Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia25436

Potrzebuje chłopaka na stałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość misia25436

Od jakiegos czasu potrzebuje tego, tej bliskosci i czulosci, kogos komu moglabym zaufac i miec z jego strony wsparcie...poszukuje odpowiedniego partnera i niestety ciagle trafiam na kretynow...nie wiem co mam robic ja juz popadam w depreche, ze pisze to na forum...nie wiem czego oczekuje...

Gość misia25436
upupupu

Gość hmmmmmmm.....
a moze to wina tego, ze szukasz jakiegos przystojniaka ciagle?

Gość ile masz
paradontoza to samo pytanie :P

Gość misia25436
Jestem z Wrocławia:) i mam 19 lat, a co do stwierdzenia, ze szukam przystojniaka, to wcale tak nie jest...do tej pory tez nie szukalam chlopaka, na podstawie jego urody, tylko na podstawie jego zamiarów i jego cech charakteru i wlasnie na tym zawsze sie przejezdzam...:(:( zazwyczaj jest tak, ze koles albo jest głupi, albo juz po tygodniu znajomosci, oczekuje doemnie, ze wskocze mu do lozka...

Gość ile masz
Misia ja też jestem z Wrocławia ale raczej chyba za młoda dla mnie jesteś (a ja dla Ciebie za stary) :) Paradontoza jakie miasto? I nie mów bzdur, że nie masz szans :)

Misiia ja to ciocia klocia raczej przy Tobie ale jak miąłm 19 lat to...odwalałam facetów jeden po drugim bo nie to sro a to a tamto....masz jeszcze wiele mozliwości przed sobą, uwierz ale uważaj i nie przebieraj jak w ulęgałakch bo wylądujesz jak ja..świetna praca pieniądze i samotność...uważaj i dostrzegaj tych co sa koło Ciebie bo napewno są..nie szukaj ideału pozdrawiam

Gość ile masz
jak zwykle :(:(:(

Gość misia25436
ile masz a Ty ile masz lat?? paradontoza, nie martw się, moja siostra ma 32 lata, rok temu wyszla za maz, a męża poznała, jak miala 30 lat, sa ze soba bardzo szczesliwi, a siostra wlasnie urodziła:):):) masz jeszcze duze szanse, na znalezienie tego jedynego, czasem warto dluzej poczekac:):), a ja cos watpie, zebym sobie kogos znalazla, nie mam do tego szczescia i uwierzcie, ze wcale nie szukam idealu, bo sama nim nie jestem...

Gość ile masz
26 :)

Gość misia25436
Nio to w sam raz:D:D szczerze mowiac, to ja nawet wole starszych facetów, sa oni bardziej doświadczenii we wszystkich sprawach..., a przedewszystkim bardziej dojrzali umysłowo:)

Gość znowu ten sam problem
ZA BARDZO pewnie szukacie i wygladacie na zdesperwoaane a to dziala na maxa odstraszajaco na facetow.

Gość misia25436
Nio ale ja jestem zdesperowana, to po co mam udawac ze nie...;P:P, a ppozatym po mnie tego na spotkaniu nie widac, kiedy sie z kims spotykam to nie staram sie na sile kolesia usidlic, nie rzucam mu sie na szyje, po trzech dniach znajomosci i nie mowie mu ze jest moj na cale zycie...

ale wierz mi ze to widac :) ja to rozpoznaje jednak dobrze ;)

Gość misia25436
a jestes facetem?? to napisz mi po czym to rozpoznajesz??

Gość ile masz
Misia nie chce Cie urazić, nie zrozum mnie źle ale szukam trochę starszej od Ciebie kobiety :)

Gość misia25436
Oki, nie czuje się urazona, po co Ci jakas glupia siksa...

Gość ile masz
Misia to nie tak 😠 Po Prostu Ty masz jeszcze czas szaleństwa przed sobą, ja potrzebuję stabilizacji :) Na studiach dość się wyszalałem..

jestem. ale po czym to poznaje ?? :) to jest tak jak z innymi uczuciami. nie potrafie opisac dokladnie, ale wyczuwam jak ta kobieta mowi nawet czasem nieswiadomie o pewnym rzeczach , ktore swiadcza o tym ze MUSI kogos miec. to sa podteksty czasem o rodzinie ktora cos tam mowi, niby rozmowa na luzie a jednak CZASEm bo nie zawsze pewnie ja poznaje. albo powiem tak. nie umiemj napisac po czym ale poznaje podobnie jak to czy sie mna interesuje czasem. jesli jest tylko zainteresowana ot tak normalnie to slabo sie wyczuwa. a jesli baardzo to czuje to dobrze. i z tym jest tak samo jesli ona o tak sobie szuka ale zna swoja wartosc to nie jest to tak odczuwalne ale jesli szuka bo ktos jje nagadal ze bycie sama to zle w tym wieku albo inne takie bzdury to czuje to bardzioej :) ZAKRECILEm ale mowie ze bardzo czesto wyczuwam to i zwykle w rozmowie w podtekstach wychodzi to tylko trzeba sluchac wszystko co mowi albo czytyac w necie :) np na gg dobrze to wychodzi bo ludzie nie maja zachamowan. nawet lepiej niz w realu wtedy widze :)

Gość misia25436
Nio moze i tak, ale ogolnie twierdzisz, ze desperacja odstrasza facetow?? co inni o tym sadza?? ps do ile masz: oki, wszystko rozumiem:):):) powodzenia Ci zycze:)

Gość misia25436
upu[pup[

Gość no ja tak wlasnie uwazam
co innego jesli widze ze kobietcie sie podobam i daje mi do zrozumienia, ale swiadomosc ze ona lapie co popadnie bo rodzina mowi albo koleznki ze nie wypada dziala na mnie dosc zniechecajaco :)

Gość misia25436
Ale ja nie wiem, w sumie to nie chce miec chlopaka dlatego, ze ktos mi cos tam mowi, czy, ze moje kolezanki, cos tam mowia, ja go poprostu potrzebuje, ale nie zwiaze sie z kims nie odpowiednim, a to ze jestem zdesperowana, nie oznacza, ze bede z jakims nieinteligentnym i nie reprezentujacym nic sobą facetem...