Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta lat 35

KUPIŁAM SZPILKI MIMO WYSOKIEGO WZROSTU !!!

Polecane posty

Gość Winetu
Nie załamuj mnie dziewczyno!!!! Masz najidealniejszy wzrost. Wkładasz szpilki i jesteś idealna, nie daj sobie ciemnoty wciskać!!!! Ja niestety też trafiłam na ten sam kłopot; rodzina mojego męża to kurduple. A ile ma wzrostu Twój mąż, i co on na to, że Ty nie nosisz szpilek?

Ja tez mam kompleks wzrostu. Mam 177 i nadal rosne i wygladam smiesznie wysoko na szpilkach. Na zime zostaja mi glany, jak tu wygladac kobieco gdy wyglada sie smiesznie ;s

Gość Winetu
Ja chodzę w szpilkach i mam wszystkich gdzieś!!!!

Gość Winetu
Może i głupie, ale ja mam sposób. Prostuję się bardzo mocno tak jakbym była bardzo dumna ze swojego wzrostu i wtedy czuję się dobrze. Oczywiście nie dotyczy to sytuacji w których jestem z mężem, bo wtedy jestem na płaskim i próbuję się jak najbardziej skulić ( on jest mojego wzrostu).

Gość Monika178cm
Mam 15 lat i 178cm kupiłam sobie zimowe buty na szpilkach i mam gdzies co inni powiedza ja się w nich dobrze czuje i to jest najwazniejsze , a jak inni sie patrzą to z zazdrości a mężczyżni nie mogą oderwać od nas wzroku :)

Gość Winetu
Moniczko trzymaj tak dalej.

Gość wesolaa165
ja mam 178 cm i mam wielkie kompleksy z tego powodu a szczególnnie dlatego ze poznałąm chłopkak ktory ma 176cm;( strasznie sie zle z tym czuje [a i jeszce mam jedno pytanko do was czy przy tym wzrsocie waga 60 to normalna ]?

Gość Winetu
Myślę, że jak najbardziej normalna. Ja mam 174 i ważę 57,5 i myślę, że moja waga jest OK. Jak ważę mniej to wszyscy mi mówią, że jestem chuda a ja wolę być szczupła.

Gość ania 24
hej wszystkim ja mam 178 i od roku chodze w obcasach, wczesniej też miałam problemy że jestem zbyt wysoka do szpilek, ale przyszedł czas gdy pomyslałam, kurcze co ja robie? 6-8 cm.w tą czy w tą, a w d...e mam niech sie patrzą i załozylam i patrzą hehe z zazdrością a ja sie czuje swietnie

Gość Winetu
Dzisiaj w sklepie facet spojrzał na mnie i powiedział " ale pani wysoka", pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło,pewnie właśnie przez obcasy.

Gość bawmy sie
ja mam 170 tez kupiłam soebie kozaki na wysokim obcasie tak mnie naszło bardzo mi sie podobaja i mam zamiar w nich chodzic brat powioedział mi ze jestem wysoka w nich ale co tam zaryzykuje:)

Gość milutki_gosiaczek
ja mam 170cm wzrostu i uwielbiam buty na wysokim (nawet do 10cm) obcasie :) są sexy :)

Gość Winetu
Gdybym miała 170 też bym chodziła na obcasach bez żadnego ale... a tak też chodzę ale głupio się czuję. Wszyscy inni są tacy niscy.

Gość Sandi900
Ja mam 170 cm. Niby pochodzę z dużego miasta, ale jakoś niezbyt często widuję takie wysokie dziewczyny na szpilkach. Już nie raz usłyszałam, jak to do mnie mówili, że jestem wysoka, a nawet i bardzo wysoka. Jedną przyjaciółkę mam mojego wzrostu, a druga ma jedynie 150 cm. Ostatnio zaczęłam nosić obcasy, mające ok. 3, 4 cm. Na wyższe myślę, że przyjdzie później pora, jak już poczuję się w pełni stabilnie na tych, co mam teraz. Boję się tylko trochę złych skutków, jakie wynikają z noszenia obcasów np. haluksy i problemy z kręgosłupem, a kręgosłup niestety mam krzywy.

Gość Winetu
Moje adidasy mają 4 cm podwyższenia.

Gość naszpikowanaaaaa
hej hej :) ja mam 176 cm i na ślub siostry kupiłam sobie buty z 7 cm obcasem :)

Gość GentlyMan
Witam Panie, Mimo swoich problemów zwracacie uwagę na to jak będziecie wyglądać z facetem który jest niższy, ja mam 160 i też nie mam kompleksów z tego powodu, chodź większość - jeśli nie wszystkie z Was - nie zdecydują się na spotykanie się z niskim facetem - patrzycie na ten problem przez swój pryzmat, tak samo jak ja przez swój...pytanie dlaczego przejmować się tym co myślą inni....

Gość Winetu
trochę nie kumam.

Gość ankietka ...
Zazdroszczę Wam! Sama mam tyko 170 cm i dlatego chodzę tylko w szpilkach od 10 cm ... Obecny pan jest bardzo wysoki ... Poprzedni miał przy mnie kompleksy :P ale nic mnie to nie obchodziło :P mniejszy nie był, ale ... jednak czułam, że najlepiej się z tym nie czuje .. ale i tak podobałam mu się w tych szpilkach .. (do dzisiaj podobam ;)) Tylko jak byliśmy sami, to ściągał mi buty .. ;)

Gość Sandi900
To nie jest tak, że większość dziewczyn nie chce mieć niższych chłopaków, bo: co powiedzą inni? Głównym powodem tego jest uczucie dyskomfortu przy niższym chłopaku. Dziewczyna czuje się wtedy mało kobieco, bo tak już się przyjęło przez wieki, że to facet powinien być wyższy.

Gość Sandi900
To nie jest tak, że większość dziewczyn nie chce mieć niższych chłopaków, bo: co powiedzą inni? Głównym powodem tego jest uczucie dyskomfortu przy niższym chłopaku. Dziewczyna czuje się wtedy mało kobieco, bo tak już się przyjęło przez wieki, że to facet powinien być wyższy.

Gość amber95
Hejka!Mam 14 lat ważę 53 kg a mam 170 wzrostu. Jestem najwyższa z dziewczyn w klasie i ciągle myślę że inni na mnie dziwnie patrzą...A na dodatek jestem wyższa od mojej starszej siostry która ma 18 lat bo aona ma 169. Czuję się z tym okropnie. Boje się że jeszcze przerosnę siostrę (24 lata, 174) Czy to jest możliwe?Mama mi powiedziała ze jak zacznę miesiączkować to juz nie będę rosnąć. Czy to prawda? Ja już w sumie zaczęłam ale nie wiem czy moje problemy to są rzeczywiscie problemy czy też wyolbrzymiam to za bardzo...Doradcie mi...Proszę:)

Gość Sandi900
Spokojnie, nie ma się czym przejmować. Jeżeli urośniesz po miesiączce to myślę, że nie więcej niż 2, no góra 3 cm. :) Teraz jest coraz więcej wysokich dziewczyn ok. 180 cm. Myślę, że tobie 180 cm nie grozi. :)

Gość wysoka174cm
Proszę poradźcie mi czy przy wzroście 175 nie wyglądam głupio na szpilkach.Mam całą,a szafę butów na obcasie od 8 do 11cm

Gość Sandi900
A co się będziesz przejmować??? Jeśli lubisz obcasy to je noś. ;)

Gość kafi
ja mam 174 . moje najwyzsze buty mają 11cm jestem w nich nizsza od swojego chlopaka ale jak nie raz ide ulicą to nie czuje sie zbyt komfortowo ale kocham te buciki:) wszystkie

Gość ania96
cześć wszystkim ja mam 180cm i 13 lat straszne na tym ubolewam ze jestem taka wysoka a moje koleżanki muszą podnosić głowy do góry jak na mnie patrzą.w szkole jestem najwyższa ale wszyscy sie juz do tego przyzwyczaili, boje sie co będzie od września bo ide do innej szkoły(gimnazjum) juz wiele razy płakałam ze jestem taka wysoka i zapierałam sie ze więcej do szkoły nie pójdę itd. teraz jak mi juz to przeszło boje boje sie ze od nowa sie zacznie;(zazdroszczę tym co noszą szpilki bo super wyglądają, ja sie chyba nigdy nie odważę założyć takich super bucików.

Gość zoska samoskaa
ja mam 179cm i poza sportówkami SAME szpilki:) i wygladam w nich olsniewajaco:) moze to kwestia wieku... ja mam 26 lat i spojrzenia na ulicy juz mnie nie pesza:) szczegolnie facetów i szczególnie poparte komentarzami na plus:) za to moj facet dostaje na zmiane bialej goraczki i kopa w męskie ego ze jestem "jego:) hehe. nie wiem gdie widzicie problem dziewczyny;) pzdr