Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxfactorka

Max Factor CREME PUFF .. jaki jest i jaki kolor...?

Polecane posty

Gość dorotka znad strumyka
dla mnie translutent jest zaaaaa ciemny i wogole nie uwazam ze jest taki fantastyczny!

Gość cukiereczek000
dziewczyny mam do sprzedania dopiero co kupiony puder max actor creme puff bo kupiłam sobie odcień 05 transculent i okazał się jednak za jasny(raz tylko musnęłam nim twarz więc jest oczywiście cały)oryginalny i dobra cena więc jak któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt!!!

Gość lalala90
ja używam 41 medium beige a mam raczej ceimną karnację. I moim zdaniem koniecznie na podkład (u mnie też max factor lasting performance) i wtedy puder w kamieniu tylko na wykończenie

Gość Inna000
Kemsnkao - Wow, za 19,99? Kurde a jak kupiłam w drogerii za 30 zł ;/ A te kosmetyki mają podaną ważność? bo z tym z internetu to nigdy nie wiadomo. raz zapytałam jednego kolesia to mi nawet nie odpisał...

Gość Halinkkka
Ja własnie tez kupowałam z tej stronki www.kosmetykizameryki.pl i jestem pod wrażeniem. A o ważność nie musisz sie martwić, są długoterminowe.

Gość Jara 435
Dzięki za stronkę Halinkkka kupiłam tam bardzo tanio markowe zagraniczne kosmetyki :) Ten sklepik jest taniuchny i rzetelny :)

Gość czarna inez z kotkiem :)
no stronka robi wrażenie poczyniłam tam zakupy i się nie zawiodłam kosmetyki wysokiej jakości. Dla mnie bomba :)