Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej jaka jestem zła..........

ojej jaka jestem zła..........

Polecane posty

zapraszam zagubione na forum ojej jekie złe

Gość fiołek84
to ty!! jaki grzeczny topik

tak to ja!!!!! :D

Gość fiołek84
wiec wracajac do tematu na co jestescie złe

ojej, to nie do wiary!!! drugi topik usunięty, no ja nie mogę!!! a fe

Gość fiołek84
rozmowe mam z szefostwem dzisiaj - brrr czuje ze powazna bedzie

to jest ten sam topic co :\"jestem wkurwiona\" tak?tylko bardziej lagodnie zatytulowany zeby go nie wywalali????

hmmmm na pierwszym topiku była lista...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja to na wszystko, normalnie nie moge. az mi sie gotuje, a ta sprawa z topikami to mnie rozwaliła. Jakbym dorwała......

Gość fiołek84
moj dzisiaj juz 3 - no cóz

Gość fiołek84
angel tak to ten.moja lista tez była ale napisze jeszcze raz kłopoty z szefami szukanie 2 pracy koles mnie olał- prawie koles kumpela tez brak kasy do 10go 2 kierunki studiow - ktore wybrac a i teefon mam,.... ale co z tego jak za rachunek nie mam z czego dac

uja jestem zla poniewaz: 1.w weekend ukradli mi komoreczke i starzy nie moga o tym sie dowiedziec bo mnie \"zabija\" 2.nie zdalam wczoraj egzaminu i zostala mi tylko jedna poprawka 3.moj facet wyjechal za granice i wroci albo w grudniu albo w marcu!!:(:(:( 4.jestem bezrobotna a musze miec kaska bo moja studia sa platne!!! 5.przytylam ostatnio :( hehe 6.wczoraj poszlam oblac \"oblany\" egzamin i pozno w nocy wrocilam do domu i ..mam lipe!!!

Gość fiołek84
angel jak na mnie to wygrywasz czeu nie moga sie dowiedziec ze ci ukradli , i w jakich warunkach to było. co to za egzamin. z kasa i praca to krucho.wiem jak jest bo mam podobnie :(

Gość fiołek84
a problem faceta...trzymaj sie bo bedzie ciezko :(

a ja mam komórke ale nie mam : 1. pracy 2. egzaminów (po studiach :p) 3. zniżki na bilet 4. kasy 5. faceta, który mógłby wyjechać za granice jakos tak to było a Ciefie Fiołek pytałam jak skasowali co to za kierunki - może pomozemy wybrac

Jestem zła, bo dziś szłam na łowy z koleżanką, żeby poderwać takiego chłopaka, co często tam przychodzii, wypacykowałyśmy się i chodzimy godzinę... a go nie ma!!!!!!!!!! 😡

Bylam ze znajomymi w barze i ....ukradli mi komoreczke.Polozylam ja na stol i na sekundeczke odwrocilam glowe do tylu i......za chwile juz jej nie bylo!!Podejrzewam kto mogl to zrobic!Mam pyt.czy wiecie jak mozna zastrzec telefon?Trzeba podac jakies cyferki,jakies numery tego tel.ale jakie??? Egzamin byl z Prawa prywatnego miedzynarodowego i doktorek ma jebla w glowie!!!!

wlasnie,ja tez zapomnialam dodac o kacorku ale moj juz jest prawie wyleczony hehe.Rano strasznie meczylam sie ale juz jest lepiej:):D

NIE!!Mieszkanm na podkarpaciu i studiuje w WSAiZ czyli Wyzsza Szkola Administracjii i Zarzadzania.Kierunek: administracja ,specjalnosc: administracja transgraniczna,jest u mnie strasznieeeeeeeeee duuuuzzoooo prawa!!!!1

Wiesz jak mozna bylo go zatytulowac? :JESTEM WKU......RWIONA, albo JESTEM WQRWIONA moze akorat bylo by dobrze???!!!