Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona taka jedna

do kochanki mojego męża

Polecane posty

Gość my żony
jesteśmy jedynie służacymi dla swych Panów mężów, prędzej czy później każda z nas dostanie kopa :-( Gdybym teraz mogła wybierać wolałbym być kochanką niż żoną, bo wtedy byłabym szanowana przez swojego faceta, a teraz kiedy są dzieci :-(. Z resztę żeby być kochanką to trzeba mieć odpowiedni wgląd, a która zona go ma? :-(, Ech płakac mi się chce jak to czytam, ale musze już kończyć, trzeb obiad dokończyć dla męża :-(

Nie widzę sensu w walce o faceta, który zdradza. I który doprowadza dwie strony do konfrontacji. Skoro już decyduje się na romans, to niech najpierw pomyśli jak to zorganizować. Podwójna nieudoloność.

Gość Dzikus Pierdoliński
A gdybym ja miał taką wulgarną szmatę w domu, to nie tylko bym ją zdradzał, ale wywalił na zbitą mordę z domu!!! Żadna tirówka nie ma tak rynsztokowego słownictwa ja ta słusznie zdradzana idiotka. nie dziwie się, że faceci wącznie z własnym mężem sie jej brzydzą!!!!

Gość do dzikusa-kochanki
Dzikus to może tatuś kochanki,albo sama kochanka występująca już tutaj pod wieloma nickami.Skąd wiecie jaką jest żoną trudno ,żeby pałała sympatią do kochanki-Kurwy i używała innego języka

Gość do dzikusa-kochanki
Nie wywalisz z domu bo nie masz kogo,Zadna normalna osoba dokładnie czytająca to co pisze żona nie potępia jej,tylko kurwę która suczyła się za jej mężem Skoro ona ma na to dowody powinna ją zniszczyć.Popieram działania żony na pewno jest ona OK.

Gość do dzikusa-kochanki
Z jej wypowiedzi wynika ,że chce dać kochance nauczkę,aby raz na zawsze zapomniała o żonatych i nie skrzywdziła kiedyś kolejnej rodziny.Palancie wiesz co czytasz ? czy też jesteś ograniczony ? jak ta kochanka.

Gość do dzikusa-kochanki
Z jej wypowiedzi wynika ,że chce dać kochance nauczkę,aby raz na zawsze zapomniała o żonatych i nie skrzywdziła kiedyś kolejnej rodziny.Palancie wiesz co czytasz ? czy też jesteś ograniczony ? jak ta kochanka.

Gość Do tej upośledzonej biedaczki
Biedna, acz ograniczona zdradzana żono - załozyłaś topik we wrześniu potem na długo ucichł az do teraz. Rozumiem, że twoja nieobecność na forum była sopwodowana pobytem w zakładzie dla obłąkanych. Dziwi mnie to, ze lekarze wypuścili cię w takim stanie poza mury zakładu psychiatrycznego. Twoja choraoba widac się nasiliła skoro uwazasz, że każda krytyczna aczkolwiek słyszna uwaga na twój temat jest autorstwa jednej osoby i to wdodatku tej z która przegrałaś. to że sama popierasz swoje żenujące wypowiedzi, którymi coraz bardziej się ośmieszasz nie znaczy, że inni robią to samo. Bardzo mi cię zal, jak każdej osoby pokrzywdzonej przez los, a takich lekarzy, którzy wypuszczaja ludzi w takim stanie do domu powinni pozbaewiac praw do wykonywania zawodu. Nie martw się żono, co prawda nie widze dla ciebie juz szans na całkowite wylecznie, ale może przynajmniej mąż pozwoli ci jeszcze mu trochę posłużyć. chyba nie jest taki głupi skoro wie ile trzeba płacic współczesnym służacym skoro pozwolił ci zostac w domu.Pozdrawiam trzymaj sie zdradzona i pewnie wciąz zdradzana żono :D

Gość zuzkazuzka
ale jaja :D

Gość do Do tej upośledzonej bieda
jakbyś była trochę bardziej rozgarnięta to zauważyłabyś, że to nie ta sama zdradzona żona, a jedna z wielu piszących tu z ciebie to dopiero bidula

