Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość masz ci los
dała żonatemu dupy a płacze ze żona wredna

Gość jaka biedulka
:p

Gość to nie bidulka
tylko kurwisko pospolite, daje dupy żonatym, zachodzi w ciażę i jeszcze na żone wyzywa. Jula ty jesteś bardzo wredna kurwa zeszmacona dziwka.

Gość Juleczka gratulacje
(to w odniesieniu do ciazy) obserwuj bacznie kazde "wymowki", one moga sie wydawac tak prawdopodobne ze nigdy nie posadzisz swojego Mysia o wymyslanie historyjek...jednak...moze ostro, ale jaka prawda jak dziewczyny pisza ze nie ma gwarancji ze Misiu nie wywinie Ci takiego samego numeru...Ani Ty nie jestes lepsza, ani jego zona, nie ma tez gorszych. Misio nie dorosl jeszcze do roli meza i ojca to wszystko, moze nie chce, moze nie umie...tego nie wiem. Nastepna sprawa, jezeli Misio bedzie ignorowal swoje dziecko-dzieci (nie doczytalam czy je ma) z pierwszego malzenstwa to masz gwarantowane ze z czasem jak znudzi sie Waszym bedzie tez tak robic...niestety, jezeli Misio nie poczuwa sie do roli ojca dzieci z pierwszego malzenstwa to nie chodzi tutaj o kolor oczu dziecka, czy plec...jestes na etapie totalnego zaslepienia swoim Misiem, on to wie, takze uwaga! Pozdrawiam

Gość jula3
wstrętne zazdrosne babska!!!!!!!!!

Gość jula3
mój Ukochany wlasnie sie do mnie wprowadzil :)

Gość a kiedy sie rozwodzi

Gość jula3
na razie mowi ze zona w kiepskiej formie i nie ma sumienia jej tego robic ale jak jej sie troche polepszy to złoży od razu

Gość jula3
moje dziecko bedzie przez nas kochane i nie masz prawa tak do mnie mowic

Gość jula a kto by się liczył ze
szmatą, zostajac kochanką i jeszcze zachodząc z nim w ciąże sama sie zeszmaciłaś więc nie dziwi chyba, że tak cię postrzegają inni.

Gość ulaaa olsz
szmaty to są żony które nie potrafią dogodzic swoim mezom a potem jak sie dowiedza ze mezulek ma kochanke to sie wyżywaja na kochance a nie na mężulku

Gość filozof z marsa
a kochanka zrobi wszystko aby go zatrzymać nawet zajdzie w ciąże biedne dziecko

Gość kochanka zrobi wszystko
nawet w dziecko faceta wrobi byle tylko został. Jula szmata jesteś obrzydliwa szmata.

Gość marta z nikąd
współczuję ci jula

Gość chyba głupoty
jej wspólczujesz i tego, że zostanie samotną mamusią walczacą w sądzie o alimenty dla dziecka. Zal tych dzieci bo juz na starcie mają przechlapane, tatuś jest dochodzący, albo nie ma go w ogóle, matka skamląca za pieniędzmi od kochanka i w szkole pytania; dlaczego nie masz taty. A najlepsze mają na deser - świadomosć, ze ich mamusia byłla kochanką zonatego i dziecko jest owocem kurestwa.

Gość kochaneczka U.
jula gratuluje ci, ciesze sie ze w koncu ci sie udalo, moze i ja skorzystam z twojego sposobu aby miec przy boku ukochanego ... w sumie dziecko to dobry pomysl, połączy nas krew ... związek na całe życie :) jakie to piękne !!!!

Gość kacha_29
jula jesteś WIELKA !

Gość jula jesteś WIELKA
WIELKA KURWA łapiąca kochanka na ciazę.

Gość a czy ona pierwsza
Ile z was, żonek tu bluzgających na nią, złapalo męża na dziecko?

Pogardzam takimi kobietami jak jula3. Właśnie przez taką kobietę straciłam dwójkę dzieci, minęło kilka miesięcy a mi nadal jest bardzo ciężko. Nie wierzę, że Twój kochanek odejdzie od żony skoro już teraz znajduje wymówki. Zapewne żyjesz w ciągłym stresie i niepewności co przyniesie jutrzejszy dzień? W ciąży kobieta nie powinna się denerwować. Żal mi tego dziecka, jesteś straszną egoistką, dziecko nie może być gwarancją że facet będzie z Tobą bo inaczej zniszczysz życie tej niewinnej istotce.

Gość jula3
ja wiem co to MIŁOŚĆ, a wy?

Gość hahaaah
jula, niech no ci brzuszek nieco urośnie to zanim się obejrzysz twoj ukochany czmychnie do innej :P

Gość kochneczkaZosia
jula, ja WIEM :)

Gość nie wierzę...
że są na świecie tak głupie kobiety co łapią faceta na dziecko.... Trzeba być naprawdę okropnie zakompleksioną, brzydką, wredną panienką, która tylko taki sposób zna by być z kimś.

Gość do nie wierze
usidlić zonatego faceta nie jest tak łatwo, nawet jak sie jest piekna i młodą ... rozwod to naprawde ciezka decyzja ... tak wiec ciesze sie ze sie juli udalo

Gość nie wierzę...
że istnieją na świecie kobiety które myślą takimi kategoriami. Jak już go usidlisz to pamiętaj, że będzie musiał płacić alimenty na dzieci z tamtego związku, a może i na byłą żonę. Nie starczy Ci wtedy na waciki i lakier do paznokci.

niestety ... są :( i marnie kończą. Swoją drogą ciekawe pojęcie \"usidlic\" :p , czy aby na pewno o to chodzi w związku żeby kogoś usidlić czyli jak rozumiem - przymusić żeby został ...

złapanie kochanka na dziecko to najgłupszy i najbardziej żenujący sposób pod słońcem , nie fair i nie moralne. Może się zdarzyć że facet nie zaakceptuje tego dziecka i wtedy nie dość że będzie ci źle psychicznie to jeszcze szkoda dziecka, które bedzie cierpiało bo jego ojciec go nie będzie chciał. Dziecko to nie karta przetargowa - TO CZŁOWIEK , odrębna jednostka.... żywe stworzenie , jak można za pomocą dziecka załatwiać swoje partykularne interesy i zaspakajać swoją próźność. Jeśli teraz tego nie widzicie to chociaż nie testujcie na dzieciach , po prostu dorośnijcie. A KOCHANEK COŻ TAM - BĘDZIE NASTĘPNY . NIE MARNUJCIE SOBIE I INNYM ŻYCIA.