Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość nie wierzę
"przeciez to będzie dziecko miłości ... On mnie kocha a ja Jego .. wkrotce wprowadzę swój plan w zycie ... jestem pewna, ze wybierze mnie ja jestem ładniejsza i młodsza" Tania prowokacja.Jak wszystko co pisze jula. To jest albo żonka, która chce pokazać jakie to z kochanek idiotki albo jakiś nudzący się bardzo małolat.

Gość powiem krótko
Żona ma tysiące innych spraw na głowie a miłość nie polega na tym, żeby kochać za ładną fryzurkę. Oczywiście ja uważam, że tylko osoba zdradzająca jest tak naprawdę winna mojemu zawsze powtarzam " choćby baba na Ciebie wlazła to jak nie chcesz możesz ją zciepać z siebie " i uważam, że nie ma dla faceta usprawiedliwienia po prostu większość z nich najpierw du.czy a potem myśli i żałuje albo i nie żałuje. Sęk w tym, że ja jesxtem ze swoim 3 lata ( wiem króciutko ) ale jeśli mnie zdradzi nie będę sobie pluć w brodę, że miałam tłuste włosy tylko : jeśli on odejdzie to zachowam twarz jeśli bedzie chciał zostać to go wyp.....le. A jeśli mowa o tłustych włosach chodzi o to, że mężczyzna zakochuje się żeni a potem są tłuste włosy zkochanką jest ta różnica, że facet patrzy na nią i myśli , że jej (kochance) włosy nigdy się nie przetłuszczą!!!!!!! Mam nadzieję, że z tej zagmatwanej wypowiedzi mniej więcej zrozumiesz o co mi chodzi:)

Gość powiem krótko
związek polega na tym, żeby ludzie byli ze sobą szczerzy przecież facet może powiedzieć żonie, żeby się nie zaniedbywałai np. zaproponowac, że dzis zrobi porzadki a ona niech idzie do fryzjerz. Tak samo jak powiesz chyba facetowi jak zapuszcza brodę a ty tego nie trawisz, że ci się nie podoba.

Gość to okropne
do powiem krótko - zrozumiałam z twojej wypowiedzi, że facet mysli, że kochankom sie nie tłuszczą włosy, ale chyba nie o to chodziło. Rozumiem, że ktos nie ma czasu, aby latać ciągle do fryzjera, ale higiena to minimum. Pomiędzy modną fryzurą a czystymi włosami jest chyba różnica. Nie rozumiem też, dlaczego zawsze uważa sie, że żony nie mają czasu. Mojego (byłego już na szczęście) faceta nie pracowała, a ja pracuję i dojeżdzam dziennie ok. 60 km. Dlaczego więc ona miałaby być bardziej zabiegana niż ja?

Gość powiem krótko
to są trudne tematy wiem, że nieraz żona faktycznie się zaniedbuje. Z tymi włosami to może głupi przykład ale często jest tak, że facet myśli, że nuda ( może bardziej przyzwyczajenie bo nuda nie koniecznie) nigdy nie wtargnie do nowego związku, że kochanka gdy stanie się żoną tonie będzie się czepiać jego wad. :):):):):):):) I odwrotnie kochanki chcą zacząć "normalny" związek ale czy myślą jaki naprawdę, na codzien moze być ich ukochany( nie mówiąc o tym, że pewnie będzie zdradzał )

Do tej co chce mieć dziecko z żonatym kochankiem mój miał z kochanką 2 dzieci ale nie odszedł do niej.....a szkoda !!!! Byli siebie warci ! Jeśli uważasz,że on jest z żoną z litości.....to powiadom żonę . Zobaczysz jaki będzie skutek . Czy facet zna uczucie LITOSCI ? Nie słyszałam o takim . Ale znam wielu, którzy chcą mieć wszystko...i żonę przy której mogą się BEZWSTYDNIE ZESTARZEC i kochankę na pare godzin aby poczuć się znów młodo i odgrywać rolę zakochanego młodziaka . Ale tylko na te pare chwil bo na dłużej jest to dla nich zbyt męczące. Jeśli nie kocha żony a naprawdę kocha kochankę /a nie tylko wciska jej kit o miłości / to zostawia rodzinę i zakłada nową . ZACZNIJ OD POINFORMOWANIA ZONY będziesz miała szansę poznać PRAWDE !!!!

Gość powiem krótko
zgadzam się z maA

Gość jula3
jego żona o mnie wie ... Ja Go kocham, oczywiście że wolałabym wolnego, ale się zakochałam w Nim

Gość do MaA
święte słowa!!!!!!!!!!!!! jula jeśli on tak cie kocha, a ta żonka jest beznadziejna, to dlaczego nadal jest z nią a nie tobą? :p naiwna szmato!

