Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieci

Jaka najlepsza sieć w Anglii?

Polecane posty

Gość sieci

Jaką kartę sim kupić w Anglii? Żeby rozmowy z Polską były tanie, no i lokalne? Czy ktoś sie orientuje może?

Gość Sylwester 28
Vodafone - www.vodafone.co.uk

Gość sieci
napiszcie prosze jak możecie czym sie te sieci charakteryzują. same nazwy mi nic nie mówią, a angielskiego za dobrze nie znam, wiec nie chce popelnic jakiegos bledu. jakie są ceny i warunki? czy ktos moze mi napisac? z góry dziekuje :)

No wlasnie. Słyszałam, (wiem!!), że warto zainwestować w kartę z sieci o2, w której to rozmowy weekendowe do Polski kosztują 1 funt/h (!!). Czy znacie inną sieć, z której warto kupić kartę?? Chodzi mi o tanie połączenia lokalne ale i do Polski. Szwagier mój jest w Anglii i tak własnie dzwoni. Od piątku do niedzieli (północ miedy nd a pon). Siedzi na sluchawce czasem 5 godzin, bo ma tak tanio. Bylam u niego ostatnio i zobaczylam na wlasne oczy, że tylko funta za godzine rozmowy ma do Polski. Nikt inny o tym nie slyszal?

Gość ORANGE Iwosiu Orange

tak, zgadza sie, najlepsza jest siec o2, 2 pensy za minute w weekendy. Inne sieci nie maja takich promocji. Dzwoni sie przez taki nr 08444620620 i potem jak pani pogada to wykreca sie nr. Z tego nr tez mozna dzwonic z telefonow stacjonarnych, na stacjonarne do Polski prez caly tydzien za 2 pensy za minute. Nie poelcam zadnych virginow, T-mobilow.....ja mialam ten ostatani, na karte i zadnych smsow extra nie dostalam, co sie zdarza w o2, lub gdy zaladuje sie na okreslona kwote w miesaicu to sa darmowe wieczory i rone bajery, wiec jak najbardzeij o2. Inne sieci angielskie - virgin,t-mobile, orange, vodafone, 3 (najnowsza siec)

czy te tansze rozmowy w weekendy trzeba jakoś ustawić w telefonie? i jeszcze jedno? Czy to o czym mówisz to jeszcze co innego, niż ja pisalam? :)

Gość tak sobie myślę...że
ja mam vodafone i nie polecam rozmowy sa drogie. Uwazam ze najlepsze jest 3G i o2 zdecydowanie. Jednak jakakolwiek karte bedziesz miala kup karte za 5 Fu Hindusow za 3F i mozesz rozmawiac do 200min, a z Twego konta wtedy bedzie ciagnac jakies 3 pensy za min. lub cos temu podobne pozdrawiam

o jakiej karcie teraz mówisz? do telefonu komórkowego? wklada sie ją zamiennie np. z o2, czy jak? :-0

Gość tak sobie myślę...że
nie, to jest oddzielna karta w kazdym sklepie ja maja jakakolwiek mowisz ze chcesz zadzwonic do Pl i pytasz jaka jest najlepsza do telefonu komorkowego. Ta karta jest papierowa na niej jest numer ktory wpisujesz do komorki poczym nr z ktorym chcesz sie polaczyc nie pamietam dokladnie bo dawno temu tego uzywalam teraz mam stacjonarny ale na kazdej karcie jest instrukcja. Pozdrawiam

O tej samej sieci mowimy....nic nie trzeba ustawac, trylko tak jak pisalam wykrecasz podany przeze mnie nr, pani mowi ze rozmowa kosztuje 2 za min i po sygnale wykrecasz nr jaki chcesz, ale tylko na stacjonarne.Te karty u hindusow kosztuja 3-3,5L ale zalezy ktore....chyba jednak lepiej oplaca sie te 2p za min.

Gość ale simlock
zdjety ma być jeśli ma się orange np w polsce a potem przechodzi na orange w anglii??

Gość lululula
a czy wiecie może z jakiej strony mozna wysyslac darmowe smsy na o2?

Gość a jak
ustawic darmowe minuty lub smsy w O2?