Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia25436

Potrzebuje chłopaka na stałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość misia25436
upupup

Gość mysle ze nie powinnas sie tak
przejmowac ze go nie masz. zyj sobie spokojnie, baw sie, pracuj nad soba i zajmuj sie swoim hobby jesli masz ato sie zwykle samo znajduje jesli tylko sie nie jest dzikusem i sie nie siedzi w domu tylko. ja jestem dzikusem a jednak raz mi sie juz udalo heheheh:)

Gość misia25436
a czemu nie wychodzisz z domu??

bo nie lubie hehehehe:) bawia mnie inne rzeczy niz imprezy. nudze sie na nich niemilosiernie :)

Gość misia25436
no a czym sie zajmujesz siedzac w domu?? ja lubie siedziec na imprezy, ale bez przesady;)

moze nie do konca w domu, ale przedkladam wyjazd do lasu w nocy nad impreze :)

Gość misia25436
i co Ty robisz w nocy w lesie??

jak to co ????? ogladam zwierzaki a wlasnie w nocy i wieczorem i nad ranem najciekawsze wylaza ;) a najlepiej teraz wlasnie kiedy rykowisko jelenie maja :) hheheheheh a zreszta ----MYSLE w takiej ciszy sie dobrze mysli tez.

Gość misia25436
a o czym myślisz??

o moim porabanym zyciu hehehhe :) a powaznie to o wszystkim ale tylko do polnocy bo potem jakos mi sie zimno robi i jakos mam czysty umysl nagle ;) nirwana darmowa bez wysilku.

Gość misia25436
nio tak, masz zabawne poczucie humoru:P, ja za bardzo boje sie pajakow zeby siedziec w nocy w lesie;);)

szczerze mowiac to bardziej nalezy sie bac zlodziei drewna albo klusownikow :) niz pajakow. jakos pajakow nie zauwazm tam hehehheh

Gość misia25436
sorry, to do jakiego Ty jezdzisz lasu?? a zreszta ile masz lat??

do jakiego sie da. najlepiej jesli jest dziki i duzy bo wtedy ludzi jest mniej :) a to cenie sobie najbardziej;)

Gość misia25436
czyli ogolnie jestes samotnikiem..:)

DOKLADNIE :) trafilas w 10 ;) po co mi ludzie ktorzy wystrasza zwierzaki >?? laza po tym lesie i tylko strasza wszystko. koszmar. dlatego w nocy jest duuuzo fajniej.

dzieki za mila bardzo konwersacje i pozagnam sie bo ide na spacer :) z braku lasu czasem chodze po miescie ;) pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdziesz tego kogo szukasz:)

Gość misia25436
a napiszesz mi ile masz lat?? moze i masz racje, ale ja bym sie bala siedziec w nocy w lesie...

dzieki za mila bardzo konwersacje i pozagnam sie bo ide na spacer :) z braku lasu czasem chodze po miescie ;) pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdziesz tego kogo szukasz:)

dziwna ta kafeteria i nie wiem czy doszlo moje wczesniejsze pisanie wiec pisze raz jeszcze: dzieki za mila rozmowe i zegnam sie bo ide na spacer :) pozdrawiam i zycze odnalzenienia tego kogo szukasz;)

Gość pawel_2643
Bardzo ciekawi mnie jedna rzecz ... Ja jestem taki jak ten rzekomy ideał w Waszych opisach. Czuły, troskliwy, wierny, inteligentny, oddany, a nawet podobno przystojny. Jednak żadna kobieta nie chce się mną zainteresować. Mam 23 lata i jeszcze nigdy nie miałem kobiety, po prostu jestem dla kobiet niewidzialny. Natomiast ci wszyscy, na których tak narzekacie (zboczki, kłamcy, obiecywacze złotych gór, idioci) nie potrafią opędzić się od kobiet, mają na ogół żonę i 3 kochanki na boku ... Niech mi ktoś wytłumaczy więc dlaczego nie napiszecie po prostu, że szukacie zbira i zdrajcy ??? Po co te kłamstwa o tym, ze marzycie o romantyku, skoro romantycy mają zerowe powodzenie u kobiet ? W życiu tego nie zrozumiem ...

masz racje stary tez tak uwazam ze to prawda :)

