Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gooopek

Jak poderwać dziewczyne

Polecane posty

Gość Gooopek

Temat zapewne stary jak świat i maglowany tutaj ze 100 razy :-P Więc jest taka historia: Zaczełem 1klase liceum, rzecz jasna nowa szkoła, nowe miejsce itp, do mojej klasy chodzi dziewczyna która mi się bardzo podoba (a uwierzcie mi że mam specyficzny gust i raczej nie lece na panienki o wym 90-60-90) I cały szkopuł tkwi w tym że za huj niemoge nic wydusić doniej :-/ Niejestem jakiś nieśmiały, ale tak jakoś... heh przyniej mi śmiałość wszystkimi otworami w ciele ucieka :-) No więc byłbym wdzięczny za jakiś poradni podrywacza dla kompletnych oferm w punktach :-P i jakąś rade I co by tu jeszcze... oboje mamy 18 lat

Gość Gooopek
NIKT MI NIE POMOŻE :-( ??? Chcecie żeby przez was biedny zakochany 18 letnich chłopaczyna haraki popełnił?

Gość klopsydra
Powiedz: dzień dobry, jezdem gooopek. I każda laska twoja.

Gość ajv
ona cie musi polubic, na poczatku bez podrywow

Gość dobre_hehehe
co jak co.... ale jak mozna miec 18 lat w 1 liceum??? 18 to sie ma pod koniec drugiej lub na poczatku trzeciej... ale w pierwszej? to co oboje nie zdaliscie wczesniej?

Gość Gooopek
Co tu się rozodzić będe, tak mi się sytuacja w życiu potoczyła że jestem w 1kl Liceum w wieku 18lat A zresztą w tej szkolegdzie ja chodze są sami "DOJRZALI" dwóch chłopaczków w mojej klasie mają po 19 lat, więc...

Gość ajv
a jakie to ma znaczenie w ktorej si ejest klasie, chlopie jak mozna nei umiec poderwac dziewczyny, najpierw ja lubisz ona cie tez i tak cora bardziej coraz bardziej az w koncu zyc bez siebie nei mozecie, wystarczy ja szanowac i zawsze trzymac jej strone prawic delikatne komplementy itp

Gość Levy
Poucz się trochę. Naucz się kultury

Gość gość
up :classic_cool: :P