Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona taka jedna

do kochanki mojego męża

Polecane posty

Gość kooooochankaaa
juz raz zadzwoniłam....wybaczyłaś...a onn znowu...mnie i Ciebie..oszukuje......nic nie zyskałam tym ze powiaDOMIŁAM nic....a Ty?

Gość do kochanki
czekam na twój telefon...zadzwoń

Gość zonaa
nie znasz mojego numeru przeciez

Gość maslane oczy
ty nawet nie wiesz co nas łączyło! nie masz prawa szanowna zono tak mnie oceniac! cierpię przez Twojego męża - to prawda, ale nie żałuję tych chwil spędzonych razem z nim i wierzę ze do mnie wróci, wszak widuję go czesto i wkrótce znów mi ulegnie, a wtedy ty maszkarono bedziesz cierpiec !!!

Gość 6789900001218
łapy precz od mojego męża

he he niezle jakbym słyszała żone mojego...bo jestem kochanka wszystkie wciskacie nam staopanienstwo...jakie to złaosne amoze to wy bałyscie sie staropanienstwa ze złapałyscie kota za ogon ateraz nie mozecie dac sobie znim rady...

Gość -P
Tak, te zdradzane żony są naprawdę żałosne. Jak można narażac się na taką śmieszność walcząc o kogoś, kto nie jest tego wart! :-( Prawda jest taka, że mężowie zdradzają żony z własnej woli, gdyby nie chieli nikt przecież by ich do tego nie był w stanie zmusić. Uwierzcie nie ma sensu robić z siebie idiotek, a jeśli już koniecznie musicie, to wsciekajcie się na swoich mężów,a nie ich kochanki :D :D :D

Gość łoooo.
kochanki rzucacie się na żonatych, bo wolnych panów zabrakło ,czy jesteście takie użasne HE HE HE????

Gość lili fuzili
mezowie,którzy zdradzaja,sa GÓWNO WARCI,A KOCHANKI TO JEBANE ZDZIRY!!!!

Gość łoooo.
nooooo!!!

Gość Nimfa wodna
To do mnie bylo? napisz chodz imie bo nie wiem i moge sie nie odczepic :O

Gość jakie imię
nie w temacie kogo imię?

Gość Nimfa wodna
moje imie, jego imie jakis znakrozpoznawczy :) tyle tu kochanek ze ciezko sie zorientowac o ktora chodzi badz o ktorego zdradzacza.

Gość cha cha cha
Lili fuzili - ty masz chyba źle w głowie, to by zresztą wyjaśniało twój błazeński nick. Albo ktoś napakował ci do głowy starych gazet, albo sama jesteś zdradzaną żoną żebrzacą o powrót swojego męża. A może ty rozpoczęłaś ten wątek i teraz piszesz pod innym nickiem w swojej obronie, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, :D :D :D :D :D :D :D Ps. Napisz coś jeszcze wesołego :-) :-) :-) :-) :-) :D :D :D

Gość aaaaa....
Żeby prosić na forum kochankę, żeby oddała męża - przykre...

Gość F/x
o co tu chodzi???????

Gość ciocia Miecia
Biora sie baby za lby o faceta :P

Gość F/X
Kochanki jak widać górą :D Dlaczego nikt sie nie wypowieda w tym temacie???????? Dziwne... ;-)

Gość łoooo.
kochanki to mogą sobie być gógą , ale tylko w pozycji jezdzcca heee , heee i tak są tymi pogardzanymi , kochanki są beeeeeeeeee

Gość cha cha cha
Napij się wody łoooo, albo weź sobie bromu :D Kochanki pogardzane, a to dobre, co powiedzieć w takim razie o żonach, które ponizają się publicznie takimi wypowiedziami...

Gość zadziwiony
dziwne, bardzo dziwne... ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????////

Gość dlaczegooooooo
Dlaczego nikt nie poradził nic tej nieszczęsnej zonie?

Gość BO TA NIESZCZĘSNA ŻONA JUŻ
jest przegrana coż z tego że prosił o wybaczenie ale zawsze myślami będzie przy kochance Zono to ty jesteś przegrana nigdy już niebędziesz miała jak zawsze w jego sercu będzie zawsze kochanka i nie być naiwna zawsze będzie ją kochał a ty będziesz mu prała prasowała i podawała jedzenie hehehe ale żony są naiwne:Pwspółczuje Ci naprawde:D

Gość do kochankiii
a bierz sobie tego skur........... a komu taki typ potrzebny? o sorry........tobie

Gość USP ALE JAJA
:P znów kótnia ale to prawda już nigdy nie będzie jak kiedyś

Gość hhhhhmmmmmmmmmm
co racja, to racja, ale po co ta żona w ogóle to napisała - żeby narazać sie na taką sieszność :-( Zamiast byc wdzięczną tej kochance, ludzie są naprawdę dziwni i to bardzo, a już najbardziej zdradzane zony...

Gość szkoda
Biedna ta żona, bardzo mi jej żal, bo oczekiwała wsparcia dla siebie i potępienia kochanki, a stało się odwrotnie. Musze przyznac, ze ja tez jestem po stronie kochanki, ale zony mi żal, głownie dlatego, że to kochanki zawsze wygrywają. przykre, ale prawdziwe. Biedna ta zona, naprawdę biedna, żal mi jej :-(

Gość pani_iks
A ja myslę, że w przypdkach takich jak zdrada, to kobiety wykazują się zupełna głupotą i maja wyjątkowe tendencje do robienia z siebie idiotek i posmiewiska. Faceci są w tej kwestii madrzejsi. Jak facet przyłapie żonę, czy partnerkę na zdradzie to nie walczy z jej kochankiem tylko da w ryja jej bo to ona zdradziła i juz zawsze będzie dla niego k.... Z kolei zona jak przyłapie swojego faceta to zamiast wkopac mu w co trzeba to walczy z kochanką i błaga faceta o powrót winiąc za wszystko tę nieszczęsną dziewczynę. Żałosne!!!!!

Gość bardzo żałosne
moim zdaniem z tego małżeństwa już nic nie będzie nawet jak by nawet koło niego naskakiwała nago zawsze będzie myślami przy kochance i tak zostanie:P