Moje rzęsy są cienkie, krótkie i delikatne. Dlatego chciałabym kupić sobie tusz po którym będą NAPRAWDĘ wygladały na pomalowane. Do tej pory najwyższy efekt udało mi się uzystać taki, że wygladały jak niepomalowane rzesy innych :( Doradźcie mi jakiś dobry tusz,proszę....Wiem,że w "Damskiej torebce" znajdę opinie o tuszach,ale jest ich tam zbyt dużo,a ja szukam tuszu do konkretnego rodzaju rzęs. Tylko nie tusze z Avonu,bo u mnie się nie sprawdzają...

Gość elizabeth the second
max factor 2000 calories Dramatic look..ok 36 zl i zaden inny

Właśnie o nim czytałam.Co prawda opinie były różne,ale chyba osoby z różnymi typami rzęs nigdy nie ocenią jednego tuszu tak samo... Boję się tylko, że trafię na jakąś podróbkę :( Może w Rossmanie dostanę oryginał??

nie dostaniesz podrobki..ja kupuje ten tusz wszedzie , gdzie jestem i nie spotkalam sie z podrobka...kupuj w perfumeriach i tyle..a ja go stosuje, bo super wygrubia i nie skleja rzes..ponoc dobry jest tez nie wiem jak sie pisze wiec ..BURZUA>...:D:D:D:DD: ale wyszla jego nowa seria ,wiec uwazaj ,bo ponoc kiepska....ja tam i tak uzywam od lat m Factora,,,a naprawde roznych probowalam i zaden nie spelnil moich oczekiwan..a rzesy mam dlugie ,wiec zalezy mi tylko na pogrubieniu i rownomiernym rozprowadzeniu bez sklejania

Dziękuję Ci bardzo za radę :) Jutro się wybieram na zakupy,więc go poszukam :) No i potem napiszę jak moje wrażenia :)

ok..tylko pamietaj,ze tzreba go nalozyc kilka razy heheheh oj ile mi to czasu czasem zajmuje..hihih..ale efekt!!!! oczywscie nie przesadzaj,,,,2-3 razy starczy:D ja zreszta robie to na oko az do uzyskania efektu czarnych i grubych rzes

W kilkakrotnym nakładaniu tuszu to przy moich rzęsach już mam niezłą wprawę ;) więc to nie problem :) I jeszcze raz dziękuję :)