Gość jestem kochanką
Ja tam wole byc kochanką och gdybyscie Wy biedne walczace o tych sukinsynów zony wiedziały co oni o Was mówia jak oceniaja i czym własciwie dla nich jesteście specjalnie pisze czym bo jestescie nie zonami a kulami u nogi co im zycie zmarnowały okazały sie nieudolnymi zonami matkami a kochankami zadnymi to nigdy ale to nigdy byście o faceta nie walczyły zal mi Was ogromnie ja sto razy wole byc uwielbiana kochanka ta cudowna rozumiejaca kochajaca u której sie schronia ale i pójda w cholere bym ja nie musiała prac ich skarpetek buahahahahaha

Gość Żałosna kochanko
żoną zostaje się z wyboru,a kochanką z przymusu bo przecież chcecie aby te wasze ugory ktoś obrobił.Niestety nie każda zasługuje na bycie żoną,dlatego do emerytury musicie być cichodajkami.

Gość Jedna za wielu
ciągle ta sama kochanka która czepia się żony występuje tutaj pod kilkoma nickami podaje się nawet za faceta.Kto tu w końcu jest psychiczny i powinien się leczyć,albo zmienić lekarza ?

Gość jestem kochanką
z wyboru? a ja myslałam ze z miłosci sie zona zostaje, tylko ze ta miłosc szybko okazuje sie niewierna do tego nawet nielojalna ja nie chciałabym by kiedykolwiek maz mówił tak o mnie jak mówi o swojej zonie hahahaha

Gość a co...
mówią o kochankach do kolegów,słyszałaś ?

Gość jestem kochanką
Słyszałam co mówią o zonach do siebie jak okreslaja mianem starej, grubej tłustej jakie wymyslaja kłamstwa jakie to one ochydne obiady gotują jakie sa okropne jakie kłótliwe czepialskie jak nie daja albo jak daja ze im sie odechciewa no cóz z jakiegos powodu szukaja od nich ucieczki i to jest załosne bycie taka zona od której maz ucieka do kochanki

Gość do k...
Dumna jesteś z tego że możesz być tylko kochanką ,.? Powiedz to głośno w pracy kim jesteś.Żona zawsze powie kim jest,a kochanka ?

Gość jestem kochanką
tylko kochanką? no cóz ja w pracy mówie umówiłam sie przybiega facet z kwiatami usmiechem gnamy na obiad na wypad do lasu kina czy to taka duma wielka byc żona? do tego zdradzana zoną? Czy Ty mówisz w pracy ze maz Cie zdradza? Wątpię

Gość do k...
Mężowie uciekają do kochanek,które za wszelką cenę chcą zostać ich żonami,czytałam jak tu jedna chciała czekać kilka lat,ale on jej nie chciał za żonę bo nadawała się tylko na kochankę

Gość do k...
Gnasz na ten obiad ciemną nocą,czy do kanału ?

Gość jestem kochanką
No cóz ja za mąż się nie wybieram przynajmniej na razie, moze kiedyś... nie poluje na cudzego męża ani nie wymagam by rzucał dla mnie rodzine bo nie wiem czy chciałabym takiego pod swoim dachem ale uwazm ze faceci z jakiegos powodu zdradzaja i wiele winy jest własnie w kobietach zamiast sie rozczulac niech zaczna dbac o siebie niech czerpia radosc z seksu z rozmów z bliskosci zamiast miec pomieta kiecke na sobie i wieczny ból głowy a bycie zona to doprawdy zaden honor przy mężu który i tak zwierzy sie ze wszystkiego kochance mało tego opowie ze szczegółami o kazdym problemie obcej kobiecie nie własnej zonie

Gość jestem kochanką
Ja sie nie ukrywam nie widze powodu by to robic hahahahaha wiekszosc mężów takze nie to zony nic nie widza hahahahaha a nawet jak zobacza to co zrobia napiszą o tym tu ? to załosne

Gość smutne jest to...
...co piszecie. Obwiniacie kochanki... no nic dziwnego- odebrały Wam męża. No, ale przecież nie siłą! nie ciągnęły go za sobą sznurami nie przywiązywały do łóżek! a jeśli taka "kochanka" naprawdę się zakocha? jeśli mąż już nie kocha swojej żony? to czy ci dwoje nie mają prawa do szczęścia??? po co żona ma siedzieć z facetem, który jej nie kocha? to już jest conajmniej troje nieszczęśliwych ludzi! a jeśli są dzieci? to kiedy mąż nie kocha żony (albo na odwrót), ona to odczuwa, to przeciez nieuniknione są kłótnie, podczas których te dzieciaki niewątpliwie cierpią! jeśli mąż ma kochankę... i powiedzmy, że chca być razem- to niech są! niech żona kopnie w dupę takiego delikwenta- po co się poniżać i cierpieć, kiedy jeszcze można ułożyć swoje życie?!

