Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNY_21

Samotność mnie przygnębia.

Polecane posty

Gość SAMOTNY_21

Jestem bardzo uczuciowym, wrażliwym i symptycznym 21-latkiem, szukającym inteligentnej, stałej w uczuciach, miłej, wrażliwej i pogodnej dziewczyny w celu stworzenia stałego związku, opartego na pięknej, szczerej miłości.

Gość SAMOTNY_21
obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość SAMOTNA-21
a ja szukam takiego właśnie jak opisałeś,tylko że faceta.... i nie mogę znaleźc

Gość SAMOTNY_21
Przepraszam, ale ktoś podszywa się.

Gość i to jest wasz problem..
ludzie ze sie uzalacie nad soba cioagle. robcie tak dalej to bedziecie sie uzalac do konca zycia. moze warto wziac sie w garsc co ?? bo kobiet i facetow nie brakuje tylko trzeba dzialc zamiast biadolic na forum ze sie ma pecha i jest sie cudnym wrecz a nikt nie zwraca na nas uwagi.

Gość blunetka85
samotny ja tez jestem samotna nie martw sie kogos znajdziesz nic na sile ja tak zrbilam chcialam miec chlopaka bo wszystkie inne mialy to bylo z mojej strony glupie zauroczenie a on sie zakochał powaznie trwalo rok i niedawno sie rozstalismy teraz nie szukam nikogo choc tez brakuje mi kogos ale ten zwiazk byl toksyczny bylam na 1 roku studiow szukalam znajomych a on pracowal o wszystko byl zazdrosny teraz nie mam znajomych ani faceta a za 2 tyg, mam wesele jestem swiadkowa ide sama boje sie znow kogos zranic i boje sie tej zazdroci ale czekam

Gość gość
Fakt.widać jej się nudzi całymi dniami w chałupie zalegac to można z nudow oc***ec.zima idzie to nawet na plaże ona nie moze iść. Hahah.Ta rucia czy jak jej tam hahaha.