Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość gość
Ja porzucilam kochanka i tesknie

Gość gość
głupie te kochanki :D

Gość gość
Śmieszne jest to,że będąc kochankami nagle zdają sobie sprawę, że naprawdę nimi są. Tylko kochankami. Niektórzy faceci świetnie radzą sobie z tym faktem. Zapewniają im mnóstwo emocji, a potem one mają jakieś problemy. Ale przecież tego chciały, za mocne?

Gość iscdalej
Czy któraś kochanka chciałaby razem z tego wyjść? Popisać, spotkać się, cokolwiek. Odchodziłam już kilka razy, najdłużej na 2 miesiące. Teraz kolejny raz. Jest ból i tęsknota.

Gość gość
Ja chce porozmawiać. Moze by tak założyć osobny temat?

Gość gość
iscdalej, zostaw jakiś namiar na siebie, popisze chętnie. Pozdrawiam.

Gość gość
Do "ha ha do kwiatka 74 " Nie da się wszystkiego kalkulować "na zimno". No chyba, że ty jesteś pozbawiona uczućn wyższych i to potrafisz.

Gość wikiz
WItajcie. Chciałam się przyczepić do tematu. Zacznę od tego , że wczoraj zostałam pozostawiona jak śmieć. Byłam kochanką - przyjaciółką przez 4 lata. Nigdy nie żądałam , żeby odszedł od żony. Byliśmy dla siebie wsparciem w złych dniach, osobami, które chcą odstresować się i razem im się to udaje. Niestety od roku cos było nie tak. Mi spadło libido ( powód niestety tarczyca). lecz jakoś udało nam się po rozmowach dalej spotykać. W piątek ów przyjaciel odwiedził mnie wiec szybciutko ząłozyłam bluzeczkę taka jaka lubi;-)...wiecie ciach mach i byłam gotowa. Przyszedł jakis zmęczony więc zażartowałam czy coś działamy. I cóż podobno czar prysł...do niczego nie doszło a on poszedł do domu. Wczoraj dowiedziałam się , że według niego coś się wypaliło...... Nie ukrywam , że zakochałam się. Wiele bym dla niego zrobiła. Zdaję sobie sprawę , że straciłam przyjaciela takiego wiecie od wszystkiego. Jest dla mnie kimś ważnym dlatego to po milion razy bardziej boli.....,,wypaliło się,,to cały czas brzmi w moim sercu. Podobno stałam się inna może dlatego , że jak każda relacja przeszliśmy na inny etap przyjaźni. On oczekiwał tego ciągłego pierwszego chyba szaleństwa....nie mogę sobie z tym poradzić....bardzo boli.....ponieważ wiem , że straciłam kogoś ważnego, powiernika, osobę na , której mogłam polegać. Pomóżcie....z uporaniem się z tym....tak bardzo boli to , że poprostu znudziłam się i można mnie wymienić na inną osobę. Ja naprawdę sądziłam , że możemy być przyjaciółmi na zawsze.

Gość gośćwikiz
nie mam do kogo się teraz zwrócić w złych chwilach to on był osobą , która mnie wspierała a teraz...?nie mam nikogo tak blisko siebie....czy ktoś tutaj jest?

Gość gość
goscwikiz Też mnie to niedługo czeka. Trzymam za Ciebie kciuki, przytulam mocno

Gość wikiz
dziękuję....nie ukrywam , że cieżko jest samemu odczuwac takie cos....

Gość wikiz
wiecie...najgorsza jest myśl , że z jego strony ,,wypaliło się coś,,...a ja naprawdę myślałam , że jak minie ta wiecie pierwsza fascynacja to będziemy dla siebie gdzieś z boku przyjaciółmi takimi naprawdę bliskimi....jakże się myliłam....teraz mam matlik w głowie czy po tym wszystkim co przeszliśmy ( moje zyciowe niepowodzenia, jego załamania -śmierć taty)to ja go wspierałam a on mnie a teraz......jestem dla niego nikim?

