Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 _Dorota_

Eyeliner - jak malowa膰?

Polecane posty

Go艣膰 _Dorota_

Powiedzcie mi w jaki sposob maluje sie oczy eyelinerem? Mam male oczy i nei mam zielonego pojecia jak malowac...czy d贸艂 oczu rowniez malowac? czy Tylko g贸r臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maryska
eyelinerem malujesz tylko kreske na g贸rnej powiece, a dolnej nigdy eyelinerem nie maluje, my艣l臋, 偶e maj膮c ma艂e oczy powinna艣 zrezygnowa膰 z kreski na dolnej poweice bo tylko zamknie ci oko i wyda si臋 jescze mniejsze ni偶 jest

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz zrobi膰 kresk臋 od 艣rodka g贸rnej powieki do zewn臋trznego k膮cika. Na dolnej niekoniecznie, ja polecam podkre艣li膰 doln膮 powiek臋 bia艂膮 kredk膮, wtedy oko fajnie si臋 \"otwiera\" i wydaje si臋 wi臋ksze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Dorota_
A powiedzcie mi czy kreska powinna byc cienka czy grubsza? I jak zrobic,aby byla ona cienka? Mi caly czas wychodzi gruba:) Moze to przez to,ze mam miekki pedzelek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mille
od nosa cienka kreska. i na koncu troszeczke do gory. jesli bedziesz leciala pedzelkiem do samego konca moze efektem byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mille
"spadajaca" powieka.na koncu powieki moze byc grubiej. ale pamietaj ze dwie polowki twarzy nie sa jednakowe i trzeba troche wprawy. na koncach mozna grubiej i podciagnac do gory. mozesz nadmiar zmyc patyczkiem. powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mille
sorry, problemy z kompem ale mam nadzieje ze zrozumialas...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _Dorota_
Zrzumialam :) Chyba bede potrzebowala wptrawy :)

Udost臋pnij ten post