Gość jestem kochanką
otóz to właśnie biedne zony chcą siła trzymac kogos przy sobie kto tak naprawde nie kocha juz nie szanuje szkaluje czasami same dla siebie nie maja szacunku ze pozwalaja tak sie traktowac i biegaja biedne za tym mężem a ten sie ogania jak moze a on przeciez nie jest niczyja własnoscia moze kochac kogos innego z kims innym spedzac czas ma własny rozum i jest dorosły. Pisze tu trochę z przekory ale żałosne jest dla mnie co te kobiety wyprawiaja i jak nie widzą jak wiele winy jest w nich samych za taki stan rzeczy

Gość umawiałam się z żonatym
i wszyscy znajomi o tym wiedzieli, nie krytykowali mnie, nie oceniali, bo wiedzieli, że do nieczego go nie zmuszam i najwyraźniej ma powód skoro ucieka od swojej żony. Kiedy przez jego nieudolnośc żona dowiedziała się o wszystkim wydzwaniała do mnie, błagała żeby go zostawić, upokarzała się. Nigdy wcześniej nie widziałam żadnej osoby, która ponizyłaby się tak jak ona (osoba z doktoratem z fizyki). Najgorsze było to, że ten śmieć jej mąż nie był tego wart. Byłam już nim znudzina od dłuższego czasu i czekałam na moment, żeby się go pozbyć. Jej zachowanie było mi na rekę, nie miałam zamiaru być z min dłużej, bo powoli słuchajęc tego, co wygaduje na temat swojej żony - służacej zaczynałam się nim brzydzić. Kazałam mu do niej wracać. Dla mnie to już zamknieta historia, mam obecnie innego faceta, ale nigdy nie zapomnę tej zdradzanej żony, bo nigdy bym nie uwierzyła, że człowiek może zrobić z siebie cos takiego, co własnie robią zdradzane żony na tym topiku. Trochę godności i honuru, zastanówcie się, czy naprawdę warto?

Gość marrrek
żona moze się i ponizała ale ty to się kurwiłaś większy szacunek jednak mam do ponizającej się kobiety

kurestwo to pojęcie względne, zdradzana żono. Tak sobie myslę, że te nieliczne żony z którymi ich mężowie zmuszają się, żeby sypiać, też upsawiają cos na rodzaj kurestwa - nie kupisz mi tego, czy tamtego to szlaban na łoże. Gdybyś była choć trochę wykształcona wiedziałbyć, że już Kleopatra twierdziła, ze wszystki kobiety uprawiające sex są kurwami, a wyraxz kurwa w średniowieczu oznaczał kobietę...

odwrotnie, w czasach kiedy kobiety nazywano białobłowami wyraz KOBIETA oznaczał kurwę. więc skoro masz większy szacunek dla poniżającej się kobiety ozancza to tyle samo, że szanujesz podupadłą kurwę :D Pozdrawiam

Gość wszystkie sie leczcie.......

Gość jestem Kochanką
No cóz słuchajcie ja mysle ze wszyscy jesteśmy dorosli kazdy odpowiada za siebie i kazdy po swojemu ocenia czyny swoje i innych zdradzajacy mąż także ma rozum i kochanka i zona także od nas samych zależy czy sie damy upokorzyć czy tez sami bedziemy sie upokarzać jednak nic na siłę ani nikogo na siłe nie utrzymamy przy sobie kazdy takze ma prawo wyboru jak potoczy sie jego zycie czy naprawde w takiej dyskusji potrzebne sa az takie wyzwiska ja tam rozumiem i tę biedna zone ( ale i ona jest tu winna na pewno) i męża który szuka tego czego nie ma w domu i kochanke która wybiera takiego a nie innego faceta nie zawsze po to by wyjsc za maz bo nie dla kazdej kobiety to jest sprawa priorytetowa.