Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązowowłosa

KOSMETYKI PODKREŚLAJĄCE CHŁODNY ODCIEŃ BRĄZU

Polecane posty

Gość brązowowłosa

Czy sa na rynku jakies kosmetyki do wlosow, ktore podkreslaja ich chlodny odcien? Nie farbuje wlosow, mam naturalny braz, ktory od slonca robi sie cieplejszy, taki rudawy. Chcialabym, aby byl to chlodny szarawy braz. Wiem, ze w sklepach sa szampony do brazowych wlosow, np. Timotei czy Goldwell, ale one daja wlasnie zlociste, cieple refleksy. Mi chodzi o to samo, tylko zeby nie ocieplalo a schladzalo odcien. Znacie cos takiego???

Gość też chciałabym wiedziec jakimi
kosmetykami mogę podkreślić lub nadac chłodny brązowy odcień moim włosom.

Gość Fragile
wydaje mi się, że ta seria będzie dobra: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3016624 tylko nie widziałam ich jeszcze w sklepie. Ale zaiwerają wyciąg z orzecha a on jest polecany dla brunetek, bo nie daje rudego połysku. W każdym razie- zamierzam przetestować. Jest jeszcze profesjonalna seria Loreal, do włosów brązowych- jedna seria do ciepłego brązu, druga do zimnego. Nie wiem, czy można ją jeszcze dostać, może na allegro?

Gość brązowowłosa
O tej serii L'oreala slyszalam, ale podobno zostala wycofana z produkcji. Ciekawe dlaczego - moze sie nie sprawdzila? A ten Gliss Kur.. musze poszukac...

Gość ja tez mam brazowe wlosy
rozjasnione gdzie niegdzie jasniejszymi pasmami. Raz w tygodniu stosuje fioletowy szampon i maske LC2 do wlosow blond, ktore zapobiegaja zolknieciu wlosow i schladzaja kolor. Nie wiem jak to sie ma do jednolitego koloru, bez pasemek, ale sprobuj - moze sie schlodzi...