Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziziz

Czy to wypada?

Polecane posty

Gość łojejkujejejku
no to niech on nocuje u ciebie, to wtedy on się nasłucha od swojej starszej

o raczej u mnie nie nocuje, bo mam male mieszkanko i ne ma zabardzo miejsca-chyba ze nie ma moich rodzicow, to inna bajka:)

Gość upupupupuup

Jesli sypiasz u niego, jak nikogo nie ma, to w czym problem. A mama gada i bedzie gadać. Dobrze, że wo góle pozwala, (mi nie pozwalała) :) Jeszcze dlugo sie nie przyzwyczai, że jesteś dorosła. Ten czas, który jestescie razem, to niezbyt dlugo i pewnie o to jej chodzi.

no wiem ze to nie jest dlugo! no chyba masz racje-trudno jej jest sie pogodzic ze jej mala coreczka juz dorosla:)

Gość to nie wypada nie wypada
no chyba że jesteś małą puszczalską!

Gość wypada czy nie wypada
macica ci może wypadać,...dziecinko boże, co ty sobie myślisz, że co? że ty możesz a my nie możemy? a poza tym obciągasz laskę aż huczy i to może nie odpowiadać twoim przyszłym teściom...co ty na to? normalka, że nie możesz!!!!!

Gość a co ty myślisz
jak się chodzisz do niego bzykać to po co??? wiadomo, że co nie pozwolą, a jak pozwolą to znaczy że oni tego już nie robią :classic_cool: 🖐️

Gość ziziz.
obciągam z łykiem aż po samą grdykę :classic_cool: 🖐️

Gość misia polarna
moj facet mieszka ode mnie 100km, z tego powodu zazwyczaj jedno nocuje u drugiego, ale moim rodzicom nie bardzo się to podoba mimo iż nie spimy w jednym pokoju, jak jestem u niego z kolei to jego rodzice wogóle nie mają nic przeciwko żebyśmy razem spali sami w pokoju, twierdzą że mamy już swoje lata więc się nie sprzeciwiają (22 i 25) przynajmniej on tak mówi :p bo sama jakoś jeszcze nie miałam odwagi zapytać i może dlatego czasem sie głupio czuje