Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alta

zmiany w piersiach

Polecane posty

Gość alta

Od jakiegos czasu czuje jakby uklucia w prawej piersi,czasem mocne,w ostatnich dniach nasilaja sie..zaczynam panikowac..przy samobadaniu wydaje mi sie,ze dol tej piersi jest twardszy,przy dotyku boli..ale moze jestem juz przewrazliwiona..mam 21 lat..czy to mozliwe,ze mam jakies powazne zmiany?wiem,ze powinanm udac sie do lekarza,ale on przyjmuje dopiero za tydzien a ja wariuje juz dzis...dodam,ze nie jestem przed okresem(srodek cyklu)...czy ktos mial podobnie!?

Gość kl
Miałam a nawet mam do dzisiaj takie dolegliwości. Więc nie martw się niepotrzebnie. Chętnie z Tobą porozmawiam na ten temat i wiele wyjaśnię. pluga@interia.pl

Gość alta
o jak sie ciesze..ze sie ktos odezwal.... :)

Gość kl
Odbierz pocztę!!!

Gość wiosenkaa
to najprawdopowobniej zmiany hormonalne w srodku cyklu.a miewasz tak co miesiac?

Mnie tak samo jak coś to kłuje w prawej piersi, i to mocno. Byłam u lekarza i nawet na prześwietleniu płuc, bo myslalam ze to cos od papiersow, ale okazało się że poprostu to normalne u kobiet. Cześto podczas owluacji sa takie bole, ja mam średnio co 2 miesiące.

Gość gogo21
Cześć!!! Ja tez od jakiś paru dni czuję silny ból w lewej piersi (takie dziwne kłucie co parę minut) i jestem dopiero w połowie cyklu miesiaczkowego!!! Strasznie się tym martwię, gdyz mam dopiero 21 lat i od półtora roku zazywam tabletki Harmonet. Czy w też macie podobne objawy? Zglosic się do lekarza? prosze ratujcie mnie!!

piersi bada się do 7. dnia cyklu, w innych dniach cyklu mogą wystąpić zmiany, które uniemożliwią wyczucie faktycznych guzków itp. a do lekarza idź koniecznie, dla spokojnego sumienia.

Gość agnieszkaaaaaaaaa
cos wyczułam w jednej piersi. czuje ból ale tylko podczas dotyku, czasami tez mnei zakłuje. nie wiem czy powinnam zgłosiś sie do ginekologa czy od razu do onkologa.

Gość skad
wzielas ta ksywke?? moj pies sie tak wabi ,,alta" :P