Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahga

siedze wlasnie w pracy

Polecane posty

Gość hahahahga

i kupe mi sie chce :( a prace koncze dopiero o 21 :( swoja droga siedze tu juz prawie 12 godzin .. potem czeka mie imprezka wiec sie ciesze fest!! :D tylko pewnie jak wypije jakas wodeczke przed imprezka to nawet tam ze zmeczenia nie dojade :( po co to pisze ? a nie wiem ... zeby sie pochwalic ze mam np dobra przemiane materii i potem imprezuje ... a Wy co robicie??

Gość pytającaaaaaaaaaa
a gdzie pracujesz??

Gość Adrio
wpadlam na chwile na kompa zobaczyc co sie dizeje u ludzi ale cholewka nie dziala gg wiec nici. Nie weim co sie dzieje w mym miesice. POza tym przegladam strony internetowe.na pewno znajde cos ciekawaego bo tu same ciekawe rzeczy sa.Zjadlam sobei marsa co to ma mi niby energii dodac ale z checia zjadlabym jeszcze drugiego :P PS srac mi sie nie chce

Gość hahahahga
w banku w hipermarkecie ... bozszzz swietna praca jestem bardzio zadowolona z niej i w pelni sie realizuje tylko te godziny pracy... dwunastki co drugi dzien mnie dobijaja ... nic nie moge zrobic ... a jak juz mowilam kupe mi sie chce :D :P a Ty co robisz??

Gość hahahahga
Adrio to wez cos wymysl cos bysmy porobili co ?/ zebym zapomniala ze KUPE MI SIE CHCE :P :D 😭

Gość aaagggaaa
hehe ja też jestem w pracy ale moje 12h prawie się kończy bo za pół godziny

Gość Adrio
ok dlaczego prosiaczki sa rozowe???

Gość hahahahga
moje 12 sie konczy o 21 😭 potem prosto do domku i pol godzinki mam zeby zgolic nogi i pomalowac oczy ... zrbic to o czym juz wspominalam i nastepnie wypic cosik i na imprezke przeraza mnie opcja pol godzinna ale... coz zrobic swoja droga zrobmy jakis lajtowy topik bo wszyscy chca tu chudnac albo sie zala.. a mi poprstu sie nudzi ... siedze w pracy i kupe mi sie chce ... takich to nikt nie chce wysluchac :P ;)

Gość aaagggaaa
Adrio myśli może coś wymyśli

Gość hahahahga
prosiaczki sa rozowe bo .... czarna krowa jest w kropki bordo?? :D a szczerze to nie wiem dlaczego ... dlaczego prosiaczki sa rozowe??

Gość aaagggaaa
ja też ide na imprezke zaraz po pracy :-D

Gość Adrio
umiesz gotowac ? to mi pomoz bo aj k nie to bede musiala nowy temat stworzyc

Gość pytającaaaaaaaaaa
ja siedze w domciu i zimnooo mi jest :O nie chce mi sie gnac na impre bo po 1- jestem zmęczona po 2 i najwazniejsze- nie ma tu mojego Ukochanego, bo mieszka daleko :(

Gość aaagggaaa
prosiaczki to są raczej brązowe od błotka :-P

Gość hahahahga
aaaggggaaa a gdzie sie szykujesz na dyske jakas?? trzeba odreagowac co nie??:D nie ma co zycie jest jedno i bawic sie trzeba.. a zeby sie bawic trzeba pracowac .. skad jestscie hę?/ i dowiem ja sie dlaczego te swinki sa rozowe??? 🌼

Gość Adrio
a prosiaczki sa rozowe bo ich mama jest swinia

Gość hahahahga
hahahaha gotowac ie umiem ale w takim razie moze mnie nauczysz?? :P jednak jesli pyytanie dotyczy jajek na miekko to jestem specjalistka .. wal smialo!! pomozecie?? POMOZEMY!! ;)

Gość Adrio
prosiaczki sa rozowe bo sie wstydza ze ich mama jest swinia

Gość Adrio
ok potrzebuje jakis fajnych prostych obiadowych przepisow

Gość do autorki
no to skoro już się nam tu chwalisz to może się też pochwalisz i wspomożesz tym samym mnie. Jak sie ubiegać o prace w podobnym miejscu do twojego ? bo ja bym chciala szukac w swoim mieście czegoś w tym stylu

Gość hahahahga
hahahahhhhh dobre to z prosiaczkami :P a ja mam dla was zagadke ostatnio mi kumpel napisal esa ... i pisze mi tak : ze napisze mi niezle haslo ze on caly czas zlewa z tego i ze jesli ktos mnie o cos spyta to zebym tak odpowiadala ... " kutas ma jaja a cipa ma was " i to mialo byc smieszne... kumacie zart? czy tylko ja taka dretwa ze nie rozumiem??

Gość aaagggaaa
na imprezkę ide do klubu z dyskotek to chyba już wyrosłam :-) idę z mężem i znajomymi (to wcale nie znaczy że mam 100 lat) :-D

Gość Adrio
hahahahga ten zarcik to naprawde dretwy

Gość hahahahga
ok prosty przepis na obiad ... mamcia ostatnio zrobila szaszłyki czyli papryczka cebulka i miesko wszystko przysmazone w piekarniku dobrze przyprawione bylo pycha prosty i szybki sposob na zrobienie bardzo dobrego obiadku :) do tego ryz i obidake w pelni gotowy :P mam nadzieje ze ponoglam a jesli chodzi o to jak znalazlam prace .. pelen fuks .. poszlam do UP tam otrzymalam oferte .. pojechalam do wroclawia na rozmowe i nie wiedzac jakim cudem sposrod kilkunastu dziewczyn wybrano mnie :) sama nie moge tego pojac... moze ldatego ze poszlam na luzie i bylam przekonana ze i tak z tego nici ... rozmawialam z szefowa o pierdolach na lajciku ... nooo---- moze nie o kupie ale :P luz . I udalo sie teraz jestem w pelni zadowolona. przede wszystkim podkreslalam ze wczesniej mialam bardzo dobry kontakt z klientem to chyba zawazylo :) to taka rada :P

Gość hahahahga
Adrio --> tez tak sadze .. ale myslalam ze cos ze mna nie tak skoro jego to tak rozbawilo :/ aaaagggaaaaa a ile masz lat?? bo ja 23 i juz czuje ze ze mnie stara dupa .. a pisze na forum o kupie ale wstyd :O :P

Gość Adrio
autorko topiku pracuje (nie w naszym kraju) dla pewnej babuni. Sila rzeczy musze jje gotowac, a ona caly czas kurczaka je i od tego mi sie juz rzygac chce. A znasz cos takiego.........hm now nie wiem.......nawet cos z kurczakaa ale nie z rozna bo to juz przesada

Gość do autorki
czyli generalnie wrzucić na luz. Dzięki za rade. Troche to podtrzymuje na duchu.

Gość Adrio
autorko topiku pracuje (nie w naszym kraju) dla pewnej babuni. Sila rzeczy musze jje gotowac, a ona caly czas kurczaka je i od tego mi sie juz rzygac chce. A znasz cos takiego.........hm now nie wiem.......nawet cos z kurczakaa ale nie z rozna bo to juz przesada P.S. gratuluje sukcesu przy rozmowie kwalifikacyjnej

Gość Adrio
ty masz 23 a ja 22 to cudowne lata a mieszkasz juz samodzielnie? bo ja o tym wrecz marze