Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnąca bardzo czegoś

Modlitwa

Polecane posty

Gość spostrzegawcza kafeteriuszka
Może ktoś jeszcze się wypowie? :)

I mnie modlitwa dużo daje! Każdy dzień staram się odmawiać Różaniec i Koronkę, wierzę w siłę modlitwy. Wymodliłam wspólnie z mamą zdrowie dla brata chorego na raka, nie było już dla niego szans więc zaczął się szturm do nieba i zostałyśmy wysłuchane. Dla niedowiarkom polecam stronkę www.adonai.pl. Pozdrawiam :)

I mnie modlitwa dużo daje! Każdy dzień staram się odmawiać Różaniec i Koronkę, wierzę w siłę modlitwy. Wymodliłam wspólnie z mamą zdrowie dla brata chorego na raka, nie było już dla niego szans więc zaczął się szturm do nieba i zostałyśmy wysłuchane. Dla niedowiarkom polecam stronkę www.adonai.pl. Pozdrawiam :)

Ja nie traktuję Boga w taki sposób jak napisał ktoś powyżej, ale wiem, ze ON moze wszystko, z wiara latwiej isc przez zycie i z ta swiadomoscia, ze w trudnych chwilach mozemy sie do Niego zwrocic.

upik :)

Gość molinari
jestem od paru lat za granica i jak i mialam wiele problemow zwiazanych z praca, mieszkaniem, i za kazdym razem jak sie modlilam zostalam wysluchana, znalazlam na jakiejs stronie modlitwe do sw. Rity, ktora pomaga w sprawach beznadziejnych, obecnie modle sie za nienarodzone dziecko koleznki, ktore ma powazna wade, mam nadzieje, ze urodzi sie jednak zdrowe, ze stanie sie jakis cud, ja wierze w sile modlitwy, widze po swoich znajomych tutaj, ktorzy oddalili sie bardzo od Boda, ze ich zycie jest raczej ciezkie i nie sa to ludzie szczesliwi

Gość ODWRÓCENIE SIĘ KAPŁANÓW OD JEZ
PRZERAŻAJĄCE ODWRÓCENIE SIĘ KAPŁANÓW OD JEZUSA Jezus: Jakże księża oddalili się od głównego ośrodka łaski, jakim jest Moje miłosierne Serce! Ileż Ja cierpiałem z powodu Judasza, który opierał się Mojej miłości. Cierpiałem zwłaszcza z powodu zguby jego duszy, bardziej niż dla zdrady dokonującej się na Moich oczach. Cierpienia sprawiają Mi liczni kapłani, zdradzający Boski mandat. Poniżając siebie i tyle innych dusz! Mój synu, kapłan nie zbawia się sam, ale też nie potępia się sam. Kto pracuje nad zbawieniem kapłana, zdobywa zarazem wiele innych dusz. Co za przerażająca i straszna przemiana wspaniałej rzeczywistości Bożej, - będąc drugim Chrystusem kapłan staje się drapieżnym wilkiem, rozpraszającym trzodę; - z anioła światłości czyni siebie posłańcem ciemności, -jako sługa i ambasador Boga, zdradza ostateczny cel: stworzenie, odkupienie i własne powołanie. “NIENAZYWAMWAS JUŻ SŁUGAMI, ALE MYMI PRZYJACIÓŁMI". Z przyjaciela Boga może stać się współpracownikiem diabła, wyrywając dusze Memu miłosiernemu Sercu. Jest to największe zło, jakie może popełniać Mój kapłan! http://www.taw1.republika.pl/micheliniI.html

Gość upppaaaaaas
uppssss