Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róźowy króliczek

Z kim chcielibyście się spotkać kto już umarł jeśli byłaby taka możliwość?

Polecane posty

Gość viorika
chcialabym sie spotkac z moim Tata...chociaz na minutke.tyle bym mu powiedziala...ze go zawsze kochalam i ze bardzo mi Go brakuje...tesknie za Nim dopiero od dwoch tygodni(2 wrzesien) a juz tak boli:(

Gość rodzynek taty
up up up

Ayrton Senna - nigdy nie było i nie będzie lepszego :(

Gość zadziwiacie mnie
a od czego projekcja astralana? Można przenieść się świadomością do osoby, którą się znało osobiście i z nią pogadać! Komunikacja międzywymiarowa jest faktem, doskonale opisanym w literaturze! Zresztą coraz większej, bo co rusz ukazują się kolejne książki na ten temat pisane przez praktyków... :)

Gość klop vel. jukata
kurwa nie masz co robić? z Ottonem kurwa 3.

Gość rambama
ja bym sie chciala spotkac z sokratesem.

Gość
z babcia i dziadkiem ze strony taty.A ze slynnych ludzi to ze Zbigniewem Nienackim:D

Gość
----->zadziwiacie mnie,moglbys podac jakis konkretnych autorow lub stronki.Tez mnie to interesuje:)

chcialabym spotkac sie ze swoja Babcia, nie zdazylam sie z nia pozegnac jako jedyna z calej rodziny, za 9 dni Jej rocznica, tym bardziej mi smutno :( poza tym z AAliyah, ktora byla w moim wieku, z Freddie\' m Mercury\' m - moim idolem, z moim kuzynem, ktory niespodziewanie odszedl bardzo mlodo zanim zdazylam Go poznac :( bardzo ciezko mi zrozumiec wole Boga, ciezko na duszy, Im tam na tym innym siwecie jest moze lzej, ale my placzemy i cierpimy, nie nad Nimi tylko nad soba, czasem ciezko zyc :(

Gość z Rafałem Wojaczkiem

z babcią... poza tym z: - Jan Paweł II - wieeele pytań... - Salvador Dali - ma świtne obrazy i spytać się o to w jaki sposób patrzył na świat i skąd czerpaił inspiracje do malowania takich dzieł - Steve Irwin - łowca krokodyli, którego zabiła... płaszczka :/ - z kimś, kto odebrał sobie życie i zostawił rodzinę - dlaczego? chyba wsjo..

Gość brakuje mi go
z Michaelem Jacksonem! :((((((((( Był niesamowity!

Gość a Decha De
z MICHAELEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!😭 Boże jak on genialnie śpiewał. słucham Billie Jean właśnie na cały regulator

Gość ania...*
Z Michaelem!!!! nie wierzę, ze to piszę, nie weirzę, ze moj Michael nie zyje!! co teraz ze mną będzie? nie mogę życ normalnie odkad dowiedzialąm sie, ze tak cierpiał on juz nie oddycha pamietam jka dzis, jak stalismy przed mariottem, gdy byl w Polsce.. ludzie mówili, oddychajmy tym samym powietrzem, co Michael cieszę się, ze był dosc blisko mnie choc raz..że byłam od niego jakies 2 m to spełnienie marzenia ciesze sie, ze bylam na jego koncercie, potem nie chcialam juz chodzic na nic bo wiedzialam, ze inne koncerty to nic, w porownaiu do tego show bylam tam wczesnie i dlatego stałam blisko sceny był tak blisko mnie...

Gość idobi
Ja z jezusem i bym go rozpytała o pare spraw :classic_cool:

Gość przykro mi...
z dziadkiem:(

Gość Czarna199
1.Z moim kochanym dziadkiem,który odszedł 4 lata temu,bardzo mi go brakuje. 2.Z Jezusem. 3.Z Matką Teresą, 4.Z Ojcem Pio. 5.Z Janem Pawłem, 6.A ze sławnych postaci to napewno 2pac,Micheal Jackson.

Gość Anna334
Ja chciała bym sie spotkać z legeendą F1 Ayrtonem Senną który zginą na toirze Immola w 1994 roku. To był wielki kierowca i gdyby żył to Shumaher nie zdobył by az 7 razy tytułu mistrza świata F1.

Gość
1. z moja siostra - powiedzialabym jej to, czego nie zdazylam 2. z elvisem - pocalowalabym go ukradkiem 3. z moja prababcia - aby zdradzila mi troche sekretow czarnej magii 4. z niemenem - uscisnelabym mu dlon.

Gość ja bym chciał..
z Adolfem Hitlerem

Gość zuzikaaaaa
Z moją mamą- spytałabym dlaczego to zrobiła?(powiesiła się) z moim jdynym bratem,który tak szybko odszedł- tyle mieliśmy sobie do powiedzenia.