Gość misia25436
A ja uwazam, ze nie macie racji, no moze jesli chodzi o jakies dziwne dziewczyny, ale niech one zyją sobie ze swoim problemem;), ja tam bym sie nigdy w zyciu nie zwiazala ze zbokiem czy zbojem czy z takim co obiecuje zlote gory...a pozatym moze dziewczyny, boja sie, ze nie beda mialy u Ciebie szans..nie myslales o tym nigdy?? laski czasami ida na latwizne, tyez podkreslam, ze nie wszystkie:)

Gość misia25436
no ja niestety, musze konczyc, lece na spotkanie:) jezeli ktos by sie chcial skontaktowac to moj mail kasienka18_wroc@buziaczek.pl:) trzymajcie sie:)

Gość pawel_2643
Ja nie mam 15 lat tylko 23 i już kilka rzeczy na tymświecie zdążyłem poznać. I przez te 23 długie lata nie zainteresowała się mną żadna kobieta, wiem że nie jestem ideałem, ale mysle że moglbym podarowac kobiecie calego siebie, spełniać jej marzenia, żyć dla niej ... Niestety widać płeć piekna ma zupełnie inne potrzeby ($$$) , a ja mogę co najwyżej zająć się sklejaniem modeli samolotów. Czekam tylko na rzeczową odpowiedz - Dlaczego wypisujecie wszedzie, że chcecie romantyka jak lecicie na jakiś zboczonych zdradzających pajaców ? :( gdyby ktos chcial podyskutowac dluzej : sztosik@wp.pl

Gość stojęczekamtrzepie ptaka..
do tego pawel2345 co dopiero teraz to zrozumiales??hehehe:):):O trzeba mowic o waleniu konia,wtedy laski leca na ciebie,zaproponuj ze sie spuscisz na twarz,zobaczysz ze beda chetne powodzenia:classic_cool:

Gość pawel_2643
stojęczekamtrzepie ptaka.. : ja wiem, ze na to lecą, przeciez dokładnie o tym pisałem ! tylko ciekawi mnie, dlaczego piszą że chcą romantyka ? nie umieja nazywac rzeczy po imieniu ? po prostu probuje zrozumiec dlaczego nie mam powodzenia, mimo że jestem "ideałem z kobiecych wyobrażen".

Gość stojęczekamtrzepie ptaka..
bo żadna ci tego nie powie,bo nie wypada,trzeba udawać porządną a tak naprawdę marzą o spermie na włosach,jak tego im nie dasz będziesz przegrany :O i nigdy nie znajdziesz kobiety:P

Gość popieram_pawła
Ja mam to samo, tylko że dodatkowo jeszcze nie jestem przystojny :-( Raczej byłem "dzikusem" - domownikiem, ale w końcy ałożyłem sobie profil na sympatii, przez 8 miesięcy napisały do mnie TRZY dziewczyny (z trzech skrajnie różnych stron Polski i tylko po to, zeby pogadać... A myślełem, że dziewczyny będa sie zabijać o chłopaka, który ma napisane w profilu, ze czyta ksiażki, pisze wiersze i szuka kogoś na stałe... Prawda jest taka, że takiego faceta szukają dziewczyny (a w zasadzie panie) po 30-stce, najlepiej już z $$$, domem, stałą pracą itp... A 20 letni chłopak? Moze co najwyżej liczyć na jakąś romantyczną 15 latke, która szuka idealnej miłości, a starsze dziewczyny tylko imprezy imprezy... A jak chlopak nie lubi imprez, alkoholu i dragów = nudziarz, a takich omijają z daleka... A jak w dodatku nie jest jeszcze przystojniakiem, to juz katastrofa, na pewno sobie dziewczyny tak łatwo nie znajdzie (BTW: drogi panie, spotkałyście kiedyś przystojnego, dobrze zbudowanego i opalonego faceta, który nie bylby draniem? To dlaczego kogoś takiego szukacie?)

Gość pawel_2643
popieram_pawła - moze zalozymy wlasny temat o tym "zjawisku" ? chociaz watpię, i tak zadna nam tego racjonalnie nie wytłumaczy. mysle, ze chyba wypowiedz Pana stojęczekamtrzepie ptaka.. , mimo prostoty i wulgarności jest najbliższa prawdy. Kobiety są masochistkami, lubią być ponizane i takich "poniżaczy" szukają sobie na stałe, a że nie wypada napisać prawdy to pisza, że szukają romantyków i w ogóle ... Tylko co z nami ? Zostaje nam gejostwo lub zbieranie znaczków.