Gość gość
Wiem że to boli, a i tak się w to brnie. My kochamy całym sercem, a oni...

nie moge wyłączyć tych myśli o nim...i te słowa ...,,coś się wypaliło,,....

Gość Słodka Paskuda
może to zabrzmi, ale wcale mi ich nie żal. Same sobie na to zasłużyły.

Gość gość
Też kiedyś usłyszałam, że coś się wypaliło... I jak dla mnie taka sytuacja jest już nie do nadrobienia, to se ne vrati (też próbowałam). No przecież wiadomo, że kochanka to tylko rozrywka i najważniejsze są te pierwsze motylki, ta fascynacja nowością itp. A potem żonkoś się właśnie wypali i znajduje następną kochankę. I tak może być w kółko, tak oni właśnie działają. Dlatego trzeba koniecznie odciąć się od tego i iść dalej już bez niego, bo nie warto tracić czasu.

nie jestem miss...nie jestem idealną kobietą dla oka mężczyzny...on dał mi poczucie własnej wartości jako kobiety ( były mąż deptał mnie każdego dnia) a tu ON spowodował że pierś poszła do przodu zaczęłam znów się śmiać i cieszyć z życia ....zawsze bałam się zostać samotną osobą i....no cóż dopadło mnie i to.....

Gość gość
Kogoś z kim się jest i da się być po pierwszym zauroczenie to on ma. A ty jesteś przykładem tego, że nie z każdą tak się da. O czym sam się przekonał.

dodam, że nie rozbiłam małżeństwa...uwierzcie , że gdy ON opowiadał, że coś w domu poszło nie tak to tłumaczyłam jemu , że tak bywa...tłumaczyłam jemu dlaczego żona mogła się tak zachować ( z perspektywy kobiety)...zawsze dzieci były dla nas najważniejsze....byliśmy po prostu dla siebie kimś więcej niż przyjaciółmi.....i nagle poszłam w kąt

Gość gość
No i dobrze, facet poszedł po rozum do głowy wreszcie.

Gość gość
On Cię używał jak rzecz, do celów związanych z emocjami i uczuciami ale jednak jak rzecz. I jak niepotrzebna już rzecz odłożył na półkę. Nie czujemy się winne wobec niemodnych butów w których już nie chodzimy prawda? Nawet nam to do głowy nie przyjdzie. Tak samo oni nas traktują. My rozumiemy że jesteśmy drugie, nie konkurujemy z żonami, na, same często mamy mężów. Ale jednak wydaje nam się że te wszystkie wspólne przeżycia predestynują nas do trochę ważniejszego miejsca w ich sercach. A tu zonk, bo oni tak nie myślą...

samo sedno....boli to tak bardzo, że najchętniej ryczałabym ...nie moge znaleźć sobie miejsca tym bardziej, że tyle przeżyliśmy ....aż nie moge w to uwierzyć, że po prostu dla niego mogę być zwykła koleżanką nikim więcej bo jak to stwierdził ,,wypaliło się cos,,

Gość gość
Byłaś jak ulubiona para butów, kiedyś na topie i budząca pożądanie, dziś na dnie szafy.

Gość gość
Co by nie było to mniej przeżyłaś z nim niż on z żoną.

Gość gość
Niektóre baby są niestety durne. Przykro się to czyta. Kochanka zawsze będzie tylko rozrywką i niczym więcej.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dziewczyny piszcie co u Was? Agucha gdzie jesteś, jak potoczyło się Twoje życie?

Gość gość
Na co liczysz śmieciu, że on żonę zostawi? Zapomnij

Gość gość
Żałosne, porzucone szmatki. :D Widocznie jesteście gorsze od żon, nie dawałyście facetem tego co dają im żony, więc zostałyście olane komisyjnie i dobrze wam tak haha