Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia25436

Potrzebuje chłopaka na stałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Misiu, Spij dobrze:) Szkoda że już:( Rozstałam się z moim mężem po 17 latach. Związałam się z nim jak byłam baardzo młoda. Gdybym była choć trochę starsza nie byłoby to juz możliwe. Inne myślenie. Niewiele w ciagu tych 17 lat było miłych chwil. Utrzymywałam dom, męża, dzieci. Przemoc psychiczna głównie była w domu normalna. Pracowałam od rana do nocy, uczyłam się. Jestem niezależna. Aż niedawno postanowiłam się już nie bać samotności i kazałam się mężowi wynieść z domu. Minęło parę miesięcy a ja już nie mogę wytrzymać sama. Nigdy nie byłam sama. Dla mnie to jest okropne.

Gość misia25436
Dziendobry :D:D:D Ikropa, biedactwo, to musisz wyjsc do ludzi i znalesc sobie kogoś nowego, albo chociazby zamiescic swoje ogloszenie na necie:):) napewno dasz rade, a jak tam Twoje przyjaciolki?? nie moga Cu jakos pomoc?? tzn: moze wsrod ich znajomych jest jakis przystojny kawaler:P:P Wiem, ze to wszystko nie jest takie łatwe, ale trzeba sie starac:D, ja wlasnie dostalam donkretna splawke od faceta, z ktorym sie spotykalam od tygodnia, to krotko, bylo okolo 5 spotkan, ale to juz kolejny raz, tyle, ze tym razem, to ja dostalam "kosza", jakas porazka...smutno mi i odechciewa mi sie wszystkiego:(:(:(:(

Gość misia25436
upupup

Gość misia25436
:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość tytus-kor
ludzie bawcie sie@#$#%^$^$7

Gość misia25436
Wlasnie sie objadlam z tego wszystkiego:(:(:( czy naprawde nie ma tu nikogo kto moze mi w jakis sposob pomoc tzn pocieszyc:(:::(:(:(:(:(:(:

Gość misia25436
Boze siedze w tym domu i mam konkretnego doła..wlasnie byla u mnie kumpela, ona nic nie rozumie..stwierdzial ze bedzie inny, ale ja mam juz dosc odrzucenia i ciaglych porazek:(:(:(:(

Gość ja tez sie objadelm
ale chyba z tego stresu jaki wywoluje u mnie czytanie kafeterii . to juz nalog prawdziwy :)

Gość misia25436
CO KAFETERIA CZY TWOJE ODJADANIE??

Gość ona 22 lataaaa
ja tez tak mam łełełeeeeeeeeeeeeee tzn chce faceta hehehe chce faceta chce facetaaaa

Gość no tak a ja mam juz 37lat
nie mam dziewczyny/kobiety i jakos zyje, chociaz przyznaje, ze gdyby byla to uporzadkowala by moje marne zycie ;) czuje sie jednak dosyc staro, mimo, ze wzbudzam jeszcze zainteresowanie to sam czuje sie juz bez sil na cokolwiek :(

Gość kafeteria sadze
glownie hehh a jedzonko jakos opanowalem troche. :P a do kolegi >> kobieta nie uporzadkuje zycia nigdy jesli facet nie ma jego uporzadkowanego .:)

Gość misia25436
Niedlugo popadne w jakas depreche, choc wiem, ze to wszystko nie jest tego warte

Gość juz wczoraj pisalem
ze za bardzo sie przejmujesz. nie mozesz uwazac tak jak i facet zreszta ze kobieta/facet jest ci niezbedna zeby byc soba. najpierw musisz byc soba a sama milosc sie znajdzie. no soro ja to mowie. samotnik to chyba cos w tym jest :)

Gość misia25436
No wiem, wiem, ale jeszcze ta dzisiejsza porazka mnie tak dobila, ze szok:(:(

Gość juz wczoraj pisalem
ale to naturalne ze czasem dostaniesz kosza. a moze boli cie bo to ty rzucac lubisz a teraz bylo zranienie dumy

Gość misia25436
nie to nie tak....

Gość ona sama
mam 30-kilka lat za soba rozwod jak koszmar jakis i fakt,bylam w kilku zwiazkach,ale po jakims tam czasie okazywalo sie ze albo bylam oklamywana,ten ktos ukochany i wysniony okazywal sie sk... albo jesli udalo mi sie poznac ta druga polowke pomaranczy,nagle i bez pardonu smierc mi go zabrala.teraz nadal jestem sama i juz w zasadzie nie wiem czy czekac na tego dobrego czlowieka,ktory mnie nie oszuka,nie zdradzi,ktos taki kto bardziej niz sex i ladna buzie ceni sobie uczucie,poczucie bliskosci i bezpieczenstwo,zaufanie,oddanie etc. a moze jednak powinnam uwiezyc,ze mam zapisane w karcie bycie sama?

Gość ava lord
kobieta jest w związku tą słabszą. Dlatego potrzebuje mężczyzny, który będzie się nią opiekował a, bez obrazy, romantycy nie kojarzą się z samcem alfą na którym możemy polegać! więc nie obwiniajcie nas za to, że nie potraficie nikogo wyrwać. Pamiętajcie to facet ma trzymać władzę w domu!!