Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloszardówa

jakie jest wasze ulubione tanie wino??

Polecane posty

Gość odswiezam
odswiezam

Gość kloszard z wawy
winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!!winko ostrowin!!! :DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kloszardówa
słuchajcie weszlam na stronke, ktora polecila strawberry ice i zaintrygowaly mnie pewne wina.sa to wina musujace, jedno o smaku coli, a drugie zielone...autorzy strony bardzo pozytywnie wyrazaja sie o nim, zachwalajac zapach, smak, siłe, no i przede wszystkim cene (4,60).czy ktos z was mial juz okazje skosztowac to cudo?? ja neistety jeszcze nie spotkalam sie z takim winem, mam nadzieje ze to dlatego, iz jest to nowosc.licze na to ze niedlugo ujrze to wino na sklepowej półce ;);););););) pozdro!!! 🖐️

Gość Karoleks
musujace, powiadasz??:D normalnie sie napalilem na takie wineczko!!! musze dzisiaj poszukac w sklepach!!! :):)

Gość diabelski aniolek
a ja pilam to winko musujace i rzeczywiscie jest super!!! pozdrawiam wszystkich fanow wineczka :):):) 🌼 🖐️

ja tez jak bylam mlodsza to pilam Byki i Cawaliery a teraz to moim ulubionym jest Kochanica Dziedzica za 3,70 z kaucja :)

Gość no tak teoria
teraz to jesteś stara dupa, w końcu 22 lata to już prawie zwłoki:P

Gość upupupup
upupupu

Gość miodowo-lipowe w kartonie

Gość Trzydziestka na karku
moje pierwsze wino nosiło nazwę ATU i kosztowało 5 600 zł, smaczek miało niesamowity ( nie to co teraz). W tamtych czasach pijałam jeszcze wina karciane (karo, kier, pik) tez były niezłe. Teraz juz nie pijam tanich win, chociaż zdarzyło mi się posmakowac z dwa lata temu. Niestety niemile sie zawiodłam, gdyż ani smak , ani zapach nie dorównują tym z przed lat. Obecnie bardzo lubię popijac Sophie oraz wina mołdawskie. Ich ceny nie są wygórowane 7,90 - 11 zł ale są rewelacyjne. Polecam!!

Gość kloszardówa
jaaaa....szkoda ze juz nie produkuja takich win, o jakich pisala trzydziestka na karku :O:O:O

Gość ostrowin rulez
nie ma to jak nalewka z 'Zabki' malinowa najlepsza- oczywiscie firmy ostrowin :) zreszta wszytskie nalewki ostrowina w zabce za 5.25 :) sa pycha jak dla mnie- smakuja jak soczek i wchodza strasznie szybko- zadnej siarki nie czuc ani nic :) miodzio :) ale te nalewki to chyba tylko w zabce mozna zakupic ( w innym sklepie nie spotkalam). wczesniej to sie pilo cavaliery i tylko cavaliery- rozcienczane z cola z biedronki dla smaku- hehe nic nie pobije tego :) z tym ze cavaliery niestety znikaja z polek sklepowych dlatego przerzucilismy sie wszyscy na nalewki ostrowin z zabki. naprawde polecam !!! hehe a dodam ze mam 20 lat i wiekszosc moich znajomych pije wlasnie to (od swieta wodeczke, ale nie ma to jak smak nalewki- przynajmniej dla mnie :) ) pozdrawiam wszystkich trunkowiczow. jak to dobrze wiedziec ze nie tylko my pijemy tanie wina :P

Gość przeciez wino musujace
to inaczej szampan:O

Gość fhrhrf
Wino Bieszczady inaczej miś bo na etykiecie jest niedźwiedź

Gość kloszrdówa
nie, to wino musujace to nie jest szampan.nazywa sie ono twist i jedno jest o smaku coli, a drugie ma blizej nieokreslony smak i jest zielone.a co do szampanow to nie wszystkie są drogie.ostatnio pilam takiego z LIDLA za 4,99 :P:P naprawde pyszny...

Gość mała82
moje ulubione wino to sangria...ale nie jest ono takie tanie :P

czy tu nikt nie pije BECZEK ? beczki tamie w plastiku z kolą albo jak jest zimno dobrze wchodzą a najlepiej na mrozie -20 stopnie testowałam lepsze od cherbaty :D

Gość brunet102
Afrykanskie 'Cheteaux Libertas"

Gość mymłona
o beczki też są dobre, w sumie wsyztskie smaki alje ja najbardziej lubie porzeczkowe

znowu trzeba bedzie sie wybrac po tanie wino do francji. moze nawet wynajme forda transit. musze jednakze pamietac aby wziac ze soba rowniez moj przeterminowany polski paszport aby udowodnic celnikom ze to wino tylko na uzytek wlasny a nie na handel. :classic_cool:

Gość Winniczek
A pamiętacie takie winka: Grzmot, Piorun , Błyskawica?????????? A najlepiej mi smakował Landrynkowiec............. A teraz już zmądrzałem i tylko dobre winka piję te droższe.

Gość Starowinka
Mam sentyment do antyków - w latach 70 -czasy kiedy w telewizji emitowali "Stawkę większą niz życie" - pijało się J 23 czyli jabol za 23 zł - czy ktoś to jeszcze pamięta?

Gość komandos D