Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahga

siedze wlasnie w pracy

Polecane posty

Gość hahahahga
z kurczakiem?? to ja nie znam :( no bardzo bym chciala mieszkac sama juz mnie szlag trafia jak wchodze do domku i patrze na miny moich rodzicow ktorzy maja jakis dziwny okres w swoim zyciu (menopauza) i czepiaja sie wszystkiego .. ale poki co ... zbieram na autko :) zreszta nie oplaca mi sie narazie samej wynajmowac no a boja niestety niet :( moze dzis sie wreszcie jakis napatoczy... taaaa juz to widze..... 🌼 a gdzie teraz mieszkasz??

Gość Adrio
na zachodzniopomorskim sie zabunkrowalam na kilka dni 4 tygodnie temu slub wzielam no i maz zostal tam gdzie teraz mieszka, czyli w innym kraju a a ja sobie na wakacje 6 dniowe do rodzicow, hm,..wszyscy na kupie hahahaha no i heja do roboty w srode i bede teskinc za kompikiem i necikiem i kafeteria ah :(

Gość hahahahga
:( iii tam ja bym wolala miec meza niz nmeta i kafeterie.. wiec nie narzekaj!! :P a jakby Ci sie jeszcze do tego kupe chcialo to w ogole bys zobaczyla co to znaczy miec przesrane :D ile bylas wczesniej z mezem swoim ??

Gość Adrio
sluchaj ja wierze ze w robocie masz ubikacje rozumiem ze nie kupciasz w miejscu publicznym ale to chyba bedzie twoja ostaecznosc powodzenia

Gość Adrio
a tutaj maly kawal dla Ciebie Siedzi facet w barze a przy sasiednim stoliku samotna kobieta. Taaka laska! "Ale piekna kobieta - mysli sobie. Podejde do niej i zagadam. Ale co jej powiem? Na pewno cos wymysle. Tylko zebym sie nie zblaznil. Nie no, nie pojde. Jestem taki niesmialy. Ale ona jest taka piekna, musze ja poznac! Powiem jej ze zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Eee tam, na pewno mnie wysmieje. To moze postawie jej drinka i rozmowa sama sie potoczy? Akurat, taka laska nie zwrociuwagi na takiego szaraka jak ja. Ale to moja wielka szans, musze ja wykorzystac! Gdybym tylko wiedzial jak zaczac..." W tym momencie kobieta wstala od stolika i zniknela za drzwiami."Uff, no to problem z glowy. Przynajmniej nie musze sie juz meczyc" Ale po chwili babka wraca i znow siada przy stoliku obok. "tak,wrocila! To znak ze jestesmy sobie pisani, Bog mi ja zeslal! Zagadam do niej, nie ma się czego bac. Zebym tylko wymyslil cos madrego. OK stary, bierz sie w garsc i ruszaj." Gosc wstaje, podchodzi do kobiety i pyta: - Srałaś?

Gość hahahahga
hahahahahhahahahahahahaaaaaa :D:D:D dzieki!! rozsmieszaj mie jeszcze to zaraz jakis klopsik nogawka wyleci:D !!! hahaha ubikacja jest .. ale ja nie potrafie nigdzie indziej niz w domku ...:9 no nie umiem i juz!! :) po roku wzieliscie slub?? ale zajebiscie... to chyba taka wielka milosc prawda??

Gość Adrio
wielkaaaaaaaaaaaaaa moze zdjecie zobaczysz???

Gość hahahahga
jasne dawaj tylko nie wiem czy mam podac maila?? czy moze Ty mi podaj ja pierwsza sie odezwe?? czy tez link jakiejs stronki??

Gość Adrio
hm chyba maila Ci podam josie83@o2.pl

Gość hahahahga
wyslalam :) mozesz odebrac moj mail :P i czekam na zdjecie

Gość Adrio
juz idzie powoli odpowiedz do Ciebie

Gość hahahahga
jak masz w ogole na imie?? :) bo ja mariolka bardzo mi milo:P

Gość Adrio
witaj Mariolu na imie mi Adrianna