Gość jula3
On mówi, że dlatego jeszcze jest z zoną bo mu jej żal, że jest słaba psychicznie, boi sie ze moze cos sobie zrobic a on nie chce jej miec na sumieniu Ale kocha mnie, nie ją

Gość jula...
jula byłam kochanką jeszcze niedawno , odeszłam...takiego kitu nie dałam sobie wcisnąć jak TY ...to są argumenty że jest Mu Jej żal??? Kobieto Jego jest mi żal że taki tchórz tak samo jak mój...żona jest silniejsza niż On , skoro wie o zdradzie i jakoś jeszcze są razem to powinno dać Ci do myślenia...Dziewczyno opamietaj się ... Ja też myślałąm że "wpadliśmy" powiedziałam że nic od niego nie chcę że nie będe rozbijać jego rodziny , myślałąm że powie że to nie Jego dziecko ale zdziwił mnie bo powiedział że nie zostanę sama , dzwonił pytal czy wszytko w porzadku...na szczęście to był fałszywy alarm...i cieszę się że tak się nie stało...powtórze to co piszą i żony i kochanki jeśli nie odszedł od żony po 2-3 miesiąćach _NIE ODEJDZIE wspomnisz moje słowa , kiedy staniesz sie niewygodna i zaczniesz pytać co dalej z wami ...ucieknie gdzie pieprz a nie daj Boze pogadasz z żoną...kara Cie z Jego strony spotka...nie zadzwoni, nie przyjedzie zobaczysz... dziewczyno piszesz te rzeczy ale ja też mam wrażenie że to prowokacja nudzącej sie małolaty... Jula ile Ty mas lat??? była kochanka która kocha

Gość niktos
jula ty głupia babo i tak w końcu zostaniesz sama ...

Gość ....ch
:P

Gość przecież to podpucha
takie idiotki jak jula3 nie istnieją!!!

Gość jula3
żadna podpucha, jestem tylko szaleńczo zakochana i zrobię wszytsko żeby faceta mieć wyłacznie dla siebie! pozdro !

Gość pisz dalej jula3
fajnie się pośmiać. Masz fantazję dziewczyno :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa
doo jula3 dziewczyno, mam ochotę tobą potrząsnąć, albo sama się walnij z rozpędem w ścianę.Jestem byłą kochanką, z wieloletnim "związkiem".Opamiętaj się uciekaj! Albo powiedz mi że to prowokacja, błagam. Przejżyj na oczy bo będzie bolało i to bardzo. Wiem co będzie, ja dostałam w dupę (chociaż on mi nie mydlił tak bardzo oczu). Nigdy więcej! Zmądrzałam, zrozymiałam, nigdy więcej nie popełnie takiego błędu. Cóż, wiem że miłość jest ślepa. Cieszę się że w końcu zrozumiałam (i to nie dlatego że on odszedł, ja zaczęłam mądrzeć,on się trochę wystraszył). Już nigdy nie wejdę w niczyje życie z buciorami. Nigdy też nie powiedziałam nic złego o jego żonie. A co ona mi zrobiła? Uciekaj albo juz nas nie prowokuj!

Gość jula3
wy żony chciałybyście żeby to była podpucha ... ale taka jestem, takie jest moje zycie

Gość do juli
to go sobie bierz w cholerę i przestańcie dreczyć tą żone. Jak tak cię kocha to nie siedzi z tobą a nie z zoną. Po diabła wraca do żony, niech mieszka z toba.

Gość miss ajland
jula gdzie jestes

Gość ojcze
jula sie zapylila i juz nie moze sie ruchachahahahaah

Gość jula3
pragnę was poinformować, że jestem w ciązy :) niebawem mój ukochany zacznie pakować manatki i przeprowadzi się do mnie a jego żałosna zona zostanie sama

Gość no to jego dzieci
na pewno się ucieszą

Gość jula ale ty k.....a jesteś
ja nie mogę, większego k........ska to chyba nie ma na tym forum, chyba że inna kochanka w ciaży z żonatym a fujjjjjjjjj

Gość ale ty jula jesteś żalosna
:o ciekawe co dziecku powiesz!? że pieprzyłaś się z cudzym tatusiem?

Gość wingis
JULA Nie zastanawiasz się, czy on kiedyś nie powtórzy zdrady? Skoro już raz zostawił kobietę którą podobno kochał to zrobić może to po raz drugi, zwłaszcza ,że dla niego dzieci to nie problem. NIGDY się nad tym nie zastanawiasz?

Gość do wingins
a która kochanka się nad tym zastanwia? :o każda jest w 100% przekonana,że jek kochaś okłamuje żonę ale jej nigdy nie okłamie. Uważa,że on zawsze będzie wobec niej lojalny, wierny,że zawsze będzie kochał. Czyż tego samego nie przysięgał żonie? :p Jeśli znudził się żoną(której mówił to samo co teraz kochance) dlaczego nie miałby znudzic się kochanką? Okłamał i zdradził jedną kobietę to dlaczego miałby nie zrobić tego innej?. Kto zdradził raz, (prawdopodobnie)zdradzi i drugi :o

Gość w temacie...
tez kiedys prawie ze bylam kochanka ... no moze wlasciwie bylam, tak jedna noga ..... predzej niz pozniej dowiedzialam sie, ze nie jestem ta druga, ale ta pierwsza! facet byl w malzenswie, ktore juz od kupy lat bylo meka dla nich dwojga (nie bylo dzieci) i doszedl do wniosku, ze czas skonczyc ta zla passe i dac szanse milosci ... rozwiodl sie, zona go nie zatrzymywala, mam nadzieje, ze ona tez znajdzie kogos, kto bedzie odpowiedniejszym partnerem dla niej, zycze jej tego z calego serca .... jak i wszystkim zonom, ktorych faceci potrzebuja kogos innego niz one :)

Gość jula3
dlaczego żony muszą byc takie wredne i utrudniają facetom ułożenie zycia na nowo? wczoraj mój M miał się do mnie wprowadzić ale ta szmata jego zona posądziła go o kradziez i wezwała policje .. a ja czekałam z uroczystą kolacją ...