Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKS

czy moge odezwac sie do kolegi mojego bylego faceta....????

Polecane posty

Gość AKS

kiedys spotyklaismy sie i czasmi gadali na gg ale od jakies 5 misiecy nic cisza czy moge sie do niego odezwac co u niego nie interesuje mnie moj byly czyli jego przyjaciel czy nie wypda mi bo jak on sie nie odzywa to ja tez nie i to glupie albo cos??

Gość Abs
a czemu nie??? a czujesz coś do niego?

Gość AKS
nie tylko spoko z niego byl kumpel i sie fajnie gadalo ale czy to nie ebdzie wygladac ze wracam do przeszlosci i ze mi na jego przyjacielu zalezy itd?

Gość Abs
jeżeli Wam się fajnie gadało to czemu nie "znów zagadać " skoro fajny kumpel...a starym nie warto się przejmować...

Gość Abs
a jakie masz wątpliwości dotyczące tamtego "kolegi" twojego byłego??

Gość Ferelny Koncentrat
dziewczyno żyj życiem!!! radością!!!

miałam ten sam problem :) gdy poznałam mojego 1 chłopaka było fajnie. nie byliśmy parą jak poznałam jego kolegów. jeden wydał mi sie b.sympatyczny :) pisałam z nim później na gg czasem. później byłam już z jego kolegą. jednak niedługo. zerwałam. po jakimś czasie uznałam że fajnie byłoby sie odezwać to tego sympatycznego kolegi. naprawde bardzo go polubiłam :) i wiesz co? olałam byłego i odezwałam sie :) a co w tym wszystkim najlepsze? to był mój kolejny facet ;) odezwij sie do kolegi swojego byłego :) przecież nie masz nic do stracenia ;) zrób coś dla siebie ;) nie przejmuj sie swoim ex :) życzę powodzenia ;)

Gość pomarańcza21
wyjęłaś mi to z ust!

Gość pomarańcza21
tak ty

Gość AKS
dziekuje wam:) zrobie tak tylko z eto nie ebdzie moj facet bo nie moj gust a pzoatym oma na dziewczyna ale zagadalm a jak mnie oleje? choc w to watpie to bedzie kolejne upokozenie

jak Cie oleje tzn że nie wart znajomości :/ ja nie napisałam że to musi być Twój facet w przyszłości :P tamten nie miał być mój bo... też miał panne... :P jednak wdałam sie z nim w taki lekki romansik. a w sumie nie planowałam tego. z biegiem czasu okazało sie że w związq ma problemy i w końcu sie rozstali :) i po jakimś czasie był ze mną. dla uściślenia: ja go nie odbiłam. nie zrobiłam nic złego :P część z was może tak pomysleć :P byłam fair do końca. niestety okazał sie nie tym facetem :/ ale to już gadka na inny temat ;)

Gość Abs
a myślałem, że to będzie odezwa do mnie, ale nic z tego!!! muszę czekać dalej...ileż to razy mam się odzywać, a Ona milczy???tak jakby mnie nie znała...fatalne uczucie...

Gość AKS
Sweet Dreams - przepraszam wiem ze robie bledy bo zawsze sie spiesze postarm sie poprawic........ ...grzeczna dziewczynka... -dziekuje ok odzwie sie jak bedzie to zagadam . a jak sie to potoczy to zobaczymy...... Abs - jesli chcesz zebym sie do ciebie odezwal podaj e-mail:) dziekuje wszytstkim za wypowiedzi papa

Gość gość
tak.