Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_mala

Jak często się myjecie? ALE SZCZERZE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zatorek
ja codziennie się w wannie prysznicuję. Powiedzcie lepiej kobiety jak często myjecie swoje myszki ??

ja codziennie biore kapiel chyba ze narabana jestem jak dzisiaj to nie tylko jutro rano:)

Gość upupupppp

Gość ja wlasnie ide
wziac poranny prysznic i umyc wloski :D

Gość kąpiel raz na tydzien wystarcz
rano i wieczor mycie twarzy i zebow, i ze 2 0 3 razy w tyg. włosy

Gość pomaranczowsza
mnie na sama mysl, ze ktos moze rano nie umyc calego ciala i wlosow i z takim lozkowym zapicznieniem wyjsc wsrod ludzi bierze obrzydzenie :P nieraz widzi sie takie elegantki, co to wczoraj lub przedwczoraj myly wlosy i maja juz lekko tluszczu u ich nasady. albo w ogole wlosy taki odlezane (faceci oczywiscie tez). a jak rano jest zimno, to wlasnie super przyjemnie sie jest rozgrzac pod prysznicem. za dawnych lat sama wyznwalam zasade kapieli wieczornej, bo rano niby malo czasu, niby cos tam. poza tym wieczorem czulam sie juz nieswiezo. natomiast odkad codziennie rano biore prysznic z myciem glowy, wieczorem nawet nie czuje sie nieswiezo, chyba ze w upaly lub po wysilkach fizycznych.

Gość bzzębna_łachudra
a ja właśnie chodze z takimi odleżanymi włosami, bo mam je długie i gęste, myje je codziennie wieczorem i idę spac z mokrymi i nastepngo dnia są czyste świeze i pachnące;) nie chce mi sie wstawać godzinę wczsneij zeby sie z nimi bawić;)

Gość alisha
kapiel czy prysznic wieczorem przed pojsciem spac jest calkiem nomalna sprawa ale po co sie wtedy jeszcze kapac rano?????? podziwiam ludzi ktorzy wstaja tak wczesnie ze zdaza sie wykapac juz o myciu wlosow i ulozeniu nie wspomne. ja bym musiala wstawac 3godziny przed wyjsciem a spiochem jestem i to odpada:)

Gość upupupu
alisha nie chcialabym byc twoim facetem- nie wyobrazam sobie uprawiac seksu z kobieta, ktora rano nie wziela prysznica.

Gość alisha
czesto myje sie od razu po przyjsciu z zajec... wiec na wieczor jestem czysciutka i o co chodzi?:| wiadomo ze higiena to podstawa przed seksem...

Gość eweeella
ja sie kompie raz na tydzień zeby 2 razy dziennie i geba i rence też

Gość 26latkaaa
Wieczorem kapiel Rano myje sie /twarz, pachy, miejsca intymne/ Codziennie myje głowe Zeby dwa razy dziennie czasem trzy Chyba jestem brudas...bo jak czytam jak to po trzy razy dziennie prysznice biora to .....

Gość upupupu
26latkaaaa nie jestes brudas. Chodzi o to, ze niektorzy biroa prysznic wieczorem,a rano tyko buzia, zeby i fruuuuu. Jezeli myjesz pachy, miejsca intymne rano i wieczorem to w porzadku i nie ma tu znaczenia czy wchodzisz cala pod prysznic czy nie. Wazne,ze masz czyste co trzeba ;) Chodzi o to,zeby w ogole te miejsca rano myc, bo niektorzy nie odczuwaja potrzeby umycia cipki po wstaniu z lozka,bo po co- przeciez ich fizjologia nie dotyczy, nie poca sie, nie wydziela im sie zadna naturalna wydzielina, nie robia rano siku, ani kupki, wiec sa czysci- to oczywiscie bylo ironiczno- sarkastyczne,bo niektorzy nie rozumieja,ze istnieje cos takiego jak anturalne funkcje naszego organizmu.

Gość 26latkaaa
Wymycie rano cipki do higieny intymnej to podstawa:)

Gość fiuuuuuuuuuuuu
czeste myscie skraca życie!!!!!! i znam kilka przykładów które to potwierdzają!

Gość hej ho lets go
raz lub dwa dziennie

o Matko!Po pierwsze ja codziennie myje i układam wlosy,a uwierzcie mi ze mam je dlugie:)myc sie dwa razy dziennie to podstawa.Jak mozna zwalic na pogode to ze nie moglismy sie umyc.Nie oszukujmy sie,ale rano,po calej nocy czlowiek wydaje z siebie specyficzny zapach ciala....a z kolei po calym dniu nie wyobrazam sobie wejsc do poscieli brudna.Ktos powiedzial ze bierze prysznic dwa razy dziennie,a miejsca straregiczne myje codziennie-to sorry ale jezeli to nie prysznic,to myjesz te miejsca nad UMYWALKA!!!:)))To juz nie pytam jak czesto myjecie glowe:)))pfee ps.A propo naturalnej bariery,mysle ze mycie sie (nie szorowanie szczotka ryzowa)dwa razy dziennie jej nie zaszkodzi:))

Gość telefonka
prysznic codziennie wieczorem, jeśli poźniej był seks to biorę go równiez rano jesśli nie rano myję tylko twarz, zęby i ręce

Gość telefonka
za to mój facet myje się wieczorem, jesli był seks to po nim tez bierze prysznic i jeszcze zawsze rano, bo w nocy się poci Czyscioch z niego :D;) :classic_cool:

Gość mongoł
w stepie o wode czasami trudno.

Gość do mongoła
A jak często myjesz swojego rumaka? Ale szczerze!!!

Gość a co ma częstotliwość
mycia do zapachu w autobusach? Jak taki nieszcześny człowiek musio wsiąść do autobusu to zaczyna się denerwować i pocić i już pos sprawie :), newt jeżeli 10 minut wcześniej się umył. Dlatego domagam się obowiązkowego przesiewowego badania psychiatrycznego wszystkich i przymusowego podawania psychotrobów tym z zaburzeniami. Weliminuje to nerwice i smrody w autobusach :P

Gość brednie brednie brednie
Jeśli weźmiesz prysznic i zaraz potem spocisz się jak mops to nie będziesz śmierdział. W autobusach śmierdzi, bo ludzie myją się raz na kilka dni. Nie udawaj idioty.

Gość mongoł
moj rumak jest czysty. jednakze zdarza sie ze pachnie potem od ostrej jazdy.

Gość ja nie muszę udaweać
idioty. Jestem nim od urodzenia, i się tego nie wstydzę... A w autobusach poza specyficznymi liniami, z jakichś menelskich dzielnic, nie śmierdzi :) przynajmniej u mnie.