Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalaaa

Kuchenne sztuczki.

Polecane posty

Gość jakajaka
co do pierogów zeby sie nie sklejaly trzeba dodac do ciasta ciepłej wody, moze nawet byc bardzo ciepła;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Daje bardzo ciepłą, i tak się skubane sklejają nieco. Chyba mnie nie lubią po prostu :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie przepis na pomidorowa
dziekuje za przepis obecna mamusiu ;) 🌻

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomoooooooccccyyy
ja w sprawie tego mięsa 5 minut.Czy w ten sposob uda mi sie zrobić schab srodkowy,nie bedzie za mało 2 razy po 5 minut ? Mam spory kawalek schabu-2,5 kg i chcialabym sprobowac tym sposobem.Nie zepsuję mięsa ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu bym takiego
wymoczonego mięcha nie tkneła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wystarczy 5 minut. I nie tykaj,nikt ci nie każe,zawsze możesz jeść odświeżoną szynkę z marketu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu bym takiego
wole sobie upiec raz mialam watpliwa przyjemnosc sprobowania tego czegos i nigdy wiecej obrzydliwe to malo powiedziane szkoda miesa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja tam lubię gotowane mięso. Przetestuję przy okazji :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajednamała
żeby moje potrawy miały oryginalny i naturalny a nie chemiczny smak używam tylko ziół i przypraw naturalnych (takich np bazylia z donniczki albo sproszkowanych), wtedy wszystko smakuje o wiele lepiej a nie jakaś chemia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja robię tak
ja też wypróbowałam przepis na parzony schab - na początek wzięłam kawałek ważący ok 70 dkg , wystarczył czas zalecany w przepisie - efekt - rewelacja !!! Pyszne, soczyste, aromatyczne i mięciutkie mięsko rozpływające się w ustach, o wiele lepsze od pieczonego, bo pieczone jest zwykle dość suche. Zamierzam zrobić na święta schab i karczek jako wędliny. Precz z kupną szynką ! ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hej hej hej.............
hoppppppppppp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przesolona zupa
Wrzucamy do przesolonej-pietke chleba ,kiedy nasiaknie wyciagamy łyzka cedzakowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×