Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 02155475441

ZAPARCIA

Polecane posty

Go艣膰 Ma艂gosiaPoznan
Zio艂a Tybeta艅skie przy okazji odchudzania i zmiany szybko艣ci przemiany materii bardzo dobrze czyszcz膮 i mocno goni膮 do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony spos贸b na 艂atwe wypr贸偶nianie i pozbycie si臋 zb臋dnych kilogram贸w. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰adele
U doros艂ych praktycznie wszystko zale偶y od odpowiedniego 偶ywienia, w przypadku dzieci jest znacznie gorzej, nie wszystko mog膮 zje艣膰 a leki zwykle mo偶na stosowa膰 powy偶ej roku 偶ycia, wyj膮tkiem jest dicopeg junior.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta sama reklama w kilku watkach. menda zapomniala dodac, ze na dluzsza mete ta herbatka rozwala jelita i juz ZAWSZE jestescie skazani na uzywanie wspomagaczy, bo jelita przestaja pracowac.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melkaelka1
Ja tez nie polecam lek贸w kt贸re rozleniwiaj膮 jelita bo ci臋zko po tym doj艣c do siebie. Ja wol臋 sposoby sprawdzone , woda z kiszonych og贸rk贸w czy kapusty lub nawet starte jab艂uszko. jak to nie pomaga to bior臋 dicopeg ale to nawet lekarz mi zaleci艂 bo jelit ani 偶o艂膮dka nie uszkadza

Udost臋pnij ten post

A na mnie dzia艂a activia do picia o smaku kiwi i truskawki chyba....w smaku fuj ale dzia艂a...wypr贸buj polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pijam du偶o nabia艂ow- jogurt贸w, kefir贸w i nie ustrzeg艂o mnie to przed zaparciami niestet. By艂o ci臋偶ko i pom贸c nie chcia艂y mi zadne domowe metody. oj nie. Jednie dicopeg 10g jako艣 mnie postawi艂 do pionu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie tylko 艣liwki i kefir. Rusza艂o od razu hahahha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O tak, kefir dzia艂a, ale tak偶e truskawki s膮 dobre i potrawy z du偶膮 ilo艣ci膮 b艂onnika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolinka od Gogolinka
Nigdy nie umia艂am sobie poradzi膰 z zaparciami :/ M臋czy艂am si臋 czasem nawet tydzie艅 偶eby m贸c si臋 za艂atwi膰. Pom贸g艂 mi dopiero dicopeg 10g. Po wizycie u lekarza dosta艂am zmian臋 diety i wskazania do uregulowania trybu 偶ycia i zaparcia odesz艂y w niepami臋膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pr贸bowa艂 kto艣 Zio艂a Tybeta艅skie ? http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Je艣li nie, zdecydowanie polecam ka偶demu. Dzia艂aj膮 bardzo mocno i dobrze. Przerobi艂am kilka suplement贸w i ten jest naprawd臋 najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Zaparcia i niemo偶no艣膰 wypr贸偶niania przesz艂y jak r臋k膮 odj膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaparcia masz na swoje 偶yczenie. 2 litry wody dziennie z odrobin膮 cytryny, troch臋 kefiru i szybki spacer. Zaparcia min膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕adne zio艂a i pierdo艂y. Duuuu偶o wody. Dobrze oczyszcza te偶 grejfrut i truskawki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mojamimi
Du偶o b艂onnika i ruchu. Gdy to nie pomaga mo偶na wspom贸c si臋 dicopegiem 10g. Mi zawsze skutecznie pomaga w nag艂ych przypadkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogryzkabb
b艂onnik dobrze dzia艂a na jelita, pomaga im pracowa膰 i znikaj膮 zaparcia, troch臋 tych blonnik贸w przetestowa艂am, mam siedz膮ca prac臋 i o zaparcia nie trudno, fajnei na mnie zadzia艂a艂 colon c, ogromna r贸偶nica i sko艅czy艂o si臋 przesiadywaie w toaleie godzinami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
b艂onnik dobrze dzia艂a na jelita, pomaga im pracowa膰 i znikaj膮 zaparcia, troch臋 tych blonnik贸w przetestowa艂am, mam siedz膮ca prac臋 i o zaparcia nie trudno, fajnej na mnie zadzia艂a艂 colon c, ogromna r贸偶nica i sko艅czy艂o si臋 przesiadywanie w toalecie godzinami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sajmonek32
Z problemami trawiennymi cholestil max mi od dawien dawna pomaga zawsze nosze jedno opakowanie tabletek przy sobie bo nigdy nie wiadomo co nas moze spotkac a tu jedna tabletka i skutecznie wspomaga trawienie polecam zapytac w aptece.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na zaparcia to dieta i preparat intesta najlepszy, ja co艣 akurat o tym wiem, bo preparat intesta stosowa艂am. Stosowa艂am go przez miesi膮c, ju偶 po kilku dniach stosowania by艂o czu膰 r贸偶nice, chodzi艂am raz na dwa dni do toalety, gdzie wcze艣niej chodzi艂am tylko raz na tydzie艅. Z tygodnia na tydzie艅 by艂o coraz lepiej a teraz ju偶 po miesi膮cu stosowania ide do kibelka dwa razy dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 firanaaaa
U mnie na zaparcia bardzo dobrze si臋 sprawdzi艂 lek CholestilMax mo偶e sobie spr贸buj. Dzia艂a bardzo 艂agodnie na organizm cz艂owieka nie uzale偶nia polecam.

Udost臋pnij ten post

Ja stosuj臋 probiotyki i codziennie jem b艂onnik witalny, pij臋 wod臋 niegazowan膮, czasami jednak co艣 jest nie tak i na zaparcia znalaz艂am czopki Evaqu. Po w艂o偶eniu zaczynaj膮 dzia艂a膰 w kilka minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 celina12
Cholestil max ja r贸wnie偶 zawsze mam pod r臋k膮 w awaryjnych sytuacjach jak znalaz艂. Og贸lnie zawsze mam problemy z zaparciami tak偶e dobrze, 偶e co艣 takiego znalaz艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 regina

Na zaparcie ja wynalaz艂am zio艂a Nirmala聽 https://herbapis.pl/nirmala-ajurwedyjskie-wsparcie-jelit聽 po miesi膮cu zapomnia艂am o zaparciach, a wa偶ne to 偶e za偶ywam ju偶 tylko raz na tydzie艅. Naprawd臋 s膮 skuteczne.

Udost臋pnij ten post