Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersi 75 C

piersi 75 C

Polecane posty

Gość piersi 75 C

czy ktoś mi może podać linki do stron, gdzie mogłabym zobaczyc piersi wielkości 75 C?? Chciałabym porównać ze swoimi.Niby mam taki rozmiar, ale wydają mi się dość małe

Gość nikt nie ma

Gość łojessssu
ale masz problemy hehehe :D

Gość dla mnie to ważne
i proszę się nie nabijac!!!!!

Gość mozna i tak
znajdz w necie zdjecia pameli anderson lub mandaryny:-) one maja podobno rozmiar c:-)

Gość no na pewno
nie mam takich piersi jak P.Anderson. moze nie mam 75 C w takim razie??? mam 76 cm pod biustem i 91 w biuście. Zgodnie z tabelami to 75 C

Gość kkkkkkooooooccccchhhhhaaaammm
Ja mam rozmiar stanika 80C a moje piersi są małe:(:( nie wiem czemu tak się dzieję👄, jak ubieram bluzkę z dużym dekoltem to też niewiele widać i myślę, że to może być spowodowane tym, że piersi są trochę za bardzo oddalone od siebie:D

Gość no na pewno
no waśnie - nie wyglądają na pewno jak piersi P.Anderson!!!!!!!!!!!!!!

Gość anda
Dziewczyny!!!!!pamela anderson ma sztuczne piersi-silikony i na pewno nie C rozmiar tylko co najmniej D, chociaż jakiś czas temu zmniejszyła sobie rozmiar.Do czego wy sie porónujecie-naturalne do atrapy...biustu.Silikonowe są sztywne i blisko siebie leżą. A naturalne często są oddalone od siebie, niestety i.. w tym problem.A ja mam miske C i są spore...mojemu mężowi pasują:)

Gość no na pewno
76 pod biustem i 91 w biuście to male C???? Mojemu facetowi też sie podobają :-D

No ja mam identyczne wymiary i też nosze staniczki 75C. Moja kuzynka też ma niby ten rozmiar, a jakos \"pełniej\" się wydaje... Nie mam takich balonów jak ona ani \"rowka\" między piersiami :| Jak to jest?

ja mam identycznie 76/91 :-) też niby 75 C, ale wydają mi się mniejsze niż C, które zcasami widac na różnych zdjeciach. Zgodnie z tabelami rozmiarów, gdyby było 76/90 to byłoby to jeszcze 75B, więc parwdopodobnie mamy male C. Najprawdopodobniej też małe C i duże C znacznie się od siebie rożnią.

Gość kobietka z pieknym biuscikiem
A ja mam również 75 C:) Pod biuścikiem mam 72, a w biuście 88-89zalezy od dnia:) i ostatnio jak kupowałam staniczek to sie przeraziłam aż, bo niekótre staniki w rozmarze C brzydko lezały, wydawały sie za małe:( już nie mówiąc o rozmiarze B który kupowałam jeszcze pół roku temu:( Powiem wam, że jak miałam biust B to chyba lepiej sie czułam, bo teraz wydaje sie być jakaś grubsza i jak kupuje koszulke obcisłą, to musze kupić rozmiar większa niż dawniej, pomimo tej samej wagi

Gość gdzie znajdę taka tabele

Gość kobietka z pieknym biuscikiem
wejdz sobie na stronke triumpha

dziwne - zgodnie ze stroną Triumpha mam 75B, natomiast mam komplet bielizny Triumpha i jest to na pewno 75 C:-D W dodatku pasuje :-P

Ja też mam 75c i moje piersi też nie sterczą jak Pameli ponieważ jej piersi podtrzymywane są przez silikon i siłą rzeczy muszą sterczeć natomiast naturalne piersi składaja sie przede wszystkim z tkanki tłuszczowej a jak wiadomo tłuszcz przeważnie wisi a nie sterczy :) jeżeli chodzi o rowek między piersiami to można uzyskać taki efekt za pomoca odpowiedniego stanika można je kupic w każdym dobrym sklepie z bielizną działa na zasadzie ,że jakby to napisać zciaśnia Wam piersi ja mam pełno takich staników i dobrze sie w nich czuje :) pozdrawiam :)

Gość TABELA ROZMIARÓW BIUSTON
potem kliknijcie w Triumph a następnie - "Jak się mierzyć"

Gość Agniewicz
Ja mam 68 cm pod biustem i 86 cm w obwodzie biustu, a tego 70C wcale nie widać moim zdaniem.

Do Motylek >>>>>>moje piersi zbudowane są głównie z tkanki gruczołowej, prawie w ogóle tłuszczowej:-) Tak mi powiedziała lekarka robiąco mi USG:-) Ale to to samo - tez nie sterczy, podobnie, jak tłuszcz:-P

Cos chyba źle mierzycie dziewczyny, ja mam 70 pod biustem i 92 w biuście i mam rozmiar 70-75 D. Nie mozliwe ze 76 pod biustem i 91 w biuscie daje razem C. Nawet w tabeli triumpha to widać.

do Melisana>>>>>Jak już pisałam wyżej zgodnie z Triumphem to jest 75 B, ale duże B bo 76/92 to już C. Mam jednak bieliznę Triumpha rozmiar 75 C i jest dla mnie dobra :-) Pozdrawiam :-D

Ta tabela jakas lipna jest, wg tej tabeki mam rozmiar biustu F! rozumiecie to? F! a w rzeczywistosci D ewentualnie E, a F to se moge na głowe załozyc chyba ;]

Gość Agniewicz
melisana----> jeśli pod biustem masz 70cm to nie ma takiej możliwości żebyś nosiła rozmiar stanika 75, bo byłby dla Ciebie za luźny

Właśnie jest możliwość, bo jak się mierze no mam równo 70 pod biustem, a rozmiar stanika 70 mnie ciśnie, a 75 jest w sam raz :)

Pozatym lepiej mieć luźniejszy stanik duzo, niż masz mieć poytem obisty cały stanik na plecach i piersiach. Piersi mają mieć luz, a nie powinny być scisniete bo zrobią się odksztłcenia. Nie wiem co to znaczy, ale tak przeczytałam w artykule na temat dbania